OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Oni su se zadovoljili ovim rezultatom i ocigledno nemaju apetit da udju u aba ligu - sto i potvrdjuju ove Kadijine izjave. Sa Splitom se igra na 2 pobjede, sto jos dodatno otezava posao.
Sta sam rekao kakvu ce izjavu da da, luzerski mentalitet trenera ne moze nikako pozitivno uticati na ekipu
Gora je izjava Trajkovića, žali se da su mu četvorica igrača povrijeđena(sva četvorica igrala), da je Tejić igrao povrijeđen i sa velikom boli. Nikad Tejić nije bolje izgledao nego u ovom finalu.
Miodrag "Mijo" Kadija crnogorski je košarkaški trener....
čovjek se potrudio svim silama da pomogne zemama
čovjek se potrudio svim silama da pomogne zemama
Zadrzat prvu 5 i 2 amera dovest pod hitno jedan na poz 4-5 i jednog playa
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bas, cisto sumnjam da mu se igra nasa jadna liga i ABA 2.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamislite samo sta bi bilo da se nisu desili oni usrani poeni SC.a na kraju prosle tekme. Sparsi imaju sansi protiv Splita.
-
- Kontakt:
Dobro odrađen meč ,realno .Izostalo je sportske sreće u nekim momentima. Opet Buza odigra solidno jedan period utakmice i nema ga u drugom poluvremenu . Jednostavno fali tu širine. Također akcije na plus 2 ili na plus 5 ,ništa uigrano nije bilo . Trebali su šuteve za 3 poena uzeti Orelik ili Hasandić ili eventualno spuštati pod koš .Ali ,lako je biti general poslije bitke.
Rekao sam naseg

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
- kupus army
- Kontakt:
Steta, bila je dobra prilika! Jedan dobar šuter u rotaciji bi odveo Sparse u Aba ligu. Može se igrati sa Splitom, vjerovatno će biti utakmica koja će da se riješi na 3-4 razlike, Split je u prednosti zbog Ukića i Lukovića.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ukić je propustio zadnjih šest utakmica Splita.kupus army je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:25Steta, bila je dobra prilika! Jedan dobar šuter u rotaciji bi odveo Sparse u Aba ligu. Može se igrati sa Splitom, vjerovatno će biti utakmica koja će da se riješi na 3-4 razlike, Split je u prednosti zbog Ukića i Lukovića.
Fasovao koronu prije 15-ak dana, tako da bi trebao biti spreman za utakmicu s njima.
Split takodjer ima dosta siri roster i ne treba se previse nadati ulasku u aba ligu. Samo da su uboli s Amerikancima, ja bih se nadao pobjedama i protiv Studentskog, a i sad protiv Splita, ali ovako...
Ukic, Djokovic, Campara, Mesicek, Perkovic, Babic i Marcinkovic od 'niskih' + Lukovic, Kedzo, Bajo, Maric i Vrankovic od visokih - nista pretjerano jako, ali opet prejako za ovakve Sparse.
Nazalost to bi bilo to sto se tice ABA lige, Split je jaci i bice ovo lagan prolaz.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.