FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sexmachineboy » 13 jan 2011, 09:45

Romariooo je napisao/la:Bilo bi mi zao ako bi frankovci ispali prije finala kupa, bilo bi lijepo gledati jedan el classico vise.
Zar nije dosta petardi? :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jan 2011, 10:33

Nagledat cemo se petardi do kraja sezone, ovaj tim je jednostavno nevjerovatan, petarda djeluju tako jednostavne, i kad ne igramo nesto posebno dobro, onako kako mozemo, postizemo po pet golova.

Ne treba se iznenaditi ako petarde bnudu pucale i u ligi prvaka, protiv najvecih evropskih klubova, budu li svi igraci zdravi, ligom prvaka mogli bi se prosetati i pogaziti sve, kao kad kombajn prodje kroz zito
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 10:33

Sajoni je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"
Hahahahhahaahhhaa...
Legenda čovjek i što je najtužnije za frankovce čovjek je rekao jednu veliku istinu.Fakat su imali više šansi od reala. :D :mrgreen:
Pa frankovci nisu imali nijednu priliku :? . Imali su onaj izmisljeni poklonjeni korner nakon placi/pizdinog slobodnjaka i to je sve. Betis se za frankovce pokazao kao gigant...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 10:38

hahahhahahha ...

Platini: Od iduće godine UEFA dodjeljuje svoju nagradu za najboljeg Evropskog nogometasa

koji uzdah i ljubomora - i kad kazu da Real nije od njih forsiran tim....
pa kako bi pizdurina bila negdje i nekad najbolja. :mrgreen:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 13 jan 2011, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 jan 2011, 10:39

Jel zna neko kad se igra finale spanskog kupa i gde?
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jan 2011, 10:44

bparena je napisao/la:hahahhahahha ...

Platini: Od iduće godine UEFA dodjeljuje svoju nagradu za najboljeg Evropskog nogometasa

misLis da ce i tad biti izabran za najboLjeg...jedino ako uvedu "Najbolji portugalski igrač" ima nade za njega....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jan 2011, 10:48

losmi je napisao/la:Jel zna neko kad se igra finale spanskog kupa i gde?
Igra se 20. aprila mislim, a jos uvijek nije poznato gdje, koliko sam skontao ceka se ko ce uci u polufinale, da bi se onda neki neutralan teren odabrao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jan 2011, 11:32

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 11:32

mandraX je napisao/la:

misLis da ce i tad biti izabran za najboLjeg...jedino ako uvedu "Najbolji portugalski igrač" ima nade za njega....

Ma smislili bi neutralni frankovci i nagradu Pirinejskog poluotoka, ali yebu ih ovi rodzeni na istom Iniesta,Xavi i skoro pa citava Barsa. Daljte ljudi pizdonji neku nagradu - umrijece od muke. Il bar jedno 75 penala nebil osvojio ono sto se slomi da osvoji. Kako su providni.
Jel napokon Mo dobio onog najboljeg pomocnika tj.igraca svih vremena po izboru frankovaca - zuzua da zaustavi blaugranu ??? Mozda im Platini pomogne, il da zovnu Portugalca Euzebija da im pomogne. Il da na svjetskom prvenstvu donesu najvece smece od lopte od kad fudbal postoji kako bi neka placi/pizdina lopta zavrsila u golu iz slobodnjaka. Il bilo sta sto bi ti frankovci u UEFI ucinili samo da malo "razvodne" nagrade. Kako su providni - Boze sacuvaj..... Ali hajde, hajde - njih mi sve zajedno ubismo u mozak - ubi, ubi, ubi blaugrana taj tim i mi uzivamo u njihovoj nemoci.... :mrgreen:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 13 jan 2011, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jan 2011, 11:35

Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu( :lol: ), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 11:37

Monolog je napisao/la:Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu( :lol: ), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
Ma sve ovi frankovci cine nebili nekako zaustavili monstruma sto ih gazi... sa svih strana i na bilo koji nacin da napakoste.... al mi ih ubismo, ubismo, ubismo a oni su jadni, jadni, jadni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jan 2011, 11:38

bparena je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Ma smislili bi neutralni frankovci i nagradu Pirinejskog poluotoka, ali yebu ih ovi rodzeni na istom Iniesta,Xavi i skoro pa citava Barsa. Daljte ljudi pizdonji neku nagradu - umrijece od muke. Il bar jedno 75 penala nebil osvojio ono sto se slomi da osvoji. Kako su providni.
Jel napokon Mo dobio onog najboljeg pomocnika tj.igraca svih vremena po izboru frankovaca - zuzua da zaustavi blaugranu ??? Mozda im Platini pomogne, il da zovnu Portugalca Euzebija da im pomogne. Il da na svjetskom prvenstvu donesu najvece smece od lopte od kad fudbal postoji kako bi neka placi/pizdina lopta zavrsila u golu iz slobodnjaka. Il bilo sta sto bi ti frankovci u UEFI ucinili samo da malo "razvodne" nagrade. Kako su providni - Boze sacuvaj..... Ali hajde, hajde - njih mi sve zajedno ubismo u mozak - ubi, ubi, ubi blaugrana taj tim i mi uzivamo u njihovoj nemoci.... :mrgreen:
a kad paja prica o urotama protiv dominacije njemu se smiju :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jan 2011, 11:41

Romariooo je napisao/la:Nagledat cemo se petardi do kraja sezone, ovaj tim je jednostavno nevjerovatan, petarda djeluju tako jednostavne, i kad ne igramo nesto posebno dobro, onako kako mozemo, postizemo po pet golova.

Ne treba se iznenaditi ako petarde bnudu pucale i u ligi prvaka, protiv najvecih evropskih klubova, budu li svi igraci zdravi, ligom prvaka mogli bi se prosetati i pogaziti sve, kao kad kombajn prodje kroz zito
Kako ce te samo biti spusteni na zemlju,Barcelona ostaje bez i jednog trofeja ove sezone ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 11:42

NE - paja samo valja gluposti dizuci arsenal i vengera iznad blaugrane. O oovme je u pravu, s tim sto ovo nije urota vec pravilo frankovaca u FIFI, UEFI, medijima s cime se svi ostali klubovi tesko nose.
Pa vidi lazne osmjehe,otupljene i ocajne face i uzdahe "neutralnih frankovaca" kad je Messi izlazio da primi nagradu.
Al mi ih ubismo, ubismo, ubismo u pojam a oni se kiselo smiju.... hehehhehehehe

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jan 2011, 11:45

Monolog je napisao/la:Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu( :lol: ), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
Hvala im na tome :D Čekao sam ih na kLadi ps2 :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jan 2011, 11:45

Dylan Dog je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Nagledat cemo se petardi do kraja sezone, ovaj tim je jednostavno nevjerovatan, petarda djeluju tako jednostavne, i kad ne igramo nesto posebno dobro, onako kako mozemo, postizemo po pet golova.

Kako ce te samo biti spusteni na zemlju,Barcelona ostaje bez i jednog trofeja ove sezone ;)
Yebo ti svoju zvezdu :mrgreen: pricamo o gigantu fudbala - poklopi se i ne javljaj se vise. Idi placi na frankov dio foruma ako ti ovo ovdje smeta....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jan 2011, 11:48

mandraX je napisao/la:
Hvala im na tome :D Čekao sam ih na kLadi ps2 :lol:
Cestitam Mandraxe, ako se kladite na Barcu, najbolja opcija u zadnje vrijeme je igrati vise golova u drugom poluvremenu, kvota je 2,10 uvijek, a prolazi, protivnici se nekako uspiju drzati prvo poluvrijeme, a u drugom obicno slijedi kanonada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 jan 2011, 11:52

od strane IFFHS,xavi je proglasen treci put za redom za najboljeg graditelja igre.
Xavi Hernandez (ESP / Barcelona) 223
2. Andres Iniesta (ESP / Barcelona) 148
3. Wesley Sneijder (NED / Inter Milan), 128
4. Lionel Messi (ARG / Barcelona) 111
:Sinoc je MEssi prestigao ronalda po ukupnom broju golova u svim takmicenjima.Messi trenutno ima 31 gol,a Rolando 30.Iako je MEssi postigao 31 gol,jos nije ni polovina sezone,tako da su velike sanse da postigne preko 60 golova u sezoni :o :o :o :o Prosle godine je harao svetom,pogadjao iz svih situacija,i zbir golova na kraju mu je bio 47.To je dokaz,koliko Messi igra bolje ove sezone. :)
PS:Jel postigao neki igrac preko 60 golova u sezoni ikad?Mislim na ove jace lige.
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jan 2011, 11:52

nije ni to loše...al ja sam odigrao da neće oba tima dati goL :D na 4 : 0 sam se zabrinuo malo, kontam opusti'će se, ovim će se odbiti nešto itd...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jan 2011, 11:54

Ovo na vidiku jos jedan El Clasico 8-) Ispucacete se vi do tad, a onda stupaju na scenu nasi manekeni :lol: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.