Na osnovu ovoga što je Nenad Lalatović izjavio za Vojvodinu, mi bi u Konferencijskoj ligi bili nositelji sve do play - offa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ono što je Turković radio na terenu Rahmanović nije na tv-u vidio, treba biti realan. Na stranu ono šta piše i nešto što ne razumije.
Takav kakav si i ne čudi me tvoja zbunjenost.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:17Zbunjen sam. Čekaj, ko je sad Sarajevo? Husref ili horde? Ne znam sad koga volim kad kažem da volim Sarajevo. Imal gdje kakav spisak ko je sve Sarajevo?mma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2021, 08:20Baci momka na agresivu tvoja glupost sto si napisao oko parole.To je i tvoja parola,pasa a ne njihova.
Zapamti uvijek Horde su Sarajevo...mogu se ja ne slagati u more stvari sa njima ali ponavljam Horde su Sarajevo i ne pisi vise onakve gluposti,kad znam da si pametniji od toga.
Moguce da oni imaju jak drzavni koeficijent pa ga preuzimaju u kvalifikacijamaHistoricar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:32
Na osnovu ovoga što je Nenad Lalatović izjavio za Vojvodinu, mi bi u Konferencijskoj ligi bili nositelji sve do play - offaNaš koeficijent (6,250) je puno bolji od koeficijenta Vojvodine (4,250)
![]()
Fakat misle da imaju moc promjeniti nesto
Zukanovic je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:53Treba vratiti legende oni znaju dovesti igrace
"U američkom Džeksonvilu na Floridi jučer je završen 4. „Balkan Soccer Camp”, koji je organizirao „US Soccer Education“ iz Denvera.
- Dvadesetjednogodišnji Ado Jahić nas je sve jednostavno oduševio.
On je „zvijer“ od igrača- u razgovoru za „Dnevni avaz“ kaže nekadašnji legendarni golman Sarajeva i Željezničara Slobodan Janjuš.
Dobar posao
- Mali Jahić će biti novi Zvjezdan Misimović. Igraju na istoj poziciji...
Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.
- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku. Također, pohvalio bih i 19-godišnjeg golmana Harisa Džafića, koji je pokazao potencijal. U svakom slučaju, mislim da smo odradili dobar posao – dodaje popularni Čobo.
Nedim Runda, glavni skaut „US Soccer Educationa“ ističe da je sve bilo na visokom nivou.
- Ovo je bio najuspješniji kamp do sada, na kojem je bilo najviše talenata – kaže Runda.
Direktor „US Soccer Education“ iz Denvera Murat Alibašić također biranim riječima priča o Adi Jahiću.
Nekoliko imena
- On će sigurno biti velika fudbalska zvijezda - tvrdi Alibašić i dodaje:
- Ne bih još otkrivao imena mladih igrača koja ćemo predložiti Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. Ona će biti poznata nakon današnjeg sastanka na kojem će svi treneri Kampa usaglasiti mišljenje. Uglavnom, mislim da ćemo u Savez dostaviti četiri-pet imena. "
Ma Lalatovic se drogiraHistoricar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 09:32
Na osnovu ovoga što je Nenad Lalatović izjavio za Vojvodinu, mi bi u Konferencijskoj ligi bili nositelji sve do play - offaNaš koeficijent (6,250) je puno bolji od koeficijenta Vojvodine (4,250)
![]()
Naš Maldini
Idi tuzi kanton kad budu davali pare 'vlastitoj prciji'.
Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921, skoJaa i 22 gosta.