Barcelona ce mrljaviti sve dok Messi bude tu i nema sanse da uzme LP, ma ko god bio trener ekipe.
Nema trcanja, nema ni ekipe. A ekipa je jaca od bilo kojeg pojedinca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Barcelona ce mrljaviti sve dok Messi bude tu i nema sanse da uzme LP, ma ko god bio trener ekipe.
Mozes li pojasniti ?JonSnow je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:42Malo si kontradiktoran.JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:32Sve je vise jasnije da fudbal prije svega dobijas motorikom , kondicijom i agilnoscu nego znanjem.Naravno , najbolje je imati fuziju , to je upravo imao Chelsea osim iskustva ali to je normalno.
Trka , dinamika , agresija i sprint na 20m su kljuc danasnjeg fudbala.Taktika je naravno 30 do 50% ali ako imas ovako hitre igrace , lahko je postaviti igru u odnosu da imas neki mix igraca te im trazis adekvatnu ulogu.
Da je igrao Kova ovo bi jos bolje izgledalo jer je kao Jorginho na steroidima.
Svaka cast Tuchelu , ima pretalentovanu ekipu i radi odlican posao.
Eh sad , 200% sam siguran da bi ovaj Chelsea rasuo staticne ekipe poput Barce , PSGa i Juventusa a da bi duplo vise problema imao sa ekipama poput BVB ,Bayerna ili cak Uniteda.To su ekipe koje na ovu igru imaju vise odgovora nego Real.Real je zastario , ali upravo su najvece uspjehe imali kada su igrali upravo ovako.
Fudbal ne trpi “umjetnike” i romanticare.Zna se , 10 igraca se brani , 10 napada ako hoces rezultat.
U finalu je def. 50-50 .City nije mogao goru ekipu imati za rivala.Jaki su i oni sa trkom ali jaci je Chelsea.Ipak njihova prednost je malo jaca tehnicka strana.Jako zanimljivo ce biti.
Bravo za Chelsea , Kante je nerealan.
Mogu, Kovačić je kita od igrača.JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:47Mozes li pojasniti ?JonSnow je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:42Malo si kontradiktoran.JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:32Sve je vise jasnije da fudbal prije svega dobijas motorikom , kondicijom i agilnoscu nego znanjem.Naravno , najbolje je imati fuziju , to je upravo imao Chelsea osim iskustva ali to je normalno.
Trka , dinamika , agresija i sprint na 20m su kljuc danasnjeg fudbala.Taktika je naravno 30 do 50% ali ako imas ovako hitre igrace , lahko je postaviti igru u odnosu da imas neki mix igraca te im trazis adekvatnu ulogu.
Da je igrao Kova ovo bi jos bolje izgledalo jer je kao Jorginho na steroidima.
Svaka cast Tuchelu , ima pretalentovanu ekipu i radi odlican posao.
Eh sad , 200% sam siguran da bi ovaj Chelsea rasuo staticne ekipe poput Barce , PSGa i Juventusa a da bi duplo vise problema imao sa ekipama poput BVB ,Bayerna ili cak Uniteda.To su ekipe koje na ovu igru imaju vise odgovora nego Real.Real je zastario , ali upravo su najvece uspjehe imali kada su igrali upravo ovako.
Fudbal ne trpi “umjetnike” i romanticare.Zna se , 10 igraca se brani , 10 napada ako hoces rezultat.
U finalu je def. 50-50 .City nije mogao goru ekipu imati za rivala.Jaki su i oni sa trkom ali jaci je Chelsea.Ipak njihova prednost je malo jaca tehnicka strana.Jako zanimljivo ce biti.
Bravo za Chelsea , Kante je nerealan.
Samo kazem da ne stavljas Messija u tu pricu.
Pa velik nego sta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:01Simpatično mi je kako pokušavaju predstaviti Chelsea kao neki veliki klub pa izvlače ovu smiješnu statistiku![]()
City pobjedom u finalu postaje veći klub od Chelsea.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:01Simpatično mi je kako pokušavaju predstaviti Chelsea kao neki veliki klub pa izvlače ovu smiješnu statistiku![]()
Motor u guzici lik ima, nevjerovatan je baš.
Pobjedil celsi onda ih bacamo u velik zaostatakRajaz je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:09City pobjedom u finalu postaje veći klub od Chelsea.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:01Simpatično mi je kako pokušavaju predstaviti Chelsea kao neki veliki klub pa izvlače ovu smiješnu statistiku![]()
Ali polako, Tuchel je loš match-up za Guardiolu.
Potreban će biti Kovačić u finalu, nema dileme. Veoma je bitan kod iznošenja lopte, mada ni Jorginho u FA kupu nije toliko loše odigrao protiv Rodrija i Fernandinha, ali u finalu LP je veći ulog i veća motivacija za igrače Citya u odnosu na polufinale FA kupa.bodi123 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:11Motor u guzici lik ima, nevjerovatan je baš.
Mada ćemo vidjet za finale, Kante je svoje najlošije mečeve u zadnje dvije tri sezone odigrao baš protiv City-a jer ga ovi presingom pritisnu i natjeraju na hrpu prodatih lopti, ne daju mu disati. Tehnički se popravio ali i dalje bi trebalo da se može eksploatisat ako se na pravi način odradi timski presing.
Kovačić je po meni ključ za Čelzi, jedini igrač koji može olakšati Kanteu iznošenje lopte a i odlično se uklopio u Tuhelov sistem do povrede. Jorginho je smiješan, ne smije početi u Istanbulu ni pod razno.
Ni tada. To bi im bio tek prvi evropski trofej.Rajaz je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:09City pobjedom u finalu postaje veći klub od Chelsea.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 00:01Simpatično mi je kako pokušavaju predstaviti Chelsea kao neki veliki klub pa izvlače ovu smiješnu statistiku![]()
Ali polako, Tuchel je loš match-up za Guardiolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.