Zar nije dosta petardi?Romariooo je napisao/la:Bilo bi mi zao ako bi frankovci ispali prije finala kupa, bilo bi lijepo gledati jedan el classico vise.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Zar nije dosta petardi?Romariooo je napisao/la:Bilo bi mi zao ako bi frankovci ispali prije finala kupa, bilo bi lijepo gledati jedan el classico vise.
Pa frankovci nisu imali nijednu prilikuSajoni je napisao/la:Hahahahhahaahhhaa...Scof1eld je napisao/la:Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"
Legenda čovjek i što je najtužnije za frankovce čovjek je rekao jednu veliku istinu.Fakat su imali više šansi od reala.![]()
misLis da ce i tad biti izabran za najboLjeg...jedino ako uvedu "Najbolji portugalski igrač" ima nade za njega....bparena je napisao/la:hahahhahahha ...
Platini: Od iduće godine UEFA dodjeljuje svoju nagradu za najboljeg Evropskog nogometasa
koji uzdah i ljubomora - i kad kazu da Real nije od njih forsiran tim....
pa kako bi pizdurina bila negdje i nekad najbolja.
Igra se 20. aprila mislim, a jos uvijek nije poznato gdje, koliko sam skontao ceka se ko ce uci u polufinale, da bi se onda neki neutralan teren odabraolosmi je napisao/la:Jel zna neko kad se igra finale spanskog kupa i gde?
mandraX je napisao/la:misLis da ce i tad biti izabran za najboLjeg...jedino ako uvedu "Najbolji portugalski igrač" ima nade za njega....bparena je napisao/la:hahahhahahha ...
Platini: Od iduće godine UEFA dodjeljuje svoju nagradu za najboljeg Evropskog nogometasa
Ma sve ovi frankovci cine nebili nekako zaustavili monstruma sto ih gazi... sa svih strana i na bilo koji nacin da napakoste.... al mi ih ubismo, ubismo, ubismo a oni su jadni, jadni, jadniMonolog je napisao/la:Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu(), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
a kad paja prica o urotama protiv dominacije njemu se smijubparena je napisao/la:mandraX je napisao/la:misLis da ce i tad biti izabran za najboLjeg...jedino ako uvedu "Najbolji portugalski igrač" ima nade za njega....bparena je napisao/la:hahahhahahha ...
Ma smislili bi neutralni frankovci i nagradu Pirinejskog poluotoka, ali yebu ih ovi rodzeni na istom Iniesta,Xavi i skoro pa citava Barsa. Daljte ljudi pizdonji neku nagradu - umrijece od muke. Il bar jedno 75 penala nebil osvojio ono sto se slomi da osvoji. Kako su providni.
Jel napokon Mo dobio onog najboljeg pomocnika tj.igraca svih vremena po izboru frankovaca - zuzua da zaustavi blaugranu ??? Mozda im Platini pomogne, il da zovnu Portugalca Euzebija da im pomogne. Il da na svjetskom prvenstvu donesu najvece smece od lopte od kad fudbal postoji kako bi neka placi/pizdina lopta zavrsila u golu iz slobodnjaka. Il bilo sta sto bi ti frankovci u UEFI ucinili samo da malo "razvodne" nagrade. Kako su providni - Boze sacuvaj..... Ali hajde, hajde - njih mi sve zajedno ubismo u mozak - ubi, ubi, ubi blaugrana taj tim i mi uzivamo u njihovoj nemoci....
Kako ce te samo biti spusteni na zemlju,Barcelona ostaje bez i jednog trofeja ove sezoneRomariooo je napisao/la:Nagledat cemo se petardi do kraja sezone, ovaj tim je jednostavno nevjerovatan, petarda djeluju tako jednostavne, i kad ne igramo nesto posebno dobro, onako kako mozemo, postizemo po pet golova.
Ne treba se iznenaditi ako petarde bnudu pucale i u ligi prvaka, protiv najvecih evropskih klubova, budu li svi igraci zdravi, ligom prvaka mogli bi se prosetati i pogaziti sve, kao kad kombajn prodje kroz zito
Hvala im na tomeMonolog je napisao/la:Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu(), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
Yebo ti svoju zvezduDylan Dog je napisao/la:Kako ce te samo biti spusteni na zemlju,Barcelona ostaje bez i jednog trofeja ove sezoneRomariooo je napisao/la:Nagledat cemo se petardi do kraja sezone, ovaj tim je jednostavno nevjerovatan, petarda djeluju tako jednostavne, i kad ne igramo nesto posebno dobro, onako kako mozemo, postizemo po pet golova.
Ne treba se iznenaditi ako petarde bnudu pucale i u ligi prvaka, protiv najvecih evropskih klubova, budu li svi igraci zdravi, ligom prvaka mogli bi se prosetati i pogaziti sve, kao kad kombajn prodje kroz zito
Cestitam Mandraxe, ako se kladite na Barcu, najbolja opcija u zadnje vrijeme je igrati vise golova u drugom poluvremenu, kvota je 2,10 uvijek, a prolazi, protivnici se nekako uspiju drzati prvo poluvrijeme, a u drugom obicno slijedi kanonadamandraX je napisao/la:Hvala im na tomeMonolog je napisao/la:Kako bombastičan naslov, pomislio sam da su se barem unijeli jedan drugome u facu i pokoškali se. Jednostavno, ovakvih situacija smo se nagledali, to ne mora značiti da nešto ne štima u njihovom odnosu(), već da su pogriješili prilikom postavljanja. Da nisu ovako reagirali to bi značilo da im je svejedno zbog prilike koju je Betis imao; ovo samo pokazuje koliko su željeli pobjedu bez primljenog pogotka, a to su na kraju i postigli.
Čekao sam ih na kLadi ps2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.