Moderator/ica: Padovan
guber90 je napisao/la:Momci, zanima me samo jedna stvar, a to je da li moram imati original da ovo igram preko neta, mrsko mi instalirati igru da bih samo to testirao. Mada sam poprilicno siguran da moram
.
Supersenad_flamin je napisao/la:guber90 je napisao/la:Momci, zanima me samo jedna stvar, a to je da li moram imati original da ovo igram preko neta, mrsko mi instalirati igru da bih samo to testirao. Mada sam poprilicno siguran da moram
.
ne moras imati orginal
Hebo to srpska ligaMegamon je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/15448 ... 1_DOWNLOAD
Ja imam ovaj patch i mogu vam reci da je vrhunski.Skinite i instalirajte a ako gdje zapne javite da odapnem
robovi88 je napisao/la:Ja sve nastimo i uso, naso protivnika, izabrali ekipe, nastiamli formacije i isli Match Start i mene izbaci iz igrice tako vise puta![]()
Eto i mene pisi za tu liguEmir_ZENICA je napisao/la:POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !
ovako sad neko skinuo jedan patch neko drugi a neko treci,polako !
@robovi88
Jeli ti forum upaljen ?
Megamon je napisao/la:@robovi88
Mislim da niko nije lud da skida 7GB Sholly patcha,skinite JSL.dodatni poeni idu na tu sto je na "nasem" jeziku i sto je komentator "nas".
Joj da vidite kad se prodere "Uh jebbote kakva sansa"![]()
Jest upaljen je, ukuco sam ono u u WINDOWS/SYSTEM32/ , sve zivo al neće pa nećeEmir_ZENICA je napisao/la:POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !
@robovi88
Jeli ti forum upaljen ?
Nguber90 je napisao/la:E samo da vas pitam, da li se smije mijenjati option file, radi ovih transfera itd, odnosno da li se smije drugi patch koristiti kada igrate na njihovim serverima, da djaba ne bi ban popio bolje da znam
, mada nije problem ni promjeniti IP al et da me ne banuju fino pitam
.
Kao i sto sam pretpostavio, ali vidim ovi neke patcheve spominju, radi togarobovi88 je napisao/la:Jest upaljen je, ukuco sam ono u u WINDOWS/SYSTEM32/ , sve zivo al neće pa nećeEmir_ZENICA je napisao/la:POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !
@robovi88
Jeli ti forum upaljen ?Nguber90 je napisao/la:E samo da vas pitam, da li se smije mijenjati option file, radi ovih transfera itd, odnosno da li se smije drugi patch koristiti kada igrate na njihovim serverima, da djaba ne bi ban popio bolje da znam
, mada nije problem ni promjeniti IP al et da me ne banuju fino pitam
.
Ne smijes em niko nece htjet igrat protiv tebe em ces dobit ban
Evo ja i Senad sad se nasli i krenuli igrat i izbaci me :S :S ajd sad cu to skinutEmir_ZENICA je napisao/la:@robovi
ajd skini time wiewer 6 pa mi daj ID i password da ja uradim
P.S ja u drugom sam pred golom odjednom primim gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.