PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

guber90
Kontakt:

Re: SportSport.ba PES 6 liga

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 08:15

Momci, zanima me samo jedna stvar, a to je da li moram imati original da ovo igram preko neta, mrsko mi instalirati igru da bih samo to testirao :D. Mada sam poprilicno siguran da moram :(.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jan 2011, 08:18

guber90 je napisao/la:Momci, zanima me samo jedna stvar, a to je da li moram imati original da ovo igram preko neta, mrsko mi instalirati igru da bih samo to testirao :D. Mada sam poprilicno siguran da moram :(.

ne moras imati orginal ;)
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 jan 2011, 08:22

Ja sve nastimo i uso, naso protivnika, izabrali ekipe, nastiamli formacije i isli Match Start i mene izbaci iz igrece tako vise puta :| :cry:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 jan 2011, 08:50

E može samo reći neko koliko troši jedna utakmica recimo od 10 minuta?

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 09:02

senad_flamin je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Momci, zanima me samo jedna stvar, a to je da li moram imati original da ovo igram preko neta, mrsko mi instalirati igru da bih samo to testirao :D. Mada sam poprilicno siguran da moram :(.

ne moras imati orginal ;)
Super :mrgreen: thx for info :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jan 2011, 09:18

http://www.pes-serbia.com/threads/15448 ... 1_DOWNLOAD

Ja imam ovaj patch i mogu vam reci da je vrhunski 8-) .Skinite i instalirajte a ako gdje zapne javite da odapnem :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 jan 2011, 09:34

Megamon je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/15448 ... 1_DOWNLOAD

Ja imam ovaj patch i mogu vam reci da je vrhunski 8-) .Skinite i instalirajte a ako gdje zapne javite da odapnem :D
Hebo to srpska liga :| , bolje ovaj

Najbolji Patch za PES 6 Na SVIJETU ! - Shollym Patch !
http://www.pes-serbia.com/threads/6068- ... voj-strani
Poboljsanja koja donosi patch:

Gameplay:
Poboljsane karakteristike igraca vezane za kretanje bez lopte (teamwork, attack, defence), uravnotezene snage ekipa - smanjen veliki jaz izmedju "velikih" i "malih" klubova, takodje uravnotezene fizicke ocene "poznatih" i "manje poznatih" igraca (body balance, stamina, speed, response) i kao posledica toga je eliminisan "robot efekat" (igrac koji prolazi kroz fizicki slabije igrace), zatim poboljsane golmanske ocene tako da sada njihove odbrane mnogo vise podsecaju na stvarnost, takodje i povecan balance svim golmanima tako da vise ne odbijaju svaki malo jaci sut - posledica toga je da su skoro eliminisani golovi na odbitke koji veoma iritiraju svakog ozbiljnog igraca PES-a.

Vizuelna unapredjenja:
Novi stadioni sa kvalitetnijom HD travom, novi izlged menija i grbova timova, ubacene su prave sudije u patch sto doprinosi vecem osecaju realnosti, face svih igraca, lopte, TV scoreboards..

Poboljsana Master Liga i ostala Liga/Kup takmicenja:
Ovo je uglavnom posledica uravnotezenije snage ekipa tako da je sada svakog COM protivnika
teze pobediti, a i rezultati drugih ekipa su sareniji tako da se ne desava kao ranije da naprimer posle 10 kola Manchester, Celzi i Liverpool imaju po 9 ili 10 pobeda u ligi sto doprinosi zanimljivijem takmicenju koje vise podseca na stvarnost gde i veliki i skupi imovi znaju cesto da kiksnu protiv slabijih protivnika.

AI "(Vestacka Inteligencija):
Mnogo bolji AI, narocito se odnosi na kretanje igraca u odbrani zbog poboljsanih ocena za timski rad sada se igraci vise vracaju (narocito bekovi) i zatvaraju prazan prostor i protivnicke igrace - posledica ovoga je da je teze dati lak gol iz peterca ili na povratnu sa 20m (ovo je priblizeno realnosti i zbog boljih ocena golmana tako da oni sada uspevaju da odbrane veliki broj suteva koji su se pre smatrali neodbranjivim). Zbog ovoga se mnogima koji su prvi put isprobali patch ucinilo da je i igra promenjena i bilo im je tesko da se naviknu na realniji gameplay, narocito u verzijama option fajla sa dodatno promenjenim gameplay-om

Atmosfera na mecu:
Jos jedan, po nekima i najbolji elemenat Shollym patcha je postojanje navijackih pesama svih klubova koji se nalaze u patchu, kao i njihovih stadiona tako da se na pocetku meca stvara osecaj slican onom koji postoji na samom stadionu sto igranju daje posebnu draz. Takodje je promenjen i zvuk lopte koji je slicni onom stvarnom, isto vazi i za zvuk kada lopte udari u precku, stativu i sudijski zvizduk.

Ostala poboljsanja:
Stalno dodavanje novih igraca i transfera, aktualizovanje ocena igraca, navijacke pesme za sve timove, kompletno nova muzicka pozadina u igri...

Sadrzaj patcha:

- Svi transferi uradjeni i aktuelne formacije timova za sve timove u patchu. tacne godine igraca
- 2 verzije option fajla, Normal gameplay i promenjeni - Shollym gameplay (fizika igre je bliza stvarnosti)
- Futsal verzija option fajla - samo za zabavu
- Svi classic igraci su zamenjeni aktuelnim, sto znaci da prilikom igranja Master Lige MORATE OSTAVITI UKLJUCENU OPCIJU "SHOW CLASSIC AND PES SHOP PLAYERS" ako to ne uradite necete imati sve igrace u master ligi
- Sastavi reprezentacija su aktuelizovani po poslednjim utakmicama u kvalifikacijama za EURO 2012
- Novi dresovi za sezonu 2010/2011 za sve timove
- Kao i uvek ocene igraca su update-ovane da bi se zadrzao najbolji gameplay
- Stadioni za sve ekipe u patchu, novi stadioni sa kvalitetnijom i HD travom
- Prave sudije
- Bolji izgled publike
- Kvalitetne originalne navijacke pesme za SVE timove u patchu.
- HD grbovi za sve ekipe u patchu.
- Novi zvuk lopte
- Novi izgled menija i pozadina kupova i liga
- Novi opmov
- Ubaceni pravi trofeji za sva takmicenja
- Update sa novim loptama, kopackama i facama igraca
- Postoji i verzija sa 3 slova za scoreboard i verzija sa grbovima

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 09:36

Evo ja sve sredio jos ako ima ko sada za jednu tekmu neka se javi :D da testiram kako ide :D.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jan 2011, 09:38

@robovi88

Mislim da niko nije lud da skida 7GB Sholly patcha,skinite JSL.dodatni poeni idu na tu sto je na "nasem" jeziku i sto je komentator "nas".

Joj da vidite kad se prodere "Uh jebbote kakva sansa" :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 jan 2011, 09:41

robovi88 je napisao/la:Ja sve nastimo i uso, naso protivnika, izabrali ekipe, nastiamli formacije i isli Match Start i mene izbaci iz igrice tako vise puta :| :cry:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 jan 2011, 09:56

POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !

ovako sad neko skinuo jedan patch neko drugi a neko treci,polako !

@robovi88

Jeli ti forum upaljen ?
A C A B !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 10:08

Emir_ZENICA je napisao/la:POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !

@robovi88

Jeli ti forum upaljen ?
Eto i mene pisi za tu ligu :D radi sve :D.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jan 2011, 10:11

Megamon je napisao/la:@robovi88

Mislim da niko nije lud da skida 7GB Sholly patcha,skinite JSL.dodatni poeni idu na tu sto je na "nasem" jeziku i sto je komentator "nas".

Joj da vidite kad se prodere "Uh jebbote kakva sansa" :lol: :lol:

koji je naziv tog patcha...ja npr. igram ovamo prtovi INtera ima Eto a uzmem ja Inter onda ga nema :D . nezz ti cega je to ..a i ja iman neki poljski patch nije los
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jan 2011, 10:16

ajde ocel ko da probamo
evo ja cu napravit za utakmicu sifra ce biti 33 soba se zove senad_Italy

europe#1
-RIVALDO-

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 10:36

E samo da vas pitam, da li se smije mijenjati option file, radi ovih transfera itd :D, odnosno da li se smije drugi patch koristiti kada igrate na njihovim serverima, da djaba ne bi ban popio bolje da znam :), mada nije problem ni promjeniti IP al et da me ne banuju fino pitam :mrgreen:.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 jan 2011, 10:37

Emir_ZENICA je napisao/la:POLAKO LJUDI,PUSTITE SAD PATCH,PRVO DA USTIMAMO SVIM DA IGRAJU PA CEMO ONDA SKIDATI PATCH !

@robovi88

Jeli ti forum upaljen ?
Jest upaljen je, ukuco sam ono u u WINDOWS/SYSTEM32/ , sve zivo al neće pa neće :cry:
guber90 je napisao/la:E samo da vas pitam, da li se smije mijenjati option file, radi ovih transfera itd :D, odnosno da li se smije drugi patch koristiti kada igrate na njihovim serverima, da djaba ne bi ban popio bolje da znam :), mada nije problem ni promjeniti IP al et da me ne banuju fino pitam :mrgreen:.
N
Ne smijes em niko nece htjet igrat protiv tebe em ces dobit ban ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jan 2011, 10:39

robovi88 je napisao/la:

@robovi88

Jeli ti forum upaljen ?
Jest upaljen je, ukuco sam ono u u WINDOWS/SYSTEM32/ , sve zivo al neće pa neće :cry:
guber90 je napisao/la:E samo da vas pitam, da li se smije mijenjati option file, radi ovih transfera itd :D, odnosno da li se smije drugi patch koristiti kada igrate na njihovim serverima, da djaba ne bi ban popio bolje da znam :), mada nije problem ni promjeniti IP al et da me ne banuju fino pitam :mrgreen:.
N
Ne smijes em niko nece htjet igrat protiv tebe em ces dobit ban ;)
Kao i sto sam pretpostavio, ali vidim ovi neke patcheve spominju, radi toga :D, a jedino mi zao sto transferi nisu kako treba, al hajd :D.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jan 2011, 10:43

jbg Emire meni je cijelo prvo lag bio :D vodim loptu a ona mi iza ledja 2 m :lol: ...

ali eto 2:2 nikom nista :P :D
-RIVALDO-

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 jan 2011, 10:45

@robovi

ajd skini time wiewer 6 pa mi daj ID i password da ja uradim

P.S ja u drugom sam pred golom odjednom primim gol :lol:
A C A B !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 jan 2011, 10:51

Emir_ZENICA je napisao/la:@robovi

ajd skini time wiewer 6 pa mi daj ID i password da ja uradim

P.S ja u drugom sam pred golom odjednom primim gol :lol:
Evo ja i Senad sad se nasli i krenuli igrat i izbaci me :S :S ajd sad cu to skinut

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.