Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Tata Perez, napravi nam ligu da se možemo igrat. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ASD
- Kontakt:
Pulišić 98
Mount 99
Werner 96
Havertz 99
Mount 99
Werner 96
Havertz 99

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Chelsea je bio sjajan.Real s obzirom na sve jako dobro je izgurao ovu sezonu LP , ali očigledno je da im treba remont.
Mislim da Chesea uzima ovo.
Mislim da Chesea uzima ovo.
Nekako sam dojma da ce City uzeti lakse od ocekivanog finale.Ovi momci iz Celzija su top i svaka im cast , ali previse fulaju naprijed a nazad 1 kiks je dovoljan da se poremete skroz jer nisu svjetski stoperi.City-Chelsea 3:1
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Chapman1886
- Kontakt:
kakav potez uprave čelzija da otjeraju onu neznalicu i dovedu tuhela
Samo Sloboda | COYG
-
FK Kredit,Sudije,Dugovi, Offside Madrid bye bye. Nema odvratnijeg Klubs koji je toliko puta ne zasluzeno osvajao LP.
Mia san mia
Zidane jeste podbacio u ovom dvomecu al smijesno je zamjerit mu citavu sezonu. Nije on taj koji Asensiju treba naci muda, Viniciusu mozak il Hazardu objasnit da ne moze bit krme debelo. Kakav god da je, izvukao je sa ofanzivno debelo limitiranim rosterom polufinale LP i u borbi je za ligu do samog kraja sezone sto je obzirom na sve limite ekipe koja je jos pri tome mrtva i polomljena prilican uspjeh.sljivo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:03Mislim da je vrijeme da malo bolje razmislite o budućnosti (prije svega igre) i da to nije samo suho dovođenje zvijezdi.
Zidan je podbacio, jedino što je napravio je da je podigao sredinu, Kroosa, Modrica i Casemira, za desetak, dvajes procenata gore nego li su to bili prošle sezone, a ostalo je sve gore. Krila ne postoje čitavu sezonu. Ova trojica, golman i Benzema jedina konstanta, ostalo sve ispod prosjeka tima ovakog ranga.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Liga je krahirala, ogromna dugovanja, probali su kroz Super ligu da se spase finansijski, propalo im je i to, posljednji cavao je zakucan. Pridruzili su se raspaloj Italiji.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Chelsea na čelu s Tuchelom pokidao. Kao osice na svaku loptu, jako, agresivno, trkački fantastično, igra odlična. Još da je realizacija štimala, popili bi ovi petardu večeras. Real odron, ne vrijedi ni komentarisati. Ekipa kojoj očajnički treba totalni remont, jer su istrošeni do zla boga.
Biće strašno zanimljivo finale. Po meni, šanse 50-50. City odličan, Chelsea odličan. Ko god misli da će City uzeti glat, zavarava se. Čak bih malo veće šanse dao Chelseaju.
Biće strašno zanimljivo finale. Po meni, šanse 50-50. City odličan, Chelsea odličan. Ko god misli da će City uzeti glat, zavarava se. Čak bih malo veće šanse dao Chelseaju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ljudi ovdje gledaju samo par utakmica. Ovo sto je Zidane uradio s ovom ekipom Reala je iznad svih mogucnosti.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:07Zidane jeste podbacio u ovom dvomecu al smijesno je zamjerit mu citavu sezonu. Nije on taj koji Asensiju treba naci muda, Viniciusu mozak il Hazardu objasnit da ne moze bit krme debelo. Kakav god da je, izvukao je sa ofanzivno debelo limitiranim rosterom polufinale LP i u borbi je za ligu do samog kraja sezone sto je obzirom na sve limite ekipe koja je jos pri tome mrtva i polomljena prilican uspjeh.sljivo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:03Mislim da je vrijeme da malo bolje razmislite o budućnosti (prije svega igre) i da to nije samo suho dovođenje zvijezdi.
Zidan je podbacio, jedino što je napravio je da je podigao sredinu, Kroosa, Modrica i Casemira, za desetak, dvajes procenata gore nego li su to bili prošle sezone, a ostalo je sve gore. Krila ne postoje čitavu sezonu. Ova trojica, golman i Benzema jedina konstanta, ostalo sve ispod prosjeka tima ovakog ranga.
Chapman1886 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 23:06kakav potez uprave čelzija da otjeraju onu neznalicu i dovedu tuhela
Dokazani znalacChapman1886 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:12e kad vidim ove statistike begi tuhel rušio nekakve rekorde u francuskoj,pa tamo je i emeri uspio titule uzimati sa psg.
Real i dalje bez pobjede protiv Plavaca u zvanicnim utakmicama
Zna i City fulati kao što je Chelsea večeras. Nedavno ih je Chelsea uzeo u polufinalu kupa. Tako da, ne treba otpisivati plavce. Sve je moguće. City je svakako favorit, ali samo blagi 52-48, rekao bih.
Lijepo je vidjeti kad neko ova rutinira ekipu s 11 WC igrača.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nestadose oni koji su se smijali kada sam govorio da je Chelsea trenutno jaca ekipa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Likovi poput Asensija ili Isca žive i dalje na slavi jedne sezone, od prije 4-5 godina. Šta ti likovi i dalje rade u RM nikome nije jasno. Kakve prevare i paraziti. Hazard je mozda i najveca transfer prevara u zadnjih 10 godina. Veca i od Coutinha.
Tuchel je preporodio Chelsea
svaka mu cast. Rutinski su prošli RM. Mislim da ce uzeti LP ove sezone.
Tuchel je preporodio Chelsea

Real je svoje dao, niko nemore bit na tronu 10 godina. Zakoračili su u smjenu generacije. Ekipa se mora riješiti i Modrića, Ramosa(ne jer su loši nego stari) i dovesti komplet gardu mlađih igrača koji će biti postepeno graditi neki novi Real uz ovih nekoliko koji još uvijek mogu dati ruke kao Kroos.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:57To sto su se vukli ko prebijene macke i nije toliko do Chelsea koji jeste bio daleko bolji koliko do cinjenice da su oni sami mrtvi i ubijeni povredama. Ovo sto su vcrs odigrali nije nista bolji nivo od utakmica protiv Getafea, Betisa il sad Osasune za vikend samo su s druge strane imali brzu i kvalitetnu ekipu.
Od finansijske situacije zavisi da li će taj remont trajati 2, 3, 5 ili 10 godina. Trenutno se treba pomirit sa činjenicom da je Real poprilično udaljen od evropske elite.
Čelzi je ekipa prepuna mladih igrača u naponu snage, brži, jači, s više motiva, tako da ovo večeras može bit iznenađenje samo fudbalskoj neznalici.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaka cast Celziju, zasluzeno su nas dobili, bili su bolji protivnik cijelo vrijeme. Sta reci za Real, previse dizelasa, previse igraca koji nisu nivo Real Madrida. Treba biti iskren i reci da je Eden top 3 promasaja ikad, ruzno je reci ali bolje da se nije oporavio jer ovako sve nesto ocekujes mada znas da tu nema niceg osim "imena".
Real treba novo ime na klupi, nesto sto ce podrmati i promijeniti stvari u momcadi..
Real treba novo ime na klupi, nesto sto ce podrmati i promijeniti stvari u momcadi..
Eno sad odjednom Real limitirana ekipa.
Gdje nestadose svi silni WC igraci, tehnicari i ostali superigraci ?
Koje rutiniranje veceras.

Gdje nestadose svi silni WC igraci, tehnicari i ostali superigraci ?

Koje rutiniranje veceras.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.