Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Good ebening jedini može spriječiti duplo englesko finale. Jadna majko 

Da ne bi Visce, Manchestersko finale bi se igralo. 

Pošto se voliš pravit pametan i ismijavat tuđe mišljenje bez da ponudiš i jedan validan argument za kontra stav moram te citirat na ove budalaštine. Ako nisi za ovih 180 minuta shvatio da je Čelzi u svakom segmentu fudbalske igre bolja ekipa onda trebaš prestat pratit ovo i prebacit se na hokej. Taktički, igrački i fizički, pojeli su ih, al pojeli. Zidanovi igrači se vuku ko prebijene mačke po terenu, slomljeni tempom i visokim intenzitetom. Nebo i zemlja razlika u kvaliteti, znači nebo i zemlja.Lillard je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:00Ako su u jednoj utakmici izgledali bolje, ne znaci da su bolja ekipa.
Cuj Chelsea bolji od Reala.![]()
Elem, Real bukvalno ni u jednom trenutku nije izgledao kao ekipa koja može pronaći način da promijeni nešto na terenu i okrene meč na svoj mlin, klasična igra mačke i miša. Prije svega zelenilo Čelzijeve omladine i Realov šampionski mentalitet su razlozi zašto nisi gledao potop sa bog zna koliko golova u mreži večeras a bome i u Madridu. Promašili su 5-6 izleta na golmana, nevjerovatno fkt.
Pa se ti druže klebari dokle hoš, a bolja ekipa ode u finale, zasluženo.
Žao mi je samo Benzeme koji je ove sezone najbolji napadač na svijetu, ali nemre sam koliko god se trudio. Premalo lopti, ekipa nema kreacije i kombinatorike, i ono malo što naprave je preko Modrića i na ho-ruk. Krila su im nešto najjadnije u današnjem fudbalu, Vinicious i ovaj otpad od Hazarda u West Hamu ne bi igrali. Mount sam vrijedi ko 10 Brazilaca.
Finale će bit pravi spektakl i prvenstveno taktička bitka, Tuhel je prekucao ovo do sada, mašinerija prava je Čelzi. Englezi su pobjegli ostalima baš dosta, tri stepenice su ispred trenutno. Ulažu, dovode, rastu dok španski giganti grcaju u dugovima.
NBA

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gotovo.
Nek je englesko finale pa sta bude.

T Silva i T Tuhel b2b finala LP sa dva razlicita kluba 

Cist penal
- ASD
- Kontakt:
Pravi trener bi ovo predvidio na početku sezone, da mu igrači nisu sposobni za najviši nivo.legenda reala je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:48Ma ovo je bruka i sramota veceras, ja da sam predsjednik odma bi mu dao otkaz da je osvojio deset LPBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:38Kad smo mi pisali da je riječ o ublehi koja je zahvaljujući neviđenoj količini nafake izgradila karijeru ovdje se pojedini smijali.legenda reala je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:34
Frajer profulio sve u Madridu sreca ga pogledala po hiljaditi put, kontas skontace nesto za uzvrat on danas jos gore spremio ekipu
Treba ovdje remont.
Dva engleska finala u 3 godine. Liverpool, Tottenham, City, Chelsea.
Podatak najviše slave navijači Uniteda. Kek
Podatak najviše slave navijači Uniteda. Kek
Sve je moguće vjeruj. Ništa ovaj Chelsea nije lošiji od Citya.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Svaka čast Tuchelu, doslovno uništio Zidanea...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
NBA indeed.
Ne razumijem ovo šiljenje kurca sa igranjem Hazarda 90 minuta koji nije spreman ni za bih premier ligu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

Zasluzeno. Dvije najbolje ekipe.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neka Perez osnuje Super ligu tamo može namještati utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto se Eden smjeska

To sto su se vukli ko prebijene macke i nije toliko do Chelsea koji jeste bio daleko bolji koliko do cinjenice da su oni sami mrtvi i ubijeni povredama. Ovo sto su vcrs odigrali nije nista bolji nivo od utakmica protiv Getafea, Betisa il sad Osasune za vikend samo su s druge strane imali brzu i kvalitetnu ekipu.bodi123 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:52Pošto se voliš pravit pametan i ismijavat tuđe mišljenje bez da ponudiš i jedan validan argument za kontra stav moram te citirat na ove budalaštine. Ako nisi za ovih 180 minuta shvatio da je Čelzi u svakom segmentu fudbalske igre bolja ekipa onda trebaš prestat pratit ovo i prebacit se na hokej. Taktički, igrački i fizički, pojeli su ih, al pojeli. Zidanovi igrači se vuku ko prebijene mačke po terenu, slomljeni tempom i visokim intenzitetom. Nebo i zemlja razlika u kvaliteti, znači nebo i zemlja.
Elem, Real bukvalno ni u jednom trenutku nije izgledao kao ekipa koja može pronaći način da promijeni nešto na terenu i okrene meč na svoj mlin, klasična igra mačke i miša. Prije svega zelenilo Čelzijeve omladine i Realov šampionski mentalitet su razlozi zašto nisi gledao potop sa bog zna koliko golova u mreži večeras a bome i u Madridu. Promašili su 5-6 izleta na golmana, nevjerovatno fkt.
Pa se ti druže klebari dokle hoš, a bolja ekipa ode u finale, zasluženo.
Žao mi je samo Benzeme koji je ove sezone najbolji napadač na svijetu, ali nemre sam koliko god se trudio. Premalo lopti, ekipa nema kreacije i kombinatorike, i ono malo što naprave je preko Modrića i na ho-ruk. Krila su im nešto najjadnije u današnjem fudbalu, Vinicious i ovaj otpad od Hazarda u West Hamu ne bi igrali. Mount sam vrijedi ko 10 Brazilaca.
Finale će bit pravi spektakl i prvenstveno taktička bitka, Tuhel je prekucao ovo do sada, mašinerija prava je Čelzi. Englezi su pobjegli ostalima baš dosta, tri stepenice su ispred trenutno. Ulažu, dovode, rastu dok španski giganti grcaju u dugovima.
NBA![]()

Bit ce ovo nezgodno ufff
Svaki put kad je tuchel imao iole zdraavu i kompaktnu ekipu Pep je muku mučio s njim
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nema se sta puno napisati,ljudi nas razvalili i pored objektivnih problema koje je imao Real tokom citave sezone ovako ih neko odavno igrom nije naguzio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ASI ASI ASI GANA El madriiiid
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.