Tu, ne mogu reci da cemo sigurno pobjediti, ali trebali bi.
Ostalo je jos 17 utakmica do kraja sezone.

Tu kad bi uzeli oko 30-35 bodova....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
i mislio sam na vrijeme nakon odlaska croucha i samia...fera je napisao/la:ta skok igra je nas stari problem koji se vec godinama ne moze rijesiti. kod rafe i nismo bili toliko losi u skok igri posebno dok je sami bio tu kod njega je vise bio problem taj sto je imao neki cudan sistem da prekide branimo bez bekova na stativama dok je odlaskom finca i sam skok postao problem. kod roya smo imali bekove na stativama ali nismo imali skok nikako jedino je soto s vremena na vrijeme znao briljirati u tim zracnim duelima. agger i skrtel su dosta losi u skoku, zato bi volio da dovedemo cenrtalnog i lijevog beka iz razloga jer lijevog nemamo nikako a u sredini agger i skrtel zajedno nikako ne ulijevaju povjerenje, grk ide na kraju sezone a carra je povrijeđen a i ko zna hoce li to biti i sjenka starog carre kad se vrati.YNWA je napisao/la:mi smo ekipa koja najgore brani drugu stativu, protiv boltona tako primamo gol, najbolji skakac u boltonu, ostaje sam na drugoj stativi i primamo jeftin gol, danas nesto slicno, igrac Blackpoola sa lakocom nadskace skrtela, koji se lose postavio i nije iamo nikakve sanse u skoku, i prije toga je bila jedna situacija, poslije koje sam **** sve po spisku skrtelu (moram grijesiti zbog njihOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zasto smo ovako losi u skok igri.
Bas me zanima koliko smo golova primili nakon duge lopte protivnika !?
Sigurno negdje oko 1/2.), skrtel na drugoj stativi cuva covjeka okrenut prema njemu i uopste ne gleda gdje je lopta, a lopta ide prema tom igracu, i sva sreca ne bi nista opasno tada, i kad je rafa vodio ekipu bili smo losi, Roy je promijenio neke stvari ali i dalje imamo probleme i skok igru moramo popraviti, ne smijemo dozvoliti da tako lahko primamo golove
i planiral ga Barsa dovestiRomariooo je napisao/la:Na kraju sezone Torres bi mogao lagano razguliti iz Liverpoola, i to ne za neku astronomsku cifru, nego za nekih 30-35 miliona, s obzirom da je igrac jako sklon povredama, te i da nije u nekoj formi, to mu je sigurno realna cijena
prosjecna momcad bi izvukla bar bod protiv blackpoola.ever je napisao/la:Bash sam sinoch gledao Liverpool,i shto kaze forumash iznad,nevjerovatno je da ste vi postali prosjechna ekipa.Stvarno ne vjerujem na kako niske grane je pao Liv'pool,jer to je pored Manche najvechi klub u Eng.Treba vam neki kreativni veznjak,pa makar to bio i Pjanich,ili Misimovich,biche bolji od truhlog KAPITENA,a i od polovine ostalih igracha.Nadati se boljem uskoro,jer ne mozhe Liv'pool ovdje ostati.Sretno vam crveni
i planiral ga Barsa dovestiRomariooo je napisao/la:Na kraju sezone Torres bi mogao lagano razguliti iz Liverpoola, i to ne za neku astronomsku cifru, nego za nekih 30-35 miliona, s obzirom da je igrac jako sklon povredama, te i da nije u nekoj formi, to mu je sigurno realna cijena
nije ni on losOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma probati klepiti Sambu ako ce vec Cahill u Arsenal.
pa sta su moji klubovi zgrijesili, staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaILoveLFC je napisao/la:Liverpool are in talks with Roma coach Claudio Ranieri and could offer the 59-year-old the managerial post at Anfield in the summer.
Monolog je napisao/la:Ja ne znam kako i dalje smatrate da Agger može igrati lijevog bočnog?! On je stvoren za štopera, zna fenomenalno iznijet loptu, ima odličan pregled igre, jednostavno, čovjek je u mogućnosti iznijet loptu bez imalo panike i pukog nabijanja lopte na protivničku polovicu. On je, uz Škrtela, sigurno najbolji izbor na toj poziciji(Carragher je povrijeđen, a svakako je van forme, dok je Grk prespor te ne može "ganjati" nešto brže protivničke napadače).
carra i gerrard su te vođe u liverpoolu nazalost trenutno ni jedan nije tu... sta se moze takve su okolnosti. sto se negreda tice ja ne bi volio da se za njega daju tolike pare jer realno ne vrijedi toliko mada nije da ne igra on u sevilli sta vise sasvim je solidan al ja ga ne vidim nikako u liverpooluFinansijska injekcija je prijeko potrebna, jer bez nje se u modernom fudbalu ne može opstati. Naravno, to bi značilo i dovođenje igrača koji bi dobrano popravili kvalitetu igre u svakom mogućem segmentu, a ne rasipati se izdvajanjem 18 miliona Eura za Negreda koji ni u Sevilli ne može igrati u prvoj postavi. Nije valjda da je on prvi izbor? Dalje, također je prijeko potreban vođa; Gerrardov izostanak ne znači samo izostanak jednog bitnog igrača već duhovnog vođe koji na terenu tjera ostale da daju 150% svojih mogućnosti. Uz dužno poštovanje, vi nemate nekoga ko bi na terenu bio trenerova produžena ruka, a bez toga se ne mogu očekivati bolji rezultati.
to je ono sto ja pricam jako dugo.Također, šta je potrebno da se konačno stavi tačka na i kada su u pitanju propali transferi? Ok, svako je fulao sa igračima, to je nešto s čim se moramo pomiriti pri samom ulasku u svijet fudbala, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Dobro, za free agente niste morali izdvojiti novac u vidu obeštećenja njihovim klubovima, al' ni njihova plata nije u rangu prosječne plate u Federaciji BiH. Dakle, za novac koji pojedinci dobivaju, isti bi morali pružati sedmostruko više u odnosu na njihove partije. Eh, sada smo u toj sferi fikcije - šta bi bilo, kad bi bilo.
ja se nadam da ce ga dalglish vratiti u formu. hajd ok vjerovatno bi se nasao tim koji bi dao tih 40 milkica al liverpool 90% naredne sezone nece igrati europu a znas i sam koliko je tesko privuci igraca u klub koji igra samo domacu ligu zato je mozda cak realnije nadati se da cemo moci zadrzati torresa nego da cemo dovesti neke adekvatne zamjeneTorresa treba prodati dok se još može uzeti solidan novac za njega. Sigurno da postoje klubovi koji bi u ovom trenutku platili nekih 40-ak miliona, a od tog novca se mogu dovesti 2 odlična igrača. Torres svojim nezalaganjem na terenu pokazuje kakvi igrači ne bi trebali biti. Jedna dobra utakmica, a onda nonšalantnost koja je neviđena u svijetu fudbala. Evo, Džeko je otišao iz Wolfsburga jer je bukvalno bilo vrijeme za to(iako je bio njihov najbolji igrač i strijelac). Jednostavno, njegov ostanak tamo bi značio još gori Wolfsburg(nezadovoljstvo navijača, trenera, suigrača pa i samog Džeke), a ljudi su se odlučili da ga prodaju na vrijeme(možda su to trebali uraditi i na kraju prošle sezone, ali...). Dakle, isto to bi se trebalo uraditi i sa Torresom. Naravno, prvo pronaći dostojnu zamjenu, nekoga ko bi u startu mogao biti ta prevaga, te ko bi davao 150% na terenu, a onda prodati Torresa i od tih para dovesti tog novog napadača(i možda još jednog back-up napadača). Realno, N'Gog nije ni back-up, a kamoli neko od koga se treba očekivati da rješava utakmice.
Već sam pisao milion puta koliko je slobodnih igrača koji bi mogli pojačati mnoge ekipe, ne samo Liverpool koji je u katastrofalnom stanju. Igrači koji bi bili kao kec na desetku što se tiče postave, a sigurno da ne bi mnogo koštali(Elmander, Wheater, Upson, Pienaar), jer istim ističe ugovor na kraju sezone. Da se primijetiti da su to igrači koji bi baš dobro popunili praznine u odbrani(Upson, Wheater), veznom redu(Pienaar) i napadu(Elmander). No, vjerovatno nijedan od ovih neće završiti na Anfieldu, al'...
sto se kinga tice ja se nadam da ce on ostati kao trener posebno kad vidim ko se sve spominje kao moguce rjesenje...Kenny-ju treba dati funkciju sportskog direktora(ne znam da li je istu obnaš'o) na kraju sezone, te da on bude taj koji će biti spona između vlasnika i trenera(nekog ko je u stanju voditi Liverpool i izvaditi ga iz teške situacije).
Poslije svake tekme na zvanicnoj stranici Liverpoola bira se igrac utakmice. Lucas je uvijek među prvih 5. Kamo srece da je on najgori u ovom timuPonos Torina je napisao/la:Klub jos nece stati na noge,bar ne za godinu dana treba par igraca kvalitetnih dovesti,nekih se rijesiti...Ako se Torres moze prodati za dobre treba ga prodat jer on nije vise nizasta,nemojte me pogresno shvatiti ali stvarno on vise nije ni blizu svog nivoa niti ce ikada biti kao i jos nekoliko igraca u timu..svi su ocekivali pobjedu protiv Blackpool-a ali opet razocarenje tako ce i dalje biti a krivac tih poraza je Trenutni tim Liverpool-a mozete vi voliti igrace koliko hocete i braniti ih ali je to jedina istina,igraci su istroseni,nema motiva,ponasaju se kao balavci,nisu zainteresovani za igru niti za uspjeh kluba,po meni jedan od rijetkih igraca koji je u sjeni koji sjedi stalno na klupi a koji bi dao sve za Liverpool to je Babel momak muku muci sjedeci svaki mec na klupi a toliko bi toga dao da je u prvih 11!Lucas ko je taj Lucas i njega prodati sta je pokazao u ovih par godina nista 0 obicna,Ngog kao mlad perspektiva jes djavola obican igrac prosjek za Championship nista vise i jos mnogo takvih je u timu..kad se pomirite sa tom cinjenicom kao navijaci kluba a i uprava onda ce LFC krenuti naprijed,samo duboga rekonstrukcija tima moze djelovati pozitivno na ovaj klub i vracanje na mjesto koje zasluzuje a to je da se bori svaku godinu za titulu i da igra LP!
YNWA je napisao/la:@monolog
da bi poravili tranfer politiku mora se uloziti novac a ne ko dosad, dovoditi igarce koji su trecu izbor menagera ili slobodne igrace, a tako je Liverpool godinama radio, dok je jedan Tottenhem ulagao mnogo vise od Liverpoola, ja nisam mogao vejrovati kad sam vidio koliku su oni dali novca na igrace a uvijek su bili iza nas, a sad je tu i city
NESV prvo mora odluciti dali je King Kenny dugorocno rjesenje ili je tu samo do kraja sezone, a i tesko je ocekivati da bi mogli dovesti neko pojacanja sad, jer slabo ce ko u januaru prodavati kvalitetne igrace, osim ako ne dođe neka ponuda koja se ne moze odbiti, a mi takvu ponudu necemo sigurno poslati, pa tako ne ocekujte velika pojacanja, ovo sto sad imamo King mora vratiti u zivot, ali sezonu smo vec izgubili...
Torres mora ostati, jer njegovom prodajom ne bi nista dobili, to bi bio samo korak nazad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.