FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Hordanjezla1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 maj 2021, 17:41

feniksptica je napisao/la:
05 maj 2021, 17:29
Koliko je on nama dao dali smo i mi njemu, ne treba se pravit lud sad. Nismo mi njemu nsita duzni, svaku paru sto je bilo u ugovoru dobio je. Samo se kod nas ovdje jos legende paze. Nigdje to vise u svijetu nema. Sta ako je igro za Sarajevo. Pa ne mozemo mu to bit refenrenca da se mota oko kluba a ne sta vise da radi..

Real je Real pa otjera Raula i Casillasa i to krene ih kad ih otjeraju jer znaju da od ljubavi nista nema. Ovdje se Velkovskom vec pravi mjesto u klubu jer je legenda eto

Legende su pale 2012 posle toga mogu se j. Meni je Fanimo sad legenda najveca
Pogledaj dva Beogradska kluba i kakav odnos imaju sa tim ljudima ...
Haris Brkic kosarkas Partizana i pored sto je musliman pogleda kakv ima status u Bg ...
Ali ovdje se to mjeri po nekim zavjerama i parama sto nisu dali ...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 maj 2021, 17:44

Rahma je napisao/la:
05 maj 2021, 17:37
Jel mi trenutno imamo izjednacen broj trofeja sa Zeljom, "pikal" se superkup?
Da i ne.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 maj 2021, 17:45

Hoce li biti live finala turnira ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2021, 17:47

Hordanjezla1987 je napisao/la:
05 maj 2021, 17:25

A ovde svi sve znaju ,je li i seru po svima ?
Turokovic sta god prica sada uradio je vise za Sarajevo prvenstveno svojim nastupima koliko vi svi zajedno seraci necete uraditi do kraja zivota.
Dovoljan je onaj samo gol iz Belgije ,a ovde da ga prozivaju ljudi skriveni poput zorana i ostalih ublehasa za koje niko ne zna..
Turković nije postigao gol u Belgiji. A i da jest, šta mu znači? Bilbija je zabio dva gola u Grčkoj za prolazak u PO EL, pa je l' on legenda?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 maj 2021, 17:48

Tako na fb citam neki lik hvali sve zivo od uprave,kad ja tamo u detalje ono pise radi u Fk.Sarajevo,takvih i ovdje ima,samo brani kad bi sve propalo,"cuvaj posao" a kao nisu dobri neki drugi sto su se uhljebili 😁

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 maj 2021, 17:49

Memara je napisao/la:
05 maj 2021, 17:44
Rahma je napisao/la:
Da i ne.
Hvala
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2021, 17:50

Rahma je napisao/la:
Još nekih dvadesetak dana.. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 maj 2021, 17:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 maj 2021, 17:45

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 maj 2021, 17:54

Memara je napisao/la:
05 maj 2021, 17:51

Hvala :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 05 maj 2021, 17:54

Ako je Zaka legenda, onda po Haskicu dati ime stadiona 🤣 po Comoru nazvati ulicu 🤣
Ponosno covjek rece da nikad nije nista kupio u fan shopu 😂
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2021, 17:58

Dobar ovaj mali stoper :D

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 maj 2021, 18:06

Memara je napisao/la:
05 maj 2021, 17:51

Ali ih izigrase crveni preko krila :D
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2021, 18:12

Jo' lopte :shock:

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 maj 2021, 18:13

skoroalen je napisao/la:
05 maj 2021, 17:47

Turokovic sta god prica sada uradio je vise za Sarajevo prvenstveno svojim nastupima koliko vi svi zajedno seraci necete uraditi do kraja zivota.
Dovoljan je onaj samo gol iz Belgije ,a ovde da ga prozivaju ljudi skriveni poput zorana i ostalih ublehasa za koje niko ne zna..
Turković nije postigao gol u Belgiji. A i da jest, šta mu znači? Bilbija je zabio dva gola u Grčkoj za prolazak u PO EL, pa je l' on legenda?
Da u pravu si Veldin go dao pomjeso sam..on je poslao loptu magicnu tada..
Ali kakvo je to poredjenje izmedju covjeka koji je zivio Sarajevo i nastupao za kikiriki koliko godina u ono doba sa tim cetaljom ..
To je kao da poredis Brezu i Sarajevo :mrgreen:
Nije legenda ali ostavio je velik trag u klubu ,nego bi li cetalj igrao za kikiriki onomad kao ta ekipa Obuca Avdic Turkovic pa cak i Jahovic koji je finu cifru oprostio klubu.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 maj 2021, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 maj 2021, 18:16

05 maj 2021, 18:13
skoroalen je napisao/la:

Ali kakvo je to poredjenje izmedju covjeka koji je zivio Sarajevo i nastupao za kikiriki koliko godina u ono doba sa tim cetaljom ..
Nisi ti se druze pomjerio iz Sa..inace bi znao da je Sa Breza za Beo i Zagreb a ne dalje da se ide..

A sto se tice legendi, nek ostanu fudbalske legende i sto dalje od kluba ako su nesposobni
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 maj 2021, 18:20

05 maj 2021, 18:16
skoroalen je napisao/la:

Nisi ti se druze pomjerio iz Sa..inace bi znao da je Sa Breza za Beo i Zagreb a ne dalje da se ide..

A sto se tice legendi, nek ostanu fudbalske legende i sto dalje od kluba ako su nesposobni
Nisam nikad bio pobjegulja i veliki navijac iz dijaspore koje kenja po svemu .
Vi krojite prema sebi historiju kluba i pravite od kojekavih lopovcina i rava ledzende ..
Nego gdje su te sve vase legende bile kada su se virsle djelile po klubu ?
Ljudi primali 500 km svaki drugi mjesec stas i Bilbija bi isto tako haha.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 maj 2021, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2021, 18:23

skoroalen je napisao/la:

Nije legenda ali ostavio je velik trag u klubu ,nego bi li cetalj igrao za kikiriki onomad kao ta ekipa Obuca Avdic Turkovic pa cak i Jahovic koji je finu cifru oprostio klubu.
Pa vidi, za mene je Breza level iznad Sarajeva. Lokalpatriotizam, svako svoje voli. A i ništa nam ne fali, vode uvijek imamo, kafići nam radili tokom cijele pandemije, policijskog sata nema... ne bih se ja s tobom mijenjao, ni s bilo kim.

A Bilbija i Turković imaju manje-više isti učinak u Sarajevu. Obojica po dva trofeja osvojili, obojica u evropskim i ligaškim nastupima dali neke bitne golove... Bilbija barem nije pljačkao klub poslije i zalagao se za nečije ideale a ne za dobrobit kluba. Bolje bit neutralan i daleko od svega, nego bit blizu a na krivoj strani.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 maj 2021, 18:25

skoroalen je napisao/la:
05 maj 2021, 18:23
skoroalen je napisao/la:

Pa vidi, za mene je Breza level iznad Sarajeva. Lokalpatriotizam, svako svoje voli. A i ništa nam ne fali, vode uvijek imamo, kafići nam radili tokom cijele pandemije, policijskog sata nema... ne bih se ja s tobom mijenjao, ni s bilo kim.

A Bilbija i Turković imaju manje-više isti učinak u Sarajevu. Obojica po dva trofeja osvojili, obojica u evropskim i ligaškim nastupima dali neke bitne golove... Bilbija barem nije pljačkao klub poslije i zalagao se za nečije ideale a ne za dobrobit kluba. Bolje bit neutralan i daleko od svega, nego bit blizu a na krivoj strani.
U koja doba je jedan igrao u koja drugi hahaha...
Uz klub je bio i za kikiriki dok drugi ispod 10 000 nije pricao i znamo koliko ga navijaci vole da je Tamara glavna tema kad on dolazi na Kosevo .
"Ne bih se ti samnom mjenjao " a sigurno ces posao traziti u Brezi kao i 90 posto uhljebara koji su se sjatili u Sa.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 maj 2021, 18:29

05 maj 2021, 17:18
05 maj 2021, 17:16

Pazarite u fan sopu da ne bi falilo za plata rodjama Sabre evo ja ti odma kazem nikad nista u tom shopu uzeo nisam ,samo u onom drugom ,nasem..
Pa to je druga stvar, bilo je toga prije Sabre i bit ce poslije. Imam i od vas jednu stvar, al nisam dio te price pa me ne privlaci. Samo ti hocu rec da ne mozes rec kako neko nije doprinio klubu nista, a da i ne znas nista o tome. Pardon..NEZNAS
Jel mozes da shvatis da se sa tvojim misljenjem neko nece slozit neko hoce? Zeka je asistirao meni bio jedan od najdrazih,dugo se u Vozdrici slavilo,plesalo skidali se goli itd. Prati se sarajevo od rata pa sve do sada od sjevera pa zapada itd ali nikako da skontam koja je poenta tvojih postova? Treba rastjerat upravu bez obzira na uspjehe a ja sam molio Boga da nekad ovo sto se trenutno desava da dozivim. Godinama nismo mogli titulu uzeti sad nam je to malo ok postujem daj rastjeraj sve koga dovest niko pojma nema mozda Zeku i slicne mahalase? Jesil slusao intervju Zeke neki pa odma ti bude jasno cim pocne da pljuje po klubu kao i ostali koji bi ruku dali da udju u klub. Evo zaklecu se kad bi sad svi otisli i dali klub tim legendama propali bi za 2 godine dno bi dotakli. Eto sad znamo da se iz fan shopa finansira Sabrinina porodica. Kad su se trebali kupit ulozi gdje su bili Zeka i slicni ako ne znas ja cu ti reci palamudili kao i do sada. Nego protiv koga sad ratujemo Sabrine? Nizale su se uprave od Blekica,Baljka,Basica,Selimovica itd al ova uprava i ako je losa u nekim stvarima opet je 20 puta bolja nego bilo koja druga al kod nas uvijek mora biti neka podijela. Prvi cu reci i biti za smjenu ako postoji neki razlog kojim se ide protiv kluba do tada podrska ne zbog njih vec zbog Sarajeva. Sto je ironicno u svemu ovome Zeka je legenda Sabrina je lopov a posto znam da su te legende okrenule ledja klubu u svakoj prilici i takodje uzimale i sakom i kapom kad god su mogli i kad nema vise moraju da cvrkucu nebi li opet zajahali kao nekad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 maj 2021, 18:30

Vanja8 je napisao/la:
05 maj 2021, 16:24
FoSte95 je napisao/la:
05 maj 2021, 16:19
ma treba legende kluba držati što dalje od kluba, neka ih u legendama gdje im je i mjesto. Ovo došla priča majke mi e on igrao tu, dobar bio pa hajde sada kada ne igra više da ga uhljebimo u klub, izmisliti mu neku poziciju da bi eto legenda bila u klubu. Obična glupost
Ti ni je'ne vise,ti si nas vise unazadio no iko... :silent:
ja unazadio a duplu uzimamo :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.