FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imate selam od čika Nam-a
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeebem ti sve glupoKockoglavi je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:33https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/ajnadzic-o-stadionu-kosevo-ovo-nije-uradeno-u-skladu-sa-zakonom-gdje-je-tu-interes-kluba-653739
Ubleho mrs
Čuj gdje je tu interes kluba a klub dobio 90% stvari što je tražio a i ovih 10% smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Pa valjda klub zna koji mu je interes grob te nejebo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma klub je privatni i to ljudi ne mogu da shvate, jesmo mi udruženje gradjana al klub je privatni i uprava na celu s vecinskim vlasnikom odlucuje kako ce klub izgledati. Ono sto je zagarantovano je da ne mogu mjenjati lokaciju kluba, ime i boju dresa. Najbitnije je da bude baalns izmedju kapitalizma i onog sto je FKS kroz historiju, mora biti postovanja prema tradiciji, bivsim igracima, navijacima itd. Treba nam jedinstvo i ABd titulu da osvojimo i da klub ide prema naprijed.
Spustite malo loptu svi smo mi zaljubljenici u FKS i bordo boju.
Gledaj to ovako. Raspustio si nesto sto nije profitabilno tebi.
Samim tim, ti djecaci odose u druge skole i jacaju ih (finansijski i logisticki plus za te skole
). Ako vec sto neko navede gore imas saradnju sa njima, i dalje pratis rad svih njih, najtalentovaniji se prikljucuju akademiji.
Svi ce htjeti imati saradnju sa Akademijom, jer ako se formira igrac kroz nju i na kraju proda negdje, te skole dobijaju isto odredjeni procenat. Svi su u plusu.
Samim tim, ti djecaci odose u druge skole i jacaju ih (finansijski i logisticki plus za te skole

Svi ce htjeti imati saradnju sa Akademijom, jer ako se formira igrac kroz nju i na kraju proda negdje, te skole dobijaju isto odredjeni procenat. Svi su u plusu.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Neizmjerna sreća me obuzme kad vidim da na neki potez kluba kmeče ljigavci i hulje koji bi rođenu mater nakederili za marku. Odmah znaš da si im tim potezom izbio neki njihov šićar i interes kojeg bi imali na štetu kluba. Tako je Sabro, uhvati ih za kosu i još ih šamaraj neka kmeče kujice!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne znam sto se tolika halabuka digla oko zatvaranja te skole kad ce klub svakako dovesti nekog ala Pejovic iz Ling Longa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tako je, miks tradicije, historije s finansijama i kapitalizmom, dobro rečeno. I na isti način funkcioniše svaki veliki klub u Evropi.bordobijeli je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:39Ma klub je privatni i to ljudi ne mogu da shvate, jesmo mi udruženje gradjana al klub je privatni i uprava na celu s vecinskim vlasnikom odlucuje kako ce klub izgledati. Ono sto je zagarantovano je da ne mogu mjenjati lokaciju kluba, ime i boju dresa. Najbitnije je da bude baalns izmedju kapitalizma i onog sto je FKS kroz historiju, mora biti postovanja prema tradiciji, bivsim igracima, navijacima itd. Treba nam jedinstvo i ABd titulu da osvojimo i da klub ide prema naprijed.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Koliko djece uopšte treniralo u skoli AFH ??
Ono sto ja vidim da je negativno je sto ta djeca i njihove porodice imat ce osjecaj da ih je klub izdao, cisto onako ljudski i navijacki gledam. Ako gledamo kapitalizam i taj neki sistem rada onda je opravdano ako gledamo ovu neku drugu stranu onda i nije bas ok.
Ono sto ja vidim da je negativno je sto ta djeca i njihove porodice imat ce osjecaj da ih je klub izdao, cisto onako ljudski i navijacki gledam. Ako gledamo kapitalizam i taj neki sistem rada onda je opravdano ako gledamo ovu neku drugu stranu onda i nije bas ok.
-
- Kontakt:
Eto Unis iz Vogosce ih poziva sve i tamanbordobijeli je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:50Koliko djece uopšte treniralo u skoli AFH ??

Da bi je poderao, mora je imatisamoSA je napisao/la: ↑05 maj 2021, 12:41Nek posalje video deranja clanske da proslavimo kmecanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2021, 12:39
Odlicne vijesti, daleko ti kuca bila od koseva
Jest mi drago, nije vam jasno![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Klub ih je izdao jer se neće moći hvaliti da njihov Messi i Ronaldo s dvije lijeve treniraju u Sarajvu? Ovo je prevod i pravi naziv za to gledanje s druge strane.bordobijeli je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:50Koliko djece uopšte treniralo u skoli AFH ??
Za moje pare moje dijete trenira gdje ja hoću i razvija svoju ličnost kroz sport, a to što ću se ja hvaliti da trenira u Sarajvu njemu neće pomoći u tom smjeru.
Ako neko misli da se ovim djeca odvraćaju od povezanosti i navijanja za klub, odmah nek znaju da ne znaju vaspitavati djecu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
https://nap.ba/news/79280
Direktorica Buljubašić gasi budućnost Bordo kluba: Sarajevo će biti, Sabrine su prolazne
Hahahahahaha
Direktorica Buljubašić gasi budućnost Bordo kluba: Sarajevo će biti, Sabrine su prolazne
Hahahahahaha
Amer Dupovac!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ali gdje mi zivimo, ljudi su blago receno glupi. Kaze svi veliki klubovi ulazu u omladince, pa ljudino, nama upravo sef akademije najvecu platu imaRahma je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:58https://nap.ba/news/79280
Hahahahahaha

Ne konta da bas s ovim idemo korak dalje, i ulagat ce se vise u omladince. Ejj zivote, pokvareni joysticku

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Haahhahahahahahahaahha pa miku im yebem ne gase akademijuRahma je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:58https://nap.ba/news/79280
Hahahahahaha

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakvi moroni. Ja sam licno trenirao u AFH skoli sa generacijom Gljiva,Cenaj koji su hajmo reci odskakali. Organizacija tamo je level korida, uzimale se pare od roditelja da bi im djeca igrala. Ja trenirao 7 mjeseci i nisam uopste bio prijavljen za utakmice, trazili pare da bi igrao, sjecam se dobro trenirao nas Elvis Imsirovic klasican lopovcic koji je uzimao lovu kako je stizao. Podrzavam ovo gasenje jer sa ovim nekako odskacemo od ostatka lige. Treba kampove praviti po cijeloj BiH i dovoditi prave talente. Primjer Djokanovic,Pidro,Salcin,Besic,Cimirot,Radovac itd itd. A ove satro legende sto se sad javljaju nek idu u 3 lijepe, gdje su bili kad se Sarajevo haman ugasilo? Sad nasli pametovati. Ovo je veliki korak ka ozbiljnoj organizaciji kluba, Sabrina jedna iz Amerike koja nije odrasla uz FKS je uradila vise nego sve te "legende" koje je FKS afirmisalo i dalo im prvi hljeb i zaradu. Gade mi se vise!!!
Ponekad se zapitam da li zaista postoje glupi ljudi
Ove reakcije mi daju odgovor
Ove reakcije mi daju odgovor
-
- Kontakt:
Tu se slazem da ko je talenat i zeli rad on ce uspjeti. Al evo ovo stotinjak djece i njihovi roditelji nece sigurno biti sretni sto je ugasena skola fudbala, njima je to bilo zadovoljstvo i sigurno su razočarani u klub. To je tako nazalost.mislim da je i klub svjestan toga al povukli su taj potez zbog finansija i kazem to je tako.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:57Klub ih je izdao jer se neće moći hvaliti da njihov Messi i Ronaldo s dvije lijeve treniraju u Sarajvu? Ovo je prevod i pravi naziv za to gledanje s druge strane.bordobijeli je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:50Koliko djece uopšte treniralo u skoli AFH ??
Za moje pare moje dijete trenira gdje ja hoću i razvija svoju ličnost kroz sport, a to što ću se ja hvaliti da trenira u Sarajvu njemu neće pomoći u tom smjeru.
Ako neko misli da se ovim djeca odvraćaju od povezanosti i navijanja za klub, odmah nek znaju da ne znaju vaspitavati djecu.
-
- Kontakt:
“Gdje su vam Nedim Hadžić, Hamza Čataković, gdje je Šefkija Resić koji trese mreže u znatno jačoj srbijanskoj ligi, a u Sarajevu nema mjesta zarad Milanovića koji za sezonu ne može uputiti kvalitetan centaršut.”Rahma je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:58https://nap.ba/news/79280
Hahahahahaha
Kaže trese mreze u znatno jačoj srbijanskoj ligi a frajer ima jedan go i jednu asistenciju u 15 utakmica. Ovo mi baš djeluje kao ozbiljan potez kluba i mislim da će se itekako isplatiti, treba raditi šta god kaže ovaj Cioffi.
Nek' nam jave Legende kad se ugasimo da znamRahma je napisao/la: ↑05 maj 2021, 13:58https://nap.ba/news/79280
Hahahahahaha

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.