FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Saban123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Saban123 » 05 maj 2021, 13:36

Imate selam od čika Nam-a

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2021, 13:37

Kockoglavi je napisao/la:
05 maj 2021, 13:33
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/ajnadzic-o-stadionu-kosevo-ovo-nije-uradeno-u-skladu-sa-zakonom-gdje-je-tu-interes-kluba-653739

Ubleho mrs
Jeebem ti sve glupo
Čuj gdje je tu interes kluba a klub dobio 90% stvari što je tražio a i ovih 10% smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Pa valjda klub zna koji mu je interes grob te nejebo :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2021, 13:39

Ma klub je privatni i to ljudi ne mogu da shvate, jesmo mi udruženje gradjana al klub je privatni i uprava na celu s vecinskim vlasnikom odlucuje kako ce klub izgledati. Ono sto je zagarantovano je da ne mogu mjenjati lokaciju kluba, ime i boju dresa. Najbitnije je da bude baalns izmedju kapitalizma i onog sto je FKS kroz historiju, mora biti postovanja prema tradiciji, bivsim igracima, navijacima itd. Treba nam jedinstvo i ABd titulu da osvojimo i da klub ide prema naprijed.
Spustite malo loptu svi smo mi zaljubljenici u FKS i bordo boju.

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 05 maj 2021, 13:40

Gledaj to ovako. Raspustio si nesto sto nije profitabilno tebi.
Samim tim, ti djecaci odose u druge skole i jacaju ih (finansijski i logisticki plus za te skole :D). Ako vec sto neko navede gore imas saradnju sa njima, i dalje pratis rad svih njih, najtalentovaniji se prikljucuju akademiji.

Svi ce htjeti imati saradnju sa Akademijom, jer ako se formira igrac kroz nju i na kraju proda negdje, te skole dobijaju isto odredjeni procenat. Svi su u plusu.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 maj 2021, 13:42

Neizmjerna sreća me obuzme kad vidim da na neki potez kluba kmeče ljigavci i hulje koji bi rođenu mater nakederili za marku. Odmah znaš da si im tim potezom izbio neki njihov šićar i interes kojeg bi imali na štetu kluba. Tako je Sabro, uhvati ih za kosu i još ih šamaraj neka kmeče kujice!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 05 maj 2021, 13:42

Ne znam sto se tolika halabuka digla oko zatvaranja te skole kad ce klub svakako dovesti nekog ala Pejovic iz Ling Longa.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 maj 2021, 13:48

bordobijeli je napisao/la:
05 maj 2021, 13:39
Ma klub je privatni i to ljudi ne mogu da shvate, jesmo mi udruženje gradjana al klub je privatni i uprava na celu s vecinskim vlasnikom odlucuje kako ce klub izgledati. Ono sto je zagarantovano je da ne mogu mjenjati lokaciju kluba, ime i boju dresa. Najbitnije je da bude baalns izmedju kapitalizma i onog sto je FKS kroz historiju, mora biti postovanja prema tradiciji, bivsim igracima, navijacima itd. Treba nam jedinstvo i ABd titulu da osvojimo i da klub ide prema naprijed.
Spustite malo loptu svi smo mi zaljubljenici u FKS i bordo boju.
Tako je, miks tradicije, historije s finansijama i kapitalizmom, dobro rečeno. I na isti način funkcioniše svaki veliki klub u Evropi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2021, 13:50

Koliko djece uopšte treniralo u skoli AFH ??
Ono sto ja vidim da je negativno je sto ta djeca i njihove porodice imat ce osjecaj da ih je klub izdao, cisto onako ljudski i navijacki gledam. Ako gledamo kapitalizam i taj neki sistem rada onda je opravdano ako gledamo ovu neku drugu stranu onda i nije bas ok.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 maj 2021, 13:51

05 maj 2021, 13:50
Ono sto ja vidim da je negativno je sto ta djeca i njihove porodice imat ce osjecaj da ih je klub izdao, cisto onako ljudski i navijacki gledam. Ako gledamo kapitalizam i taj neki sistem rada onda je opravdano ako gledamo ovu neku drugu stranu onda i nije bas ok.
Eto Unis iz Vogosce ih poziva sve i taman ;)

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 05 maj 2021, 13:53

samoSA je napisao/la:
05 maj 2021, 12:41
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 maj 2021, 12:39
Rahma je napisao/la:
05 maj 2021, 12:36

Evo veli da ga Kosevo nece vise nikad vidjeti :njanjanja:

slika
Odlicne vijesti, daleko ti kuca bila od koseva :njanjanja:
Jest mi drago, nije vam jasno :D
Nek posalje video deranja clanske da proslavimo kmecanje
Da bi je poderao, mora je imati :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 maj 2021, 13:57

Klub ih je izdao jer se neće moći hvaliti da njihov Messi i Ronaldo s dvije lijeve treniraju u Sarajvu? Ovo je prevod i pravi naziv za to gledanje s druge strane.

Za moje pare moje dijete trenira gdje ja hoću i razvija svoju ličnost kroz sport, a to što ću se ja hvaliti da trenira u Sarajvu njemu neće pomoći u tom smjeru.

Ako neko misli da se ovim djeca odvraćaju od povezanosti i navijanja za klub, odmah nek znaju da ne znaju vaspitavati djecu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 maj 2021, 13:58

https://nap.ba/news/79280

Direktorica Buljubašić gasi budućnost Bordo kluba: Sarajevo će biti, Sabrine su prolazne

Hahahahahaha
Amer Dupovac!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 maj 2021, 14:04

Rahma je napisao/la:
05 maj 2021, 13:58

Direktorica Buljubašić gasi budućnost Bordo kluba: Sarajevo će biti, Sabrine su prolazne

Hahahahahaha
Ali gdje mi zivimo, ljudi su blago receno glupi. Kaze svi veliki klubovi ulazu u omladince, pa ljudino, nama upravo sef akademije najvecu platu ima :bow:
Ne konta da bas s ovim idemo korak dalje, i ulagat ce se vise u omladince. Ejj zivote, pokvareni joysticku :crazy:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 maj 2021, 14:05

Rahma je napisao/la:

Hahahahahaha
Haahhahahahahahahaahha pa miku im yebem ne gase akademiju :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 05 maj 2021, 14:06

Kakvi moroni. Ja sam licno trenirao u AFH skoli sa generacijom Gljiva,Cenaj koji su hajmo reci odskakali. Organizacija tamo je level korida, uzimale se pare od roditelja da bi im djeca igrala. Ja trenirao 7 mjeseci i nisam uopste bio prijavljen za utakmice, trazili pare da bi igrao, sjecam se dobro trenirao nas Elvis Imsirovic klasican lopovcic koji je uzimao lovu kako je stizao. Podrzavam ovo gasenje jer sa ovim nekako odskacemo od ostatka lige. Treba kampove praviti po cijeloj BiH i dovoditi prave talente. Primjer Djokanovic,Pidro,Salcin,Besic,Cimirot,Radovac itd itd. A ove satro legende sto se sad javljaju nek idu u 3 lijepe, gdje su bili kad se Sarajevo haman ugasilo? Sad nasli pametovati. Ovo je veliki korak ka ozbiljnoj organizaciji kluba, Sabrina jedna iz Amerike koja nije odrasla uz FKS je uradila vise nego sve te "legende" koje je FKS afirmisalo i dalo im prvi hljeb i zaradu. Gade mi se vise!!!

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 05 maj 2021, 14:07

Ponekad se zapitam da li zaista postoje glupi ljudi

Ove reakcije mi daju odgovor

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2021, 14:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:
05 maj 2021, 13:57
Klub ih je izdao jer se neće moći hvaliti da njihov Messi i Ronaldo s dvije lijeve treniraju u Sarajvu? Ovo je prevod i pravi naziv za to gledanje s druge strane.

Za moje pare moje dijete trenira gdje ja hoću i razvija svoju ličnost kroz sport, a to što ću se ja hvaliti da trenira u Sarajvu njemu neće pomoći u tom smjeru.

Ako neko misli da se ovim djeca odvraćaju od povezanosti i navijanja za klub, odmah nek znaju da ne znaju vaspitavati djecu.
Tu se slazem da ko je talenat i zeli rad on ce uspjeti. Al evo ovo stotinjak djece i njihovi roditelji nece sigurno biti sretni sto je ugasena skola fudbala, njima je to bilo zadovoljstvo i sigurno su razočarani u klub. To je tako nazalost.mislim da je i klub svjestan toga al povukli su taj potez zbog finansija i kazem to je tako.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 05 maj 2021, 14:08

Rahma je napisao/la:

Hahahahahaha
“Gdje su vam Nedim Hadžić, Hamza Čataković, gdje je Šefkija Resić koji trese mreže u znatno jačoj srbijanskoj ligi, a u Sarajevu nema mjesta zarad Milanovića koji za sezonu ne može uputiti kvalitetan centaršut.”

Kaže trese mreze u znatno jačoj srbijanskoj ligi a frajer ima jedan go i jednu asistenciju u 15 utakmica. Ovo mi baš djeluje kao ozbiljan potez kluba i mislim da će se itekako isplatiti, treba raditi šta god kaže ovaj Cioffi.

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 05 maj 2021, 14:08

Rahma je napisao/la:

Hahahahahaha
Nek' nam jave Legende kad se ugasimo da znam :plac: Zeka nek' zadnji ugasi svijetlo!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.