Znam sad 20 ljudi koji bi radili u Telecomu, Elektroprivredi, iako nisu strucan kadar za te poslove.
Joj raskopcanog sto se ofira

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam sad 20 ljudi koji bi radili u Telecomu, Elektroprivredi, iako nisu strucan kadar za te poslove.
Mi smo takav narod, bilo kakva promjena - nemoj, neka ovako kako je...pa valjda čovjek zna šta radi.Pantelija je napisao/la: ↑05 maj 2021, 01:24Nauci da postujes misljenje SKoLOVANIJEG od sebe. Matteo je doveden da sredi rad akademje i Op. On misli da je skola.bespotreban trosak. Takvoj osobi se ne postavljaju uslovi. Ako kaze da ne valja niko, ne valja. Jer iza sebe ima rezultate rada kao dokaz da zna. Ako ne znas koji su ukucas na google i imas.na engledkom vise novinara uglednih italijanskih koji pisu o njemu, imas i igrace koji su prosli kroz njegove ruke pa onda opet postavis sebi pitanje da li on bolje zna ili ja ili zeka i ostali mahalasi?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 01:20Sta djete zna sta je hloptanje prije desete godinenek se ima za 86 zaposlenih,za Susica i taman,nego sta kazu za klub sto posluje u minusu da nece i o tome poceti razmisljati tobejarabi
![]()
Koliko Vidim talijan, radi polako. Ne ide ništa navrat nanos.Pantelija je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:273-4 milje al u Ku.rcu
Pusti tu prcu
Cocjek iz Italije je doveden da napravi omladinski pogon koji ce donositi pare i kvalitet
Par carsijskih znalaca i par onih koji misle da ce neko poceti navijati za sarajevo jer ce ga babo upisati u skolu fudbala afh sigurno ne mogu pricati sa tim.cocjekom o fudbalu.
Mislim mogu ako se njih pita
Al ne pita
Kako uhljupi i mahalci isplivaju odma... Cim vidis ko se buni protiv ove odluke sve ti jasno.
Bas takoVanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 10:32Pa u cemu je razlika, eto ode igra u nekoj ŠF, Sarajevo organizuje kamp-turnire,ako je talentovan jos brze moze doci do Akademije...
Ne daj Bože da nam klub vode likovi poput Milosevica, Vukicevica i sl.
Organizacija samih kamp-turnira nosi trosak, ali je Cioffi to uradio upravo onako kako se radi i u poznatim akademijama...
Normalno je da ce na tim turnirima djeca iskazivati i vecu volju i pokusati dokazati svoj talenat...
Mogu ljudi poput Švrakica, Runde i ostalih sveznalica pisati sto zele,ali za ovaj potez od mene kapa do poda...![]()
Daleko je to još za konkretne ocijene i kakav će biti igrač.Gledao sam ga više puta,dobro se razvija,ispred generacije je fizikom tako da to ne mora ništa značiti.Opet ,dobra stvar je što igra sa starijima .Ima tu nekoliko zanimljivih igrača(2005 godište) sa finim potencijalom ali za neke ocijene mislim da je rano.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2021, 10:15Po statistikama bi mali Kenan Lamadzema mogao strasan igrac biti, jel ga gledao ko uzivo ?
Naravno, mnoge stvari se mogu zakomplikovati. Ko se to jos izdvaja od tih 05 ?michplatini je napisao/la: ↑05 maj 2021, 11:02Daleko je to još za konkretne ocijene i kakav će biti igrač.Gledao sam ga više puta,dobro se razvija,ispred generacije je fizikom tako da to ne mora ništa značiti.Opet ,dobra stvar je što igra sa starijima .Ima tu nekoliko zanimljivih igrača(2005 godište) sa finim potencijalom ali za neke ocijene mislim da je rano.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 maj 2021, 10:15Po statistikama bi mali Kenan Lamadzema mogao strasan igrac biti, jel ga gledao ko uzivo ?
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 13 gostiju.