FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad bi uprava promjenila boju dresa i ime kluba neki bi rekli dobro je ovo napreduje klub. Isto su Cmiljanića i Hadziju branili pojedinci pa sad ih nema na forumu. Kad je dobro nesto treba reci da je dobro, kad nesto nije uredu onda nije.
- SarajevoForza
- Kontakt:

Još dva kola kod njih. Plus niotkuda je odjednom izronila i azerbejdžanska liga. Još 3 kola do kraja i ako Neftci dobije sve 3 (zadnja kuci sa Qarabagom) prvak je ili da dobiju Qarabaga i jos 4 boda
Zadnja izmjena: SarajevoForza, dana/u 04 maj 2021, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ja koliko skontah, mi treba da ugasimo Upravu, a da ostavimo ovaj promasaj od trenera u AFH...
I po tome smo znaci neozbiljan klub i nazadujemo...
Znaci klub bez Uprave i propalom skolom, napredak...
Neki novi recept izgleda...Hajde bar cemo biti u necem prvi u svijetu...
- feniksptica
- Kontakt:
Iz prve ekipe da se rasputi svako ko nije prosao nasu skolu !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fino je ovaj Talijanos poceo, prvi potezi su mu za pohvalu, od ovog gasenja pa do organizovanja kampova po BiH! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Uprava ima jako puno dobri poteza al ovaj je loš.Vanja8 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:41Ja koliko skontah, mi treba da ugasimo Upravu, a da ostavimo ovaj promasaj od trenera u AFH...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uhljebljenje Muhameda Plakala je najbolji dokaz kako se loše radi i koliko ima nelogičnosti u Akademiji.Ako neko pokuša da opravda ovaj potez uprave, nema apsolutno ni jedan argument koji mu ide u prilog.Još da bi apsurd bio veci, momku su dali vrlo važnu funkciju, maltene da bude desna ruka Ciofiju.
Uprava ima i losih poteza, ali ovaj je dobarbordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:46Uprava ima jako puno dobri poteza al ovaj je loš.Vanja8 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:41Ja koliko skontah, mi treba da ugasimo Upravu, a da ostavimo ovaj promasaj od trenera u AFH...
Kako ne znas a branio ga?
I kad je bio u akademiji?
Skola fudbala je neisplativa i nema filter kvaliteta...
Nema sta objasnjavat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Takvih je ovdje najmanje sto ce tako reci,vidjelo se po Celavom i Rumenom,gasenje da bude dobro pa ne znam basbordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:38Kad bi uprava promjenila boju dresa i ime kluba neki bi rekli dobro je ovo napreduje klub. Isto su Cmiljanića i Hadziju branili pojedinci pa sad ih nema na forumu. Kad je dobro nesto treba reci da je dobro, kad nesto nije uredu onda nije.

Jbte koliko argumenata pro i contra ove škole, kako niko nista od ovoga nije iznosio ranije, pa se ovako lijepo diskutuje?
Nego da je potpisat Lalatovica i Stanojevica na ovih pet utakmica sto je ostalo, da mlatnemo ovu titulu vjerovatno najvažniju poslijeratnu, pa se poslije plisajte koga ćete.
Nego da je potpisat Lalatovica i Stanojevica na ovih pet utakmica sto je ostalo, da mlatnemo ovu titulu vjerovatno najvažniju poslijeratnu, pa se poslije plisajte koga ćete.
Dakle ti smatras da je ok da klub ide u minus da bi neradnici tzv mahalske legende uzimale fine plateSanchez1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:53Takvih je ovdje najmanje sto ce tako reci,vidjelo se po Celavom i Rumenom,gasenje da bude dobro pa ne znam basbordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:38Kad bi uprava promjenila boju dresa i ime kluba neki bi rekli dobro je ovo napreduje klub. Isto su Cmiljanića i Hadziju branili pojedinci pa sad ih nema na forumu. Kad je dobro nesto treba reci da je dobro, kad nesto nije uredu onda nije.al haj bice vise love za polovnjake i da se Hodzicu produzi ugovor,ima i drugih skola nek idu tamo sta moraju u AFH
![]()
Da neko ko je stvorio dobar dio italijasnke repke nije u pravu i da on pojma nema a vi ste kao bolji poznavaoci i znate? Jah
Uz to, ti polovnjaci uzeli su 3 trofeja u dvije godine a mogli bi jos dva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sta uprava ceka. U novi dan ne smiju uci. Imaju 1h da odu.
Oni da ne sklanjaju djecu s ulice, da od debeljguza fudbalere nece da prave ..sramota !
Oni da ne sklanjaju djecu s ulice, da od debeljguza fudbalere nece da prave ..sramota !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zip ??feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:01Ne znam sta uprava ceka. U novi dan ne smiju uci. Imaju 1h da odu.
Nije los ovaj nas Boss Akademije
-
- Kontakt:
Gdje li su Zip i AlfredNobel.Kako god čovjek okrene, fale njihovi komentaribordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:02Zip ??feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:01Ne znam sta uprava ceka. U novi dan ne smiju uci. Imaju 1h da odu.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
E sad mi dijete ne može navijati za Sarajevo jer ne može trenirati u Sarajevu 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Alfred se okrenuo Barseloni, sad njih tipraHistoricar je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:09Gdje li su Zip i AlfredNobel.Kako god čovjek okrene, fale njihovi komentaribordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:02Zip ??feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:01Ne znam sta uprava ceka. U novi dan ne smiju uci. Imaju 1h da odu.
Oni da ne sklanjaju djecu s ulice, da od debeljguza fudbalere nece da prave ..sramota !![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naravno da ima. Do sada je najmladja selekcija u Akademiji bila ona do 14 odnosno 15 godina. U akademiju su direktno dovodjena djeca koja su preporucena iz ŠF AFH i naravno dijelom sa prostora cijele države. Dakle ta okosnica koja je dovodjena iz škole fudbala sada je nema, već je smanjena starosna granica za Akademiju i malo će se više pratiti škole fudbala po gradu nego do sada.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:48Nema Talijan s ovim gasenjem skole nista, zbog novca se gasi. Akademija nije imala nikakve dodirne tacke s skolom fudbala Asim Ferhatovic Hase
Šta ti znaš o tome momku više od imena i prezimena i tvoga mišljenja da je uhljebljen. Pošto ne znam ni ja puno, evo sta se dvo-minutnim guglanjem nađe:Historicar je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:50Uhljebljenje Muhameda Plakala je najbolji dokaz kako se loše radi i koliko ima nelogičnosti u Akademiji.Ako neko pokuša da opravda ovaj potez uprave, nema apsolutno ni jedan argument koji mu ide u prilog.Još da bi apsurd bio veci, momku su dali vrlo važnu funkciju, maltene da bude desna ruka Ciofiju.
-fudbaler koji je prerano završio karijeru
-uefa B licenca
-master Ekonomije
-2 i po godine iskustva u Banci
-3 godine iskustva u školi fudbala Academica
-1 godina iskustva kao trener u Akademiji prije nego je postao desna ruka Matteu Cioffiu
Po cemu je on uhljebljen i ko je mogao Italijanu uvaliti njega ako je vec uhljebljen u Akademiji ili je bio cilj samo da se posereš po liku kojeg niko od nas ne poznaje te baciš sjenu na rad sveoubhvatne struke u Klubu?
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.