To su dvije različite stvari. On po kvalitetu ne zaslužuje biti dio FK Sarajevo i ništa drugo nije mjerilo osim kvaliteta i iz tog razloga je njemu klub dao više nego on klubu.forgempp je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:47Hahahhahahahhahahha!!!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:37Neće nama to kapiten zaraditi, nego mi sami sebi. Kapiten ako ode na EURO, otiće zato jer mu je to FK SARAJEVO OMOGUĆIO! I ja to tako gledam! Klub je dao njemu više nego on klubu. Bilo gdje drugo da je igrao, svoju repku bi mogao gledati samo na SportKlubu. I naučite jednom da više cijenite klub od kvazilegendi.
Sad je klub to omogućio, a da je vas klupska uprava slusala davno bi se rijesili Krstea.
Pusti suplju bgt.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Je li realno da neko ima vecu platu od Djokanovica, Kovacevica i sad Fanima ? Mislim na visestruko vece plate. UCINAK je mjera.
Dobro kao sto su Jajalo,Benko,TSS,Mesanovic.....to je druga prica, ali neko ko je 4-6 god u Klubu, a ne osjetis razliku u kvaliteti da li je u prvih 11 ili nije.
Dobro kao sto su Jajalo,Benko,TSS,Mesanovic.....to je druga prica, ali neko ko je 4-6 god u Klubu, a ne osjetis razliku u kvaliteti da li je u prvih 11 ili nije.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 04 maj 2021, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zadnji put kad sam ovo napisao Mortem je zaključao temu. Vidjećemo je li dio raje progledao, a jedan dio neće progledati nikad jer oni kontaju da poslije semafora na Marijin Dvoru i Lapišnice, žive mali zeleni koji iskaču iza zidova.Rahma je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:44Ne slazem se cesto s tobom, ali ovo je istina. Zahvljajujuci lokalnim kvazi legendama smo i bili pred gasenjem, podrska upravi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Zar mi nismo odbili 900k za Vladana nedavno, nema nikakve logike pristajati na 400-500k
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
SZ najavljuje peticiju da Oremus raskine ugovorSamozdravlje je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:57Je li realno da neko ima vecu platu od Djokanovica, Kovacevica i sad Fanima ? Mislim na visestruko vece plate. UCINAK je mjera.

Mesanovic ce sigurno opravdati svoju platu, vec je to krenuo raditi

A nasa balerina Tino, ybga, fulio covjek profesiju
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Kaze jedan u komentaru dozvoli da imam svoje misljenje. A misljenje kari.na cista
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Malo sam promijenio misljene oko skole fudbala. Vidio sam objektivne i realne komentare na zvabicnoj i dosao do zakljucka da zaista nismo trebali sad gasiti skolu fudbala !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Dragi gospodineGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:03SZ najavljuje peticiju da Oremus raskine ugovorSamozdravlje je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:57Je li realno da neko ima vecu platu od Djokanovica, Kovacevica i sad Fanima ? Mislim na visestruko vece plate. UCINAK je mjera.![]()
Mesanovic ce sigurno opravdati svoju platu, vec je to krenuo raditi![]()
A nasa balerina Tino, ybga, fulio covjek profesiju

Da li nam je trebao ne znam, ali iskreno covjek igra fudbal, a 10-tak nasih vedeta igraju lopte.
Rekoh Oremus na beku je bacanje para(33 g.). TACKA

Od Mesanovica sam ovo i ocekivao. Vozdra dingospo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:15Dragi gospodineGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:03SZ najavljuje peticiju da Oremus raskine ugovorSamozdravlje je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:57Je li realno da neko ima vecu platu od Djokanovica, Kovacevica i sad Fanima ? Mislim na visestruko vece plate. UCINAK je mjera.![]()
Mesanovic ce sigurno opravdati svoju platu, vec je to krenuo raditi![]()
A nasa balerina Tino, ybga, fulio covjek profesijukad je TSS potpisivao svi likovali, ja bio malo skeptik i onda mi moj drug @fera
otvorio oci i zaista se vidi kvalitet TSS.
Da li nam je trebao ne znam, ali iskreno covjek igra fudbal, a 10-tak nasih vedeta igraju lopte.
Rekoh Oremus na beku je bacanje para(33 g.). TACKAKao zadnji vezni drag mi kao Stanojevic
![]()
Od Mesanovica sam ovo i ocekivao. Vozdra dingospo.![]()

Bila je euforija oko Tine, ali ybga, nije opravdao ocekivanja
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 04 maj 2021, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:46Dodao bih uz to porodice Handžić i Sušić. Osobama tih prezimena udarit barikadu na vogošćanskoj petlji s jedne, te Trnovu s druge strane.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
Rijetko grijesis, ali Handzici su Vratnicani

-
- Kontakt:
Ma ova skola i nije imala puno veze s akademijom, a ne znam koliko i s klubom. Šteta je samo za ovu djecu oko koševa i tog djela grada sto nece moci reci da treniraju u Sarajevu nego ce ici u neke privatne škole.
Garantujem ti da niko ovih sto seru po FB nije procitao vijest, samo vidjeli naslov.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Htio bih samo samo citirati jedan komentar 'Siromasne zemlje stvaraju igrace, a bogate kupuju'. U 20 godina mozes reci samo da je jedan igrac iz nase lige napravio karijeru i to Dzeko, koji je na zna se kakav nacin otjeran iz Zelje.

Amer Dupovac!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Neke stvari su sad i jasnije.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:16skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:46Dodao bih uz to porodice Handžić i Sušić. Osobama tih prezimena udarit barikadu na vogošćanskoj petlji s jedne, te Trnovu s druge strane.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
Rijetko grijesis, ali Handzici su Vratnicani, tako da Trnovo
![]()
Ko da cita ? Danac Pavlovic ? Onaj raskopcani Svrakic ? Sve go sljam. Svi znaju za talove, muljanja, neko nekom klepio pare, neko uzeo 30 000 da Tatar napravi belaj... A jedini koji su ojadili klub su bas ti Danci, qrci palci koji pisu ove gluposti !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ni dan danas mi nije jasno na osnovu čega su se ti Pavlovići povezali sa Sarajevom i ko je onaj Dario Pavlović koji je u mandatu Roberta Jarnija sjedio uz njega na klupi ? Jel braca Pavlović, Nedim Runda i Semjon Milošević cine neki klan ?
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 04 maj 2021, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Iz lige gdje se 90% igraca koji odu, vrata za dvije godine jer ne uspiju nigdje, ocekivati neke cifre je presmjesno.
Lafo losi menadzeri. Odu u žnj lige, pa ni tamo ne mogu da igraju.
P.S. Sto se ukidanja skole fudbala tice, jadno. Je li to nacin da se promovise klub kod djece i prave nove generacija buducih navijaca? Ovo je sramota.
Skola fudbala nije bitna samo radi sporskog segmenta, nego i radi drustvenog. Seljacki potez nesposobne uprave, koja ocito ne zna sta klub znaci gradu.
Staviti na papir koliko nas koštaju Smiljanići, Cruz, Milanović i njima slični. Vidjećeš Lahko da je bolje imati nasmijano dijete koje još i plaća članarinu po 50-70KM mjesečno i više doprinosi klubu od gore navedenih.
Umjesto da se brendiramo, otvorimo vrata kluba svima,gurnemo koju paru u Školu fudbala koja vrlo lahko može biti samoodrživa, mi je križamo a opet će nas obradovati sa srbijanskim polovnjacima od kojih nikakva hajra nemaš ni u kojem smislu. A jedu hljeb kluba i to sa kavijarom...
Umjesto da se brendiramo, otvorimo vrata kluba svima,gurnemo koju paru u Školu fudbala koja vrlo lahko može biti samoodrživa, mi je križamo a opet će nas obradovati sa srbijanskim polovnjacima od kojih nikakva hajra nemaš ni u kojem smislu. A jedu hljeb kluba i to sa kavijarom...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Mahala ..Zeko87 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:52Staviti na papir koliko nas koštaju Smiljanići, Cruz, Milanović i njima slični. Vidjećeš Lahko da je bolje imati nasmijano dijete koje još i plaća članarinu po 50-70KM mjesečno i više doprinosi klubu od gore navedenih.
To je bilo samo dobro za roditelje koji se hvale da im dijete igra za FKS
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:52Staviti na papir koliko nas koštaju Smiljanići, Cruz, Milanović i njima slični. Vidjećeš Lahko da je bolje imati nasmijano dijete koje još i plaća članarinu po 50-70KM mjesečno i više doprinosi klubu od gore navedenih.