FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Felixians4
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U zadnjih 10 godina ispod 20 milijuna eura iz čitave BH Premijer Lige na izlaznim transferima!!! Niti je Vladan wunderkid niti je neka potražnja niti ga kupuje Englez. Dobra trža u vašem klubu,a pritom i dobri rezultati.
Vrijeme je bilo,radje imat dva trenera iz HR sa iskustvom koji imaju neke rezultate ili nekog iz Italije preko Ciofija ako je moguce nego nase amatere jer evo 20 i kusur godina je valjda dovoljno da se vidi da nas kadar veze nema sa zivotomGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2021, 18:38Navodno bit ce i otkaza nekim trenerima u akademiji.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Klošari mrš iz kluba! Đe ćemo sad kapitena atmosferca zaposliti?!Pantelija je napisao/la: ↑04 maj 2021, 17:46Mokes je napisao/la: ↑04 maj 2021, 17:39Kako saznaje portal "Avaza", Fudbalski klub Sarajevo gasi Školu fudbala "Asim Ferhatović Hase". Ovo je danas saopćeno roditeljima djece koja pohađaju ovu školu. U planu je da ostane Akademija FK Sarajevo, a ne kao do sada oba pogona.
Podsjetimo, ŠF "Asim Ferhatović Hase" je do sada funkcionirala za najmlađe uzraste i na principu plaćanja članirana, kao i za omladince nešto starijih uzrasta koji nisu uspjeli ući u Akademiju. Treniralo se na pomoćnim terenima Koševa, dok su akademci radili u Butmiru.
Akademci su bili od određenog godišta i birani su oni talentiraniji. Predstavljali su Sarajevo u elitnim ligama, dok su polaznici ŠF "Asim Ferhatović Hase" igrali federalna ili kantonalna takmičenja.
Kako saznajemo, ovo nije baš naišlo na pozitivne reakcije roditelja, a mnogi će morati potražiti nove sredine za svoju djecu. Osim toga, upitno je šta će biti s trenerima koji su radili u ŠF "Asim Ferhatović Hase".![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa kapiten ce ti zaraditi minimum 200k eura samo sto ode na EP sa Mkd.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na zvanicnoj je dovoljno da vidim ko pljuje ovaj potez da odmah znam da je ispravan. Pozdravljam ovo ukidanje! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakva se ovo sad halabuka digla oko skole fudbala, fol Nam ne zna sta znaci ime AFH hahaha
Jasno u saopstenju pise da smo u minusu, zar ima razloga za raspravom nakon te informacije?
Jasno u saopstenju pise da smo u minusu, zar ima razloga za raspravom nakon te informacije?
Amer Dupovac!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta zna Cioffi, ubleha talijanska, nekakav omladinski pogon Fiorentine vodio. FB pun strucnjaka, a mi neku ublehu dovodimo, fuj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Neće nama to kapiten zaraditi, nego mi sami sebi. Kapiten ako ode na EURO, otiće zato jer mu je to FK SARAJEVO OMOGUĆIO! I ja to tako gledam! Klub je dao njemu više nego on klubu. Bilo gdje drugo da je igrao, svoju repku bi mogao gledati samo na SportKlubu. I naučite jednom da više cijenite klub od kvazilegendi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prije 10 mjeseci, sam napisao da svim omladinskim selekcijama treba refreširanje, a poslije katastrofalnih rezultata istih u sezonama za nama. To se je sada i dogodilo, i ovo je jedini način da se riješimo i trenera koji čitav život žive na račun FKS, a da ništa ne ulažu u sebe odnosno ne napreduju tijekom godina.Memara je napisao/la: ↑04 maj 2021, 19:52Najmlađa selekcija u okviru Omladinskog pogona FK Sarajevo sada je U-12, a od juna zvanični naziv bit će Akademija FK Sarajevo Asim Ferhatović Hase.
https://fksarajevo.ba/omladinski-pogon/ ... radom/6059
Ovo slijedi i za rad sa prvim timom, tako da ovi ljubitelji Vinka i Milkana sa Oručom i co mogu komotno da se opraštaju sa njima. Sigurno da nemaju stručni kvalitet da vode FKS koji želi u LE i makar plasman u Konferencijsku ligu , što sam i napisao za iste poslije 3-4 utakmice koje vodio na početku Vinko i bio metom napada ovih koji se sada slomiše da dokažu da isti nije za FKS. Došlo iz dupeta u glavu, bolje ikad nego nikad.
Poslije prvenstva biće ista rekonstrukcija i prvog tima, i minimalno desetak igrača će biti bivši u rosteru za slijedeću sezonu.Dovesti će se samo pojačanja koja će odmah biti udarna, a ne dovoditi Milanoviće, Hodžiće, Jukiće, pa čak i Adukore i slične kvalitete.
Pokušati vratiti Mujakića iz Hajduka i sa njim i Kurdićem, Bešićićem, kao i Miličevićem i Dupetom, imati jaku zadnju liniju. A Vladana pustiti samo ako cijena bude preko 1,3 miliona Eura, koliko smo dobili i za Cimija.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Malo mi je cudno da sad gase skolu fudbala, skola postojala kad smo djecu vodali po ilijasu zucu itd, sad kad imamo 8 terena gase skolu.
Al opet klub najbolje zna sta radi..
Italijan je doso
Al opet klub najbolje zna sta radi..
Italijan je doso
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
Ne slazem se cesto s tobom, ali ovo je istina. Zahvljajujuci lokalnim kvazi legendama smo i bili pred gasenjem, podrska upravi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
Amer Dupovac!
*Sta Sabrina zna sta je ASF*SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dodao bih uz to porodice Handžić i Sušić. Osobama tih prezimena udarit barikadu na vogošćanskoj petlji s jedne, te Trnovu s druge strane.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Kad sam ja rekao da u statut kluba treba staviti da rukovodstvo ne smije rodni list vaditi u Centru, kao ni preci zaključno sa 4 koljenom. Sad čitam komentare na zvaničnoj i vidim koliko sam u pravu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahahhahahahhahahha!!!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:37Neće nama to kapiten zaraditi, nego mi sami sebi. Kapiten ako ode na EURO, otiće zato jer mu je to FK SARAJEVO OMOGUĆIO! I ja to tako gledam! Klub je dao njemu više nego on klubu. Bilo gdje drugo da je igrao, svoju repku bi mogao gledati samo na SportKlubu. I naučite jednom da više cijenite klub od kvazilegendi.forgempp je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:22Pa kapiten ce ti zaraditi minimum 200k eura samo sto ode na EP sa Mkd.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:12
Klošari mrš iz kluba! Đe ćemo sad kapitena atmosferca zaposliti?!
Sad je klub to omogućio, a da je vas klupska uprava slusala davno bi se rijesili Krstea.
Pusti suplju bgt.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vladan i Dinamo
Prvo Dinamu se vracaju dva golmana sa posudbe Horkas i Nevistic. Zagorac ostaje i narednu godinu da bude drugi golman. Sto znaci da bi im Vladan bio 4. golman. A drugo, Vladan ce vjerovatno traziti klub gdje ce braniti. Trece, takav novac se odbio proslo ljeto, a nakon ovakve sezone/polusezone da ode za iste pare, ne ide. Plus ima ugovor na jos 3 godine.

Prvo Dinamu se vracaju dva golmana sa posudbe Horkas i Nevistic. Zagorac ostaje i narednu godinu da bude drugi golman. Sto znaci da bi im Vladan bio 4. golman. A drugo, Vladan ce vjerovatno traziti klub gdje ce braniti. Trece, takav novac se odbio proslo ljeto, a nakon ovakve sezone/polusezone da ode za iste pare, ne ide. Plus ima ugovor na jos 3 godine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi