Svejedno, sve im prolazi. I kad bude dobra odbrana oni pogode trojku.Tiktaktoe je napisao/la: ↑04 maj 2021, 17:14Losa odbrana sparsa, zato pogađajuUnofficialpage je napisao/la: ↑04 maj 2021, 17:12I ovi sve pogađaju, šta god da šutaju ka košu to uđe u koš.
OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: OKK Spars
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prevelik zalogaj je Studentski,pogotovo sto Sparsi moraju mlaku odbranu igrati zbog eventualnih problema sa licnim gresama. Ovi bas finu širinu imaju,na to sve ide ih sut,nema igraca koji tricu nije dao. Vjerovatno ce biti nekih 25+ u dvije utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je kakvo takvo "opravdanje" za tricu jer je bilo dosta suteva preko ruke. Bilo je i onih otvorenih, ali eto da to zanemarimo.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 maj 2021, 17:12I ovi sve pogađaju, šta god da šutaju ka košu to uđe u koš.
Ali, ljudi pucaju 19/22 za dva poena na kraju trece. Katastrofalna odbrana. Sve na obrucu.
Ilicu se zahvaliti nakon ove sezone. sa ovako sporim nogama nema sta trazit u profi kosarci. pored klavazara, zahiragica ...koji nisu prevaga protiv Bratunca
joj hasandica i tetovaza, ko da ih je donio na odsustvo iz JNA:-)
evo i crnac ubi brasno, ovo je cudo da jos uvijek drzimo -10, cudo.
evo i crnac ubi brasno, ovo je cudo da jos uvijek drzimo -10, cudo.
ajdeee sadddd
Gegić bi morao više preuzeti organizaciju igre na sebe, Zaha danas neće nikog razigrati.
Djaba ne mogu odbranit apsolutno nista
Ofanzivno su cak i dobri
Ofanzivno su cak i dobri
Sto Buzu ne uvede, barem na 2-3 min?
Ovi ce svaki napad praviti faul. Dzaba igraju, bolje ga na pocetku napada napravi.

Ovi ce svaki napad praviti faul. Dzaba igraju, bolje ga na pocetku napada napravi.
Šteta zbog one druge četvrtine.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
kad ti playmakeri daju ukupno tri poena nemas sta trazit protiv bilo koga. ali ovi problemi ne postoje od jucer vec godinama a vlasnik Sparsa nista ne poduzima. znaci da ne razumi kosarku
kad god dobiju neku sansu da ozbiljno spuste razliku, takmice se ko ce napraviti vecu glupost u napadu.
ovom treneru ja ne bih dao ni ovce na cuvanje.
ovom treneru ja ne bih dao ni ovce na cuvanje.
Neozbiljna odbrana totalno, imam osjecaj da jedino Gegic nesto odigra odbrambeno, u ovoj cetvrtini rano ispunili bonus i sad nemaju snage i samo faulove prave
Zadnja izmjena: mirsad993, dana/u 04 maj 2021, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vec vidim scenario revansa. Treba pobjeda od "x" razlike. Imat ce i vecu od toga u toku meca i na kraju nece dobiti sa onolikom kolika im treba.
BIH - Litvanija za siromasne.
BIH - Litvanija za siromasne.
ljudi nije furka ove izbaciti, veci cejf ce to biti odraditi sa splitom:-)
ma bjezi ba..dodjes na -7 i onda ti ova supa megi zabije ovakvu trojku.
Hajde sad odbrana iz tajmauta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.