Trenerka komplet 95
Izgleda da je NiKE proslost
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije, Azmir mora na Dzumu prije tekmeShategabri je napisao/la: ↑04 maj 2021, 12:44Ovo u petak igramo u 15 h? Pa m**** im, jel moglo ranije![]()
Iskreno nije Ahmet vise za prvog spica, stigle su ga godine vise, al opet na iskustvo ti moze donjeti 5 6 golova sigurno kad ganjas rezultat da ga gurnes zadnjih 20 minuta, al da uz njega imas jos 2 napadaca, jer ako se jedan povrijedi ovaj ga ne može zamijeniti na duzi period.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:26Bolji je on sa klupe nego Handzic kojem isto istice ugovor.
Po meni barem.
Od nabrojanih i njihovih plata ,moze se kupiti 2 top igracapitara je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:43Pošteno.mma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:42Nikome.pitara je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:41Šta mislite kome bi se od ovih što im ističe ugovor na kraju sezone isplatilo produziti?
Hebibovic
Velkoski
Dzafic
Handzic
Ahmetovic
Milanovic
Hodzic
Iskreno po meni jedino Hodzic, jest da je krampa, al opet mislim da ne mozes naci boljeg beka da ti bude 2 opcija a moze igrati obe strane. I Merso ako misli nastavit loptat
Šampionsku atmosferu stvaraju KVALITET I PROFESIONALIZAM, a ne duhovitost i staž koji ne mogu nadoknaditi ovo napisano velikim slovima.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:10Slazem se da je vecina ovih na izlaznim vratima FKS i da su igraci na zalasku karijere i normaln neki tok dogadjanja je da dodju mladji. Al kad odu mislim da ce nam nedostajati Ahmet, Heba, Krste, Handzic ne toliko na terenu koliko u tom stvaranju šampionske atmosfere.
Krste je zaslužio novi ugovor iz poslovnih razloga tj. samo ako dobije poziv na EURO radi UEFA naknade. Kad će pojedinci jednom shvatiti da u ozbiljnom klubu imaš mjesta samo ako možeš da doprinosiš kvalitetom?
Stroj1946 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:15Nece nikome nedostajati. Ovom klubu nedostaju profesionalci, a ne klovnovi i dizaci atmosfere. Pa nije kafana. To je svojstvo mahalskog kluba. Ti kad imas profesionalnog i ambicioznog igraca kao Jajalo ili Benko, ne treba njima niko da ih motivira. Sami ce oni od sebe.
da je tako kako kazes, psg bi dosad bjezao 30 bodova prvom pratiocu, city bi bio prvak zadnjih 10 godina u engleskoj, kmeljo bi bio u borbi za evropu, milan bi se borio za opstanak u italiji, a payton/kobe/malone/shaq ekipa bi zavrsila sezonu 82-0SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:39Šampionsku atmosferu stvaraju KVALITET I PROFESIONALIZAM, a ne duhovitost i staž koji ne mogu nadoknaditi ovo napisano velikim slovima.bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:10Slazem se da je vecina ovih na izlaznim vratima FKS i da su igraci na zalasku karijere i normaln neki tok dogadjanja je da dodju mladji. Al kad odu mislim da ce nam nedostajati Ahmet, Heba, Krste, Handzic ne toliko na terenu koliko u tom stvaranju šampionske atmosfere.
Objektivno tesko mozemo naci kvalitetniju rezervu. Naravno sa smanjenim primanjima i ne na duže od godinu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:41Krste je zaslužio novi ugovor iz poslovnih razloga tj. samo ako dobije poziv na EURO radi UEFA naknade. Kad će pojedinci jednom shvatiti da u ozbiljnom klubu imaš mjesta samo ako možeš da doprinosiš kvalitetom?
Objektivno cim mi kontamo da nam neko bude rezerva, nema napretka klubuEC3 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:50Objektivno tesko mozemo naci kvalitetniju rezervu. Naravno sa smanjenim primanjima i ne na duže od godinu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:41Krste je zaslužio novi ugovor iz poslovnih razloga tj. samo ako dobije poziv na EURO radi UEFA naknade. Kad će pojedinci jednom shvatiti da u ozbiljnom klubu imaš mjesta samo ako možeš da doprinosiš kvalitetom?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, LegendKiller, Varijantas8 i 40 gostiju.