NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slani grad
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slani grad » 21 dec 2010, 23:40

zvjezdas je napisao/la:Pozdrav za najljepsi grad poslije Gradacca.Stvarno me iritiraju ovi komentari mesari.Te komentare daju oni navijaci cije ekipe dobiju utakmice na guzove uz sudije.Po meni Travnik nema neke zvijezde i neku ljepotu u igri,al to nadoknade muskom igrom i kolektivnoscu.Kamo srece da mi imamo zalaganje igraca kao vi u Travniku.Mogu zamislit gdje bi bili da imate uslove kao nasi igraci.pozdrav
ovo kandidovat za post decenije :D :D ...po ubrzanom postupku :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

travnik do groba
Kontakt:

Post Postao/la travnik do groba » 21 dec 2010, 23:46

ja ne mogu da shvatim kakve gluposti se ovdje sve pisu...
jedan sam od clanova kluba i nisam mogao izdrzati a da nesto ne napisem....
istina je da je bilo nekih varnica oko namjestanja ali ne toliko koliko ljudi pricaju i koliko mediji pisu
travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 dec 2010, 16:26

travnik do groba je napisao/la:ja ne mogu da shvatim kakve gluposti se ovdje sve pisu...
Ne pišu, samo se komentarišu istraživanja tužilaštva iz Bohuma. Malo se namještalo a Travnik se ponekad spomene :lol:
travnik do groba je napisao/la: jedan sam od clanova kluba i nisam mogao izdrzati a da nesto ne napisem....
Bolje nešto da napišeš nego nekome nogu da slomiš :lol: Ako ništa, napredak je vidljiv :lol:
travnik do groba je napisao/la: istina je da je bilo nekih varnica oko namjestanja ali ne toliko koliko ljudi pricaju i koliko mediji pisu
Ovo nije radioaktivno, ovo je malo radioaktivno :lol:
travnik do groba je napisao/la: travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,
Travnik je jedan prosječan klub koji voli da bije gostujuće igrače :lol:
travnik do groba je napisao/la: svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
Svaki klub koji toliko mlati i namješta je za gašenja a odgovorne treba pohapsiti. Toliko :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 dec 2010, 17:06

travnik do groba je napisao/la: travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,

travnik do groba je napisao/la: svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
Ali se zato ima para za turneje po Švicarskoj, dok drugi nemaju ni za plate. Glavni sponzor Šapina i Cvrtak ili kako se već zovu nađu koju marku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :o :o :o :o :o :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 22 dec 2010, 20:01

nevin je svaki onaj dok se ne dokaze suprotno :o
sve te price oko namjestanja ..........ako je tako nek se dokaze
a sto se tice "mesara" ....hmmm.....kako li samo vase ekipe lijepo docekuju goste
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 25 dec 2010, 02:19

dusmani crknite... :D
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 27 dec 2010, 12:26

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 jan 2011, 04:53

Šta bi od Fajića? Hoće li igrati i drugi dio sezone za "komšije" slika :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 12 jan 2011, 13:06

Jos je uvijek sve na ledu
Saznat ce se iducih dana

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 13 jan 2011, 02:09

trle501 je napisao/la:Jos je uvijek sve na ledu
Saznat ce se iducih dana
OK, hvala na informaciji. Nadam se da će uspjeti naći neki dobar klub, a ako ne bolje onda da se vrati u Travnik.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 jan 2011, 17:50

Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

travnik do groba
Kontakt:

Post Postao/la travnik do groba » 16 jan 2011, 06:31

gollum je napisao/la:Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.

gledao sam ga do sada na svim treninzima,od ukupno 5 treninga na kojima su igrane utakmice on nije postigao niti jedan gol na treningu,kakav ce tek da bude kada dodju utakmice..... :roll: :roll:

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 16 jan 2011, 16:03

ostaje li vam onaj fajic do kraja sezone...jel nasao neki klub..znam da je bio po probama...mogao bi u zelju :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 jan 2011, 22:11

travnik do groba je napisao/la:
gollum je napisao/la:Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.

gledao sam ga do sada na svim treninzima,od ukupno 5 treninga na kojima su igrane utakmice on nije postigao niti jedan gol na treningu,kakav ce tek da bude kada dodju utakmice..... :roll: :roll:
Bit ce bolji. Valjda. :)
Sta je bilo s onima sto su otisli na probu - Mujakic, Ribic...?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 17 jan 2011, 20:33

Jos uvijek se jos nista ne zna

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 22 jan 2011, 15:57

Eto da ne bude zabune
Fajic ostaje jos polusezonu

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/faji ... zira/50312

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 jan 2011, 17:02

Velika stvar je njegov ostanak. Kad god odem na tekmu Travnika on da gol, pa bi mi bilo malo neobično bez toga.. :)

marken
Kontakt:

Post Postao/la marken » 06 feb 2011, 08:55

Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 09 feb 2011, 21:23

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 09 feb 2011, 21:26

Kad je prva tekma ove sezone na Piroti i ko gostuje?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, InatSilniBosanski, phillies i 20 gostiju.