Samo Milicevic umjesto Dupovca. Dupovac kartoni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
Velkoski...Mustedanagić..Fanimo
........Pejovic..Đokanović
Hodžić..Dupovac..Adukor..Oremuš
..........Kovačević
oko 60 minute ce sigurno izaci Zizu, Krste ide na AM, a Jukic lijevo.
Mesa i Fanimo isto ne znam hoce moci cijelu utakmicu, isto ce vjerovatno oko 65-70 minute izaci, nisu jos na 100% fizicke spreme..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
since 1973
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E jest, pomijesao sam, mislio sam da Mili kartone ima. To je toonako je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:28Samo Milicevic umjesto Dupovca. Dupovac kartoni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
..........Kovačević
Mesa i Fanimo isto ne znam hoce moci cijelu utakmicu, isto ce vjerovatno oko 65-70 minute izaci, nisu jos na 100% fizicke spreme..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Velkoski ne smije igrati u prvih 11, bolje je sa igračem manjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
..........Kovačević
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nemoj brate molim teZeko87 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 21:58Tuzli ne treba veći motiv od toga da smo ih izbacili iz kupa koji im je bio bliži put do evrope i historijskog rezultata, finale kupa.
Nama ne treba veći motiv od toga da nas pobjeda uveliko približava nastupima u LP, to bi igračima trebao biti dovoljan motiv.
Danas komentator reče da se u petak igra u 15:00, kakav je to penzionerski termin.
Ja bih počeo sa Fanijem i Hebomm na krilima, jaskom u sredini i udarati ih brzom tranzicijom.
E cuj sa brojem 7 na krilu 

pa sto nas mrzis tolio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv Tuzie izvesti formaciju 4-3-2-1 poludesno
Oremus - Adukor - Milicevic - Hodzic
..... Susic - Djokanovic - Pejovic
Fanimo - Mustedanagic
....................Mesanovic
Bez lijevog krila jer ga i nemamo. Koga god da stavimo tu bice igrac manje pa bolje onda sredinu pojacati.
Fanimo - Mustedanagic
Bez lijevog krila jer ga i nemamo. Koga god da stavimo tu bice igrac manje pa bolje onda sredinu pojacati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 23:14Protiv Tuzie izvesti formaciju 4-3-2-1 poludesno
Fanimo - Mustedanagic

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kod Hebibovica su poznate dvije stvari:
1) Puno losije odigra kao starter nego kao rezerva
2) Na lijevom krilu je 10 puta gori nego na desnom
Kombinacija Hebibovic starter + lijevo krilo je ubojita, ali ne po protivnika nego po nas.
Ni Velkoski se nije proslavio proslo kolo, Milanovica ne treba ni uzimati za ozbiljno, jedino logicno rjesenje koje se namece je probati sa Jukicem od prve, iako ni on ne zasluzuje ali eto od 2 zla izaberi manje.
Isto tako mozda gurnuti Oremusa u vezu sa Djokanovicem, a da Hodzic pokrije desno krilo.
Od sljedece utakmice poslije Tuzle cemo napokon imati sve defanzivce na raspolaganju, pa ce se i Pidro i Pejovic moci klupirati.
1) Puno losije odigra kao starter nego kao rezerva
2) Na lijevom krilu je 10 puta gori nego na desnom
Kombinacija Hebibovic starter + lijevo krilo je ubojita, ali ne po protivnika nego po nas.
Ni Velkoski se nije proslavio proslo kolo, Milanovica ne treba ni uzimati za ozbiljno, jedino logicno rjesenje koje se namece je probati sa Jukicem od prve, iako ni on ne zasluzuje ali eto od 2 zla izaberi manje.
Isto tako mozda gurnuti Oremusa u vezu sa Djokanovicem, a da Hodzic pokrije desno krilo.
Od sljedece utakmice poslije Tuzle cemo napokon imati sve defanzivce na raspolaganju, pa ce se i Pidro i Pejovic moci klupirati.
90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemas nikog boljeg. Jukic u slaboj formi, Milanovic je rang Krupe, i to ne ove iz premijer lige, nego iz prve lige RS-aSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:59Velkoski ne smije igrati u prvih 11, bolje je sa igračem manjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
..........Kovačević
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni je Hebibović klasa u poređenju sa Milanovićem, Jukićem, pa i Velkoskim.
Velkoski ima šlifa, ali u većini utakmica u nekim jako bitnim situacijama mi izgleda kao čovjek na terminu.
Žao mi je što je apsolutno pao kao igrač, jedan od najdražih mi je igrača Sarajeva ikada, ali ipak prodornost Hebe u odnosu na sva 3 navedena igrača je neupitno bolja... Anel da je imao bolju završnicu, ne bi se sigurno cijelu karijeru zadržao u bh. prvenstvu.
Velkoski ima šlifa, ali u većini utakmica u nekim jako bitnim situacijama mi izgleda kao čovjek na terminu.
Žao mi je što je apsolutno pao kao igrač, jedan od najdražih mi je igrača Sarajeva ikada, ali ipak prodornost Hebe u odnosu na sva 3 navedena igrača je neupitno bolja... Anel da je imao bolju završnicu, ne bi se sigurno cijelu karijeru zadržao u bh. prvenstvu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I protiv Slobode nas prenosi MojaTV 

- feniksptica
- Kontakt:
Odlicno. S obzirom da mi se ne da placat Arene HD radi 1 il 2 utakmice mjesecno Sarajeva sto prenose, navijam da budemo na Moja TV do kraja sezone. Ionako nemamo vise ''atraktivnih'' utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
MojaTV je svakako HDfeniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:05Odlicno. S obzirom da mi se ne da placat Arene HD radi 1 il 2 utakmice mjesecno Sarajeva sto prenose, navijam da budemo na Moja TV do kraja sezone. Ionako nemamo vise ''atraktivnih'' utakmica

Istok bi bio idealna varijanta, ali dok prodje korona, dok se urade važnije stvari tipa teren, lože i sl., mislim da ćemo se načekati te natkrivene tribine ali nikad se ne zna.
Možda mi kao navijači dobijemo priliku za to pa da se napokon i mi pokažemo jer to je ipak naša prva strana prije sjevera
Nebi bilo loše da u narednom periodu klub izadje sa informacijom koliko je potrebno za stolice i krov na istoku pa da to bude prva stepenica od koje će se krenuti u renoviranje, najgore je što ne postoji projekat kako bi trebao izgledati stadion nakon rekonstrukcije jer ako ćeš ukidati atletsku djaba ovo naprijed navedeno radiš
Ma samo da je apsolvirati ovo do kraja u prvenstvu a za ostalo ćemo lako kasnije ako Bog da
UZMI ŠTO TI PRIPADA
-
- Kontakt:
Pa nije Velkoski igrao par utakmica poslije poraza od Zrinjskog na Kosevu pa nismo imali bolje rezultate. Kasnije se vratio u prvu postavu u kupu protiv Tuzle i na derbiju pa u tim utakmicama imamo solidne rezultate.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:59Velkoski ne smije igrati u prvih 11, bolje je sa igračem manjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
..........Kovačević
Bas je glupo reci da imamo igraca manje kad igra kapiten. Eto nije igrao par utakmica u prvoj postavi pa nista se nije osjetilo na igri da je bolje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jedno su zelje, drugo realnost. Cisto sumnjam da ce Jukic krenuti od prve, ipak mislim da Vinko vise "gotivi" KrsteaTatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 07:46Pa nije Velkoski igrao par utakmica poslije poraza od Zrinjskog na Kosevu pa nismo imali bolje rezultate. Kasnije se vratio u prvu postavu u kupu protiv Tuzle i na derbiju pa u tim utakmicama imamo solidne rezultate.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:59Velkoski ne smije igrati u prvih 11, bolje je sa igračem manjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:08Potencijalni sastav za TC
.............Mešanović
..........Kovačević
Bas je glupo reci da imamo igraca manje kad igra kapiten. Eto nije igrao par utakmica u prvoj postavi pa nista se nije osjetilo na igri da je bolje
Ovim nečim treba potvrditi rezultat i pobjedu iz derbija. Sad pobjeda naravno ne znači 100% titula, vidimo šta se dešava sve u premijer ligi ali mislim da bi to bila veliki korak ka tome s obzirom na to da kim sve Borac ima da igra do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.