ta skok igra je nas stari problem koji se vec godinama ne moze rijesiti. kod rafe i nismo bili toliko losi u skok igri posebno dok je sami bio tu kod njega je vise bio problem taj sto je imao neki cudan sistem da prekide branimo bez bekova na stativama dok je odlaskom finca i sam skok postao problem. kod roya smo imali bekove na stativama ali nismo imali skok nikako jedino je soto s vremena na vrijeme znao briljirati u tim zracnim duelima. agger i skrtel su dosta losi u skoku, zato bi volio da dovedemo cenrtalnog i lijevog beka iz razloga jer lijevog nemamo nikako a u sredini agger i skrtel zajedno nikako ne ulijevaju povjerenje, grk ide na kraju sezone a carra je povrijeđen a i ko zna hoce li to biti i sjenka starog carre kad se vrati.YNWA je napisao/la:mi smo ekipa koja najgore brani drugu stativu, protiv boltona tako primamo gol, najbolji skakac u boltonu, ostaje sam na drugoj stativi i primamo jeftin gol, danas nesto slicno, igrac Blackpoola sa lakocom nadskace skrtela, koji se lose postavio i nije iamo nikakve sanse u skoku, i prije toga je bila jedna situacija, poslije koje sam **** sve po spisku skrtelu (moram grijesiti zbog njihOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zasto smo ovako losi u skok igri.
Bas me zanima koliko smo golova primili nakon duge lopte protivnika !?
Sigurno negdje oko 1/2.), skrtel na drugoj stativi cuva covjeka okrenut prema njemu i uopste ne gleda gdje je lopta, a lopta ide prema tom igracu, i sva sreca ne bi nista opasno tada, i kad je rafa vodio ekipu bili smo losi, Roy je promijenio neke stvari ali i dalje imamo probleme i skok igru moramo popraviti, ne smijemo dozvoliti da tako lahko primamo golove
svaka cast za ovaj post dijelim misljenje u potpunosti.Ma kakav crni Capello.
Ne znam zasto se svi ovoliko raduju propadanju Liverpoola. Meni nikada ne bi fudbal bio zanimljiv
bez Bayerna, Intera, Reala, Barce ... U Ligi prvaka gledati jedan Kopenhagen i slicne...