Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 13 jan 2011, 01:20

YNWA je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zasto smo ovako losi u skok igri.
Bas me zanima koliko smo golova primili nakon duge lopte protivnika !?
Sigurno negdje oko 1/2.
mi smo ekipa koja najgore brani drugu stativu, protiv boltona tako primamo gol, najbolji skakac u boltonu, ostaje sam na drugoj stativi i primamo jeftin gol, danas nesto slicno, igrac Blackpoola sa lakocom nadskace skrtela, koji se lose postavio i nije iamo nikakve sanse u skoku, i prije toga je bila jedna situacija, poslije koje sam **** sve po spisku skrtelu (moram grijesiti zbog njih :evil:), skrtel na drugoj stativi cuva covjeka okrenut prema njemu i uopste ne gleda gdje je lopta, a lopta ide prema tom igracu, i sva sreca ne bi nista opasno tada, i kad je rafa vodio ekipu bili smo losi, Roy je promijenio neke stvari ali i dalje imamo probleme i skok igru moramo popraviti, ne smijemo dozvoliti da tako lahko primamo golove
ta skok igra je nas stari problem koji se vec godinama ne moze rijesiti. kod rafe i nismo bili toliko losi u skok igri posebno dok je sami bio tu kod njega je vise bio problem taj sto je imao neki cudan sistem da prekide branimo bez bekova na stativama dok je odlaskom finca i sam skok postao problem. kod roya smo imali bekove na stativama ali nismo imali skok nikako jedino je soto s vremena na vrijeme znao briljirati u tim zracnim duelima. agger i skrtel su dosta losi u skoku, zato bi volio da dovedemo cenrtalnog i lijevog beka iz razloga jer lijevog nemamo nikako a u sredini agger i skrtel zajedno nikako ne ulijevaju povjerenje, grk ide na kraju sezone a carra je povrijeđen a i ko zna hoce li to biti i sjenka starog carre kad se vrati.

Ma kakav crni Capello.
Ne znam zasto se svi ovoliko raduju propadanju Liverpoola. Meni nikada ne bi fudbal bio zanimljiv
bez Bayerna, Intera, Reala, Barce ... U Ligi prvaka gledati jedan Kopenhagen i slicne...
svaka cast za ovaj post dijelim misljenje u potpunosti.
You are someone else I am still right here

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 13 jan 2011, 01:20

YNWA je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..
i odlazi u Bayern :lol: :lol: :lol:
smijesno ?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jan 2011, 01:21

OTNYS_YNWA je napisao/la: Ma kakav crni Capello.
Ne znam zasto se svi ovoliko raduju propadanju Liverpoola. Meni nikada ne bi fudbal bio zanimljiv
bez Bayerna, Intera, Reala, Barce ... U Ligi prvaka gledati jedan Kopenhagen i slicne... :|
r

+1

Ovome se samo raduju navijaci Chelseaja i Reala...znaju ako dobiju vas u knock out fazi,unaprijed su izgubili.

Treba vama Spahic u obrani,prava krila poput Mate i slicnih te jedan solidan napadac koji nije statican,da olaksa Torresu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Jasmina Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Jasmina Lfc » 13 jan 2011, 01:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..
Ma kakav crni Capello.
bez Bayerna, Intera, Reala, Barce ... U Ligi prvaka gledati jedan Kopenhagen i slicne... :|
Zato jer znaju da u ligi prvaka 2004, 2005, 2006 nitko nije mogao igrati sa nama, sve smo ih izbacivali ko malu djecu... Real, Barcu, Milan, Chelsea, Juve, Bayern... Sve smo ih izbacivali bez problema. Sad su sretni... ali necete dugo slaviti, jer liverpool ce se vratit kad tad! YNWA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jan 2011, 01:23

majestic24 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la: Ma kakav crni Capello.
r

+1

Ovome se samo raduju navijaci Chelseaja i Reala...znaju ako dobiju vas u knock out fazi,unaprijed su izgubili.

Treba vama Spahic u obrani,prava krila poput Mate i slicnih te jedan solidan napadac koji nije statican,da olaksa Torresu.
joj kad bi spaha razbijac dosao cijela bi bosna za liverpool navijala i pola dubrovnika :P
samo valja iskesirati 30 milja za njega kazu ne daju ga ispod.

meni se place kad vidim da meni najdraze krilo svih vremena i u ovim godinama igra ekstra za manchester...
Zadnja izmjena: fera, dana/u 13 jan 2011, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2011, 01:24

Apsolutno se ne radujem propadanju Liverpoola jer kao sto kazes ipak volim vidjeti duel u LP Liverpol-Bayern nego s nekim trece razrednim timom koji su trenutno u LP..redsi jednostavo moraju napraviti rez u timu nekim se igracima zahvaliti i dovesti neka nova lica,ne vidim neko drugo rijesenje,glavni krivici za ovo stanje su Žileti i naravno Rumeni ali sta je tu je valja se cupati...nadam se dace doci bolja vremena za redse...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jan 2011, 01:26

alfarouqaminu je napisao/la:sada morate i ovome sut kartu,nista niste prikazali,ali iskreno zao mi torresa koji propada u crnom liverpoolu :(
de ba alfa drzi se ti smajlija tako si nam svima drazi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 jan 2011, 01:29

fera je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:sada morate i ovome sut kartu,nista niste prikazali,ali iskreno zao mi torresa koji propada u crnom liverpoolu :(
fera ali ozbiljno,lik ce tootalno da propadne :(

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 13 jan 2011, 01:29

od 2001 od kada pratim Liverpool, ne sjecam se da je ikad losije igrao :?

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 13 jan 2011, 01:32

evo ko vas je najvise unakazio 8-)
slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jan 2011, 01:33

fera,ma kakvi 30 mill,to je smijesna cifra. Za spahic max 12-15 mill...prvo,nije robusan stoper (svojom borbenoscu to nadoknadjuje,al mu je to minus),zatim,ima on vec blizu tridesetak godina. Znam da bi vam on dosao ko kec na desetku. Jednostavno,on bi bio lider u obrani. On i Agger stoperi,bekovi Kelly i Glen. Bili bi ste gotovo najaci tu (ali iza Unitedove obrane naravno :mrgreen: :mrgreen: )

Ja samo neznam koja je budala stavila Kuyta na krilo. Pa njegova tehnika je ravna onoj koju ima slon. Hebes njegovu brzinu kad nema nista drugo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 jan 2011, 01:34

mangupp je napisao/la:od 2001 od kada pratim Liverpool, ne sjecam se da je ikad losije igrao :?
najjggore,bas ne shvatam sta je u pitanju,imaju solidan sastav definitivno treba doci jedan jednini murinho :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jan 2011, 01:35

alfarouqaminu je napisao/la:
fera je napisao/la:
fera ali ozbiljno,lik ce tootalno da propadne :(
nece on propasti zbog liverpoola sigurno. ako i propadne to ce biti zbog povreda ili neceg slicnog. npr ako liverpool ispadne iz lige nece on ostati igrati championship nije lud...

@majestic ma to za 30 miliona sam bio ironican zbog jednog teksta koji sam vidio na ovo portalu cini mi se.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 jan 2011, 01:40

de ba alfa drzi se ti smajlija tako si nam svima drazi[/quote]
fera ali ozbiljno,lik ce tootalno da propadne :([/quote]
nece on propasti zbog liverpoola sigurno. ako i propadne to ce biti zbog povreda ili neceg slicnog. npr ako liverpool ispadne iz lige nece on ostati igrati championship nije lud...

@majestic ma to za 30 miliona sam bio ironican zbog jednog teksta koji sam vidio na ovo portalu cini mi se.[/quote]
pa ne verujem i da ce ostati i ako vi ostanete u ligi,jer ako ne udjete u ligu sampiona a ocigledno da necete mislim da tores nema sta da trazi u liverpoolu

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 13 jan 2011, 03:01

Izgleda da neki ljudi nisu procitali sta sam napsisao u svome postu pa cu da ponovim i da blodiram da se zna.
Nije Torres ckaPi da bjezi kad je najteze.
I will not leave the club in January. Indeed, after this season I will discuss the renewal. Fernando Torres.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jan 2011, 03:06

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Izgleda da neki ljudi nisu procitali sta sam napsisao u svome postu pa cu da ponovim i da blodiram da se zna.
Nije Torres ckaPi da bjezi kad je najteze.
I will not leave the club in January. Indeed, after this season I will discuss the renewal. Fernando Torres.
Uredu za zimu, ali problem je ljeto. Ja prvi ne bih volio da on ode jer voli crveni dres više nego 80% igrača u timu. Mi Torresa trebamo, ali on nas ne. Može otići u koji god klub na svijetu želi i bit će u prvoj postavi. Treba da dokažemo Torresu da nije došao u Liverpool samo da gubi vrijeme, nego da osvaja titule. Nadam se bar da će to biti slučaj s Europa Ligom, čekamo kiks Cityja i onda možemo lagano dalje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 08:54

Ne mogu vjerovati kako ste vi postali prosjećna momčad. :shock:
Torres izvan forme,Gerrard nije kao prije,a ostalo su sve ispodprosjećni igrači.
.:: Forza Roma ::.

No Totti, No Party ;)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 13 jan 2011, 09:03

Bash sam sinoch gledao Liverpool,i shto kaze forumash iznad,nevjerovatno je da ste vi postali prosjechna ekipa.Stvarno ne vjerujem na kako niske grane je pao Liv'pool,jer to je pored Manche najvechi klub u Eng.Treba vam neki kreativni veznjak,pa makar to bio i Pjanich,ili Misimovich,biche bolji od truhlog KAPITENA,a i od polovine ostalih igracha.Nadati se boljem uskoro,jer ne mozhe Liv'pool ovdje ostati.Sretno vam crveni :P

chelsea-fan
Kontakt:

Post Postao/la chelsea-fan » 13 jan 2011, 09:19

izgubili ste od Blackpola,SRAMOTA!!!!!
1.Chelsea 2.Krajina Cazin

100% Krajišnik

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 jan 2011, 09:35

Sreća pa nisam gledao tekmu. :lol:

Ne izneneđuje me ovaj poraz jer ne može se preko noći nešto drastično promijeniti.

Ove istrošene i starije igrače prodati jer od njih nema koristi i dovesti neke druge kako bi se stvorila kakva takva konkurencija,a ne da npr. Torres igra svaku tekmu bez obzira u kakvoj je formi.

Slijedeća protiv Evertona ? :roll:

Bar igramo na Anfieldu,valjda će biti pobjeda. :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.