FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imalo bi to logike za Krupu ali očistiše kartone kod 2:0 protiv Mladosti i idu Borcu bez 3 jako bitna igrača.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.

Zato i igramo prviHistoricar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:24Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.![]()

Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jel mislis da nece zapeti protiv nas.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.

Iako kazes da im je kraj ,matematicki su i dalje u igri.Pa iz same izjave Musemica se moze zakljuciti da ce zapeti itekako.
Kad ce ljudima biti jasno da igrati bilo gdje osim u Sarajevu je 50% lakse...nema pritiska, ocekivanja....nista
Nema to neke veze po meni. Oni imaju jako losu tranziciju u odbranu i vjerujem da cemo to s pravom igrom iskoristiti kao na Kosevu u kupu. Jos cemo sad imati Fanima hvala Bogu. Ako budemo na nivou takticki, fizicki i mentalno pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ok, tabela kaže jedno, ali realnost je potpuno drugačija.Nema šanse da oni pobjede konkurente i Velež i Zrinjski u Banovićima.amypitar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:36Jel mislis da nece zapeti protiv nas.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.![]()
Iako kazes da im je kraj ,matematicki su i dalje u igri.Pa iz same izjave Musemica se moze zakljuciti da ce zapeti itekako.
I da Tuzla stisne Zrinjski, ovi imaju iza leđa Vicinog zamjenika, svog čovjeka Ivana Beusa.Sisoju je najpametnije da proda par utakmica i vrati dio bačenih para u plate Ubiparipa, Bađija, Brkića, Lučića.....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jašta će nego pustit, draža im Krupa od borbe za titulu sa sudijama i eventualnih nekoliko miliona eura.Historicar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:24Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Mi sa samo jednim remijem do kraja tj. 13/15 bodova vjerovatno gubimo prvu poziciji i titulu. A sa sudijama nam mogu uzet bodove u bilo kojoj utakmici do kraja.
A takođe, oni još nisu ni evropu izborili jer ni Velež kao ni Zrinjski i Široki ne zaostaju previše iza njih. Naravno, neće ih stić ali šta ako puste pa se situacija u zadnja 4 kola po njih zakomplikuje?
Ja sam ubjeđen da će nabit Krupu više razlike, preko 3 razlike. Nudim ti opkladu, minimalan poraz Krupe, neriješeno ili bilo kakva pobjeda Krupe ti uzimaš opkladu. Ja uzimam ako Borac pobjedi 3 ili više golova razlike. Dva razlike za Borac nikom ništa. Ponudi bilo šta, prihvatit ću.
Mi samo zelimo fer sudjenje kao i uvijek.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato Krupa u BL idući vikend ide samo zato jer mora.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi sad potpiso 2 razlike za Borac. Ne bi puno pobjegli sa gol razlikom. Bojim se da će ih nabit 5-6+ razlike i osigurat sebi bolju gol razliku od nas da ih teško stignemo. A vjeruj da će nas ovo kolo zaklat, idealna prilika protiv solidne Tuzle da nam izbiju 2 ili 3 boda.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:01Jel neko misli da je sasvim slučajno Gigović delegiran Krupi?
Zato Krupa u BL idući vikend ide samo zato jer mora.
Mi smo takvi da ćemo dan-dva maximalno pričat o toj krađi i zaboravit ćemo, zato oni to bez problema sve i rade i ako trebadne svirat će penal i kad bi prekršaj bio na 20m od gola, ipak su milioni u pitanju.
Oni ako preuzmu prvo mjesto opet, mi da smo lično Mančester Siti, prvo mjesto nećemo vratit.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, avalPacidoroP, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, macahz, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, selver79, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, zagorski, ŠTA_JE i 705 gostiju.