Malo je rec

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Druze javi mi se u pp. ako ti nije frka
Spuru ti odrade, u Lukavici znam da je 25 kod neskovica, nije ti to nešto skupoSMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
Danas su mi to odradili, ali su odmah primijetili da auto vuce u lijevu stranu kad se pusti volan. Rekli su mi da ako ostane tako, da ili odvucem auto na optiku (centriranje trapa il sta vec) ili da ga vratim kod njih, pa da vrate volan u taj stari polozaj kada nije vuklo.
Kakve su cijene sto se tice tog centriranja i kakve su opcije u TK ili dalje po potrebi. Vidio sam na YT da ima neki servis u BL koji to radi
A ok onda, trebam samo ispitati situaciju ko to sve radi, tj. ima li gdje u blizini.Azpi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:08Spuru ti odrade, u Lukavici znam da je 25 kod neskovica, nije ti to nešto skupoSMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
Danas su mi to odradili, ali su odmah primijetili da auto vuce u lijevu stranu kad se pusti volan. Rekli su mi da ako ostane tako, da ili odvucem auto na optiku (centriranje trapa il sta vec) ili da ga vratim kod njih, pa da vrate volan u taj stari polozaj kada nije vuklo.
Kakve su cijene sto se tice tog centriranja i kakve su opcije u TK ili dalje po potrebi. Vidio sam na YT da ima neki servis u BL koji to radi
Ne znam gdje živiš tačno ali u TK znam da imaš u Guma M na Šićkom, mislim da je kod njih bilo oko 30km, mislim da imaš i u Pgl , oni su prije Lukavca pored magistralnog puta.SMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
Super, hvalaFantasista je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:47Ne znam gdje živiš tačno ali u TK znam da imaš u Guma M na Šićkom, mislim da je kod njih bilo oko 30km, mislim da imaš i u Pgl , oni su prije Lukavca pored magistralnog puta.SMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
15 KM je špura kod Neškovića , ne varaj narod lihvaruAzpi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:08Spuru ti odrade, u Lukavici znam da je 25 kod neskovica, nije ti to nešto skupoSMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
Et pomjeso sam to dvojebombaysaphire je napisao/la: ↑17 maj 2021, 22:4315 KM je špura kod Neškovića , ne varaj narod lihvaruAzpi je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:08Spuru ti odrade, u Lukavici znam da je 25 kod neskovica, nije ti to nešto skupoSMR187 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Pozz raja, danas sam bio u servisu, centrirali mi volan koji je bio pomjeren nekih 15° u lijevu stranu. Znaci auto nije vuklo u stranu, a i kada ga namotas pa pustis, on se sam vrati u taj 'krivi' polozaj.
Kakve su cijene sto se tice tog centriranja i kakve su opcije u TK ili dalje po potrebi. Vidio sam na YT da ima neki servis u BL koji to radi![]()
25 KM je punjenje klime![]()
Nema ljepšeg mirisa od benzinaCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:21Momci, koji auto miris preporučujete? Ono, da je ugodan, postojan, da se ne pada u komu od njega i co. Nema veze ako je skuplji.![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.