Ko kaze

Moderator/ica: GracanicaAA
Sve posteno bilo. 0-2 zasluzena pobjeda bolje ekipe.
Ma vise ste zeljeli pobjedu po ovome teskom vremenu, Gz imalo vise sansi tri puta okvir gola, fulili penal i jos 2-3 100% sanse al eto nije se dalo.
Pa evo ovi iznad gore pišu
Ja reko ti se raspito kod svojih, ma i na stadionu i na ovoj prvoj ligi i ovdje svi govore prodato, možda i jeste al mi previše dobrih šansi je imalo danas Goražde za prodatu utakmicu i neko sklanjanje Igmanu ne znam, drugi dio su krenuli na sve ili ništa odma na poluvremenu dvije izmjene i šta znam već do 60te je moglo biti 2-2 da su one dvije stative ušle a bile su jako blizu
Mozda mu je Gorazde bilo na pogresnoj strani
Hahahahahahakraljttbvb je napisao/la: ↑02 maj 2021, 06:10Mozda mu je Gorazde bilo na pogresnoj strani![]()
Opet kriv Berger i njegove tablice![]()
A Posusje ima srece ove sezone a
Zato je gol razlika 41:10
Imaju 3 scenarija: Prvi manje vjerovatan, ako ispadnu iz Premijer lige dvije ekipe iz Federacije (Olimpik i Mladost DK), ulazi u Premijer ligu Posušje, onda iz Prve lige ispadaju 3 ekipe (Slaven, Čapljina i trenutno Igman K.), a u Prvu ligu ulaze dvije ekipe kroz baraž Drugih liga (Gradina, Borac J., Ljubuški, Podgrmeč/Vitez) ne znam samo da li Ljubuški i Borac J. imaju uslove za Prvu ligu ove ostale ekipe su već bili prvoligaši. Drugo ako iz Premijer lige ispadne jedna ekipa iz Federacije (Olimpik), ulazi u Premijer ligu Posušje, onda ispadaju dvije ekipe iz Prve lige (Slaven i Čapljina) a u Prvu ligu ulaze dvije ekipe kroz baraž Drugih liga. Treće ako iz Premijer lige ispadnu Radnik i Krupa, ulazi u Premijer ligu Posušje, onda iz Prve lige ispada samo (Slaven) a u Prvu ligu ulaze dvije ekipe kroz baraž Drugih liga. Dosta će se znati već i danas ako Olimpik pobjedi kući Tuzla City gotov pa sigurno će ostati premijerligaš tako da je ova treća solucija najizglednija ispada iz Prve lige (Slaven), ulazi u Premijer ligu (Posušje) a iz baraža Drugih liga mogli bi lahko ući (Gradina i Podgrmeč/Vitez).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.