Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dzeko ce mozda preuzeti klub ali u Sloveniji. U Bosni nece.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Meraak1921
- Kontakt:
Dobit ce se bez problema, mozemo se kladit ak hosSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:13Polako, još nije bila sjednica komisije za licenciranje.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahahahahah joj brataMeraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:24Dobit ce se bez problema, mozemo se kladit ak hosSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:13Polako, još nije bila sjednica komisije za licenciranje.
Spali su na to da hoće da se klade oko svoje licence

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Meraak1921
- Kontakt:
Nema potrebe se nazor smijati.. evo odvezo mi se pupak kolko je smijesno, vjernost i odanost vi ne znate sta je, polizes mi ja jeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:25Hahahahahah joj brataMeraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:24Dobit ce se bez problema, mozemo se kladit ak hosSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:13
Polako, još nije bila sjednica komisije za licenciranje.
Spali su na to da hoće da se klade oko svoje licence![]()
U Kantonalnoj bi bili brojniji od vas kocijasiii , VTŽ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:32Nema potrebe se nazor smijati.. evo odvezo mi se pupak kolko je smijesno, vjernost i odanost vi ne znate sta je, polizes mi ja jeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:25Hahahahahah joj brata
Spali su na to da hoće da se klade oko svoje licence![]()
U Kantonalnoj bi bili brojniji od vas kocijasiii , VTŽ

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da joj jednom konama čestitam na ukradenoj paroli sa kojom su obiljezili ovu svoju slavnu 100 godisnjicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I skupe se za taj cin...a nema ih ispred svog stadiona sa bilo kakvom.akcijom za promjene u klubu koji se raspada.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:42Samo da joj jednom konama čestitam na ukradenoj paroli sa kojom su obiljezili ovu svoju slavnu 100 godisnjicu.
Fini neki navijaci.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- ElCartel11
- Kontakt:
Uzeli su duplu za 100 godisnjicu pa makar i nacrtanu.Steven11 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 02:01I skupe se za taj cin...a nema ih ispred svog stadiona sa bilo kakvom.akcijom za promjene u klubu koji se raspada.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:42Samo da joj jednom konama čestitam na ukradenoj paroli sa kojom su obiljezili ovu svoju slavnu 100 godisnjicu.
Fini neki navijaci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaa sta je ono moj kinoSvra...?svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 06:53Zundo prijatelju moj
![]()
Puna vam tema pitara

Sve ko laFo plavi, a iznabijali Mesanovica na avatar...

Stvarno ste u qrcu...

- svrakino1921
- Kontakt:
Dzeko kad bi preuzeo klub,brze bi ostao bez para,nego sto ih je zaradio. Mogu misliti ,sta bi se sisavaca privalilo na te pare. No,u Dzeka ima neko pametan u porodici ,ko odlucuje o parama,tako da od toga nema nista !Meraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:08Antikloc je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:54Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04
Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Sjecam se te godine kad ste ispadali,dedo nacrtao na A4 papir,neke strumpfove ,kako se dave,vas grb i natpis : Povuci vodu ,da zeljo ode i to nalijepio iznad solje u wc. Mi,djeca ,stalno trcali u WC ,vukli vodu,bilo nam smijesno![]()
![]()
A iskreno ,ne bih volio da bankrotirate i odete odmah u kantonalnu.
Nego ,prvo u federalnu,pa polako nanize![]()
Da gledam i uzivam,kako se patite![]()
Mah taj film necemo gledati realno, Dzeko ce preuzeti klub, sljedece sezone ako ne udje neko sa parama bicemo opet zlatna sredina al ce se dug povecavati, eh vec ona tamo ce biti belaj

A vi ste zlatna sredina vec 8-9 godina,sad moze samo jos gore.
Nema razloga za nezadovoljstvo,navijacki i rezultatski nema nista napetije i zanimljivije od borbe za opstanak. Naprimjer scenario : Dolazi vam Mladost ,treba bod za opstanak ,pun stadion,euforija ,tresu se tribine !! Jbs Newcastle

Maksuz selam za naseg Rusa(Neandertalca) da mu da Bog lijepo zdravlje.
pa evo napadaju titulu 3 puta za redom,napadaju ponovo duplu,najveca baza navijaca,najskuplji tim godinama unazad,najvece transfere prave,klub sa akademijom,mnogo vec odlicnih evropskih utakmicaBeduin je napisao/la: ↑30 apr 2021, 17:28Cekaj ba, pusti sad spinovanje. Kazes da je Sarajevo jedino spremno za iskorak u Evropi, pitam te - po cemu?
Da ti olaksam druze, Sarajevo nije ni u jednoj od najlosijih liga svijeta superiorno i enormno iznad ostalih, ne pravi milionske transfere i jos masu stvari koje bi trebali raditi. Za iskorak u Evropi klub pravi ekipu godinama unazad, a Sarajevo radi kontra toga. Tako da slobodno malo vise realnosti uvedi u svoje poimanje "spremni za iskorak u Evropi".
ja sasvim realno pricam da je to jedini nas klub koji je spreman ako mu se otvori prilika za neki iskorak,mozda to trenutne oscilacije ne pokazuju ali ja ne vidim da je ijedan klub blizi tome od Sarajeva
samo vi niste realni,pa poredite velez ili zrinjski
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Evo ih opet sa odskakanjem od ostalih iskorakom u evropi itd. 

- Beduin
- Kontakt:
Ne kazem da je neko blizi iskoraku i da ima bolje uslove, da je stabilniji, nego da ste i vi daleko od iskoraka u Evropi.donDondon je napisao/la: ↑03 maj 2021, 09:13pa evo napadaju titulu 3 puta za redom,napadaju ponovo duplu,najveca baza navijaca,najskuplji tim godinama unazad,najvece transfere prave,klub sa akademijom,mnogo vec odlicnih evropskih utakmicaBeduin je napisao/la: ↑30 apr 2021, 17:28Cekaj ba, pusti sad spinovanje. Kazes da je Sarajevo jedino spremno za iskorak u Evropi, pitam te - po cemu?
Da ti olaksam druze, Sarajevo nije ni u jednoj od najlosijih liga svijeta superiorno i enormno iznad ostalih, ne pravi milionske transfere i jos masu stvari koje bi trebali raditi. Za iskorak u Evropi klub pravi ekipu godinama unazad, a Sarajevo radi kontra toga. Tako da slobodno malo vise realnosti uvedi u svoje poimanje "spremni za iskorak u Evropi".
ja sasvim realno pricam da je to jedini nas klub koji je spreman ako mu se otvori prilika za neki iskorak,mozda to trenutne oscilacije ne pokazuju ali ja ne vidim da je ijedan klub blizi tome od Sarajeva
samo vi niste realni,pa poredite velez ili zrinjski
Hajmo ovako, akademija kazes. Sta je to napravila akademija, koga je izbacila, kako igraju juniori Sarajeva?
Kazes pravite najbolje transfere, jel to prodaja Tatara i Amara na polusezoni za onakve cifre? Zar jaci timovi ne bi trebali zadrzati iskusne i najbolje igrace da bi rahat osvojili duplu krunu jer 200-300k eura ne bi trebalo biti nesto woow timu koji je spreman za iskorak u Evropi? A tu cifru ce nadomjestiti jednim pretkolom u LP, a da ne govotimo o grupnoj fazi euro takmicenja.
Najveca baza navijaca? Kakva baza, kolika razlika, zar nije mjerilo tribina, a vi nije da enormno odskacete od Zelje po posjeti, jelde? A u kopu su, barem po meni, oni bolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
joj kakav si lik,kao da s nekim klincem pisem,ako ne zelis to sve prihvatit oke,ti svoje ja cu svoje,ja ne kazem da je klub spreman igrat ligu prvaka nego da je od nasih najspremniji i da bi najbolje reprezentovao nasu drzavu.
islo se na izgradnju akademije,trening kampa,da se dobije stadion,uzastopne titule,finansijska stabilnost,sve i svasta proslo kroz klub od jajala do melunovica,a li u drzavi u kojoj je najveci uspjeh napustit je,pretesko je sacuvati ikog,mnogo stvari tu treba da se poklopi
islo se na izgradnju akademije,trening kampa,da se dobije stadion,uzastopne titule,finansijska stabilnost,sve i svasta proslo kroz klub od jajala do melunovica,a li u drzavi u kojoj je najveci uspjeh napustit je,pretesko je sacuvati ikog,mnogo stvari tu treba da se poklopi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Ko ce ti doci u ovu zaostalu prciju,da igra po oranicama kakva je evo npr bas u Tuzli..Uslovi nikakvi,poslije utakmice igraci vise lice na rudare nego na fudbalere.Napravite prvi vi u Tuzli uslove za normalne utakmice,pa onda komentarisite druge koji bar nesto pokusavaju a ne samo prezivljavaju.donDondon je napisao/la: ↑03 maj 2021, 10:10joj kakav si lik,kao da s nekim klincem pisem,ako ne zelis to sve prihvatit oke,ti svoje ja cu svoje,ja ne kazem da je klub spreman igrat ligu prvaka nego da je od nasih najspremniji i da bi najbolje reprezentovao nasu drzavu.

Post se odnosi na beduina

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Beduin
- Kontakt:
Cuj napravite vi, ja ni ne hvalim Slobodu ili Tusanj. Prvo procitaj cijelu diskusiju i sta ovaj gore forumas tvrdi, onda ces mozda skontat odakle takvi moji upisi. Nista zlonamjerno, nikakvo omalovazavanje, valjda si toliko bistar da to izvuces iz mojih postova gore, ali ovakvo Sarajevo sa ovakvim vodjenjem i transfer politikom nije spremno ni za kakav iskorak.
Volio bih da objasnite sta je to sa vas iskorak, mozda ja to drugacije poimam. Samo sto donDondon nije se ni potrudio demantovati ili odgovoriti na moje upite o akademiji, najboljim transferima, bazi navijaca i kao takvi da su spremni za velike stvari. Da su spremniji od ostalih - jesu, da su uopce spremni - jos uvijek nisu.
A Sloboda nije spremna ni za opstanak kako treba tako da nema potrebe ih uzimati u ovu pricu.
Volio bih da objasnite sta je to sa vas iskorak, mozda ja to drugacije poimam. Samo sto donDondon nije se ni potrudio demantovati ili odgovoriti na moje upite o akademiji, najboljim transferima, bazi navijaca i kao takvi da su spremni za velike stvari. Da su spremniji od ostalih - jesu, da su uopce spremni - jos uvijek nisu.
A Sloboda nije spremna ni za opstanak kako treba tako da nema potrebe ih uzimati u ovu pricu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa ne mozes da napravis iskorak,jer niko ziv nece da dodje u ovu ligu i da igra na kaljuzama kao u Tuzli...Beduin je napisao/la: ↑03 maj 2021, 10:28Cuj napravite vi, ja ni ne hvalim Slobodu ili Tusanj. Prvo procitaj cijelu diskusiju i sta ovaj gore forumas tvrdi, onda ces mozda skontat odakle takvi moji upisi. Nista zlonamjerno, nikakvo omalovazavanje, valjda si toliko bistar da to izvuces iz mojih postova gore, ali ovakvo Sarajevo sa ovakvim vodjenjem i transfer politikom nije spremno ni za kakav iskorak.
Ne mozes privuci igraca kad dodje igrac neki npr u Slobodu,umre zamalo od gladi,uslovi nikakvi,oprema užas itd i onda neko ga pita kako je u Bosni..kaze bolje ti je idi se bori protiv ISILA.

Momak je rekao da imamo najvece sanse da napravimo iskorak,a te nase sanse su i dalje minimalne bas zbog toga jer samo jedan klub nesto pokusava i evo sad Velez..sto se tice Zrinjskog oni ce gurati dok ih HDZ gura..Siroki je uz Sarajevo,Tuzlu i Velez najzdraviji kolektiv.Ovo ostalo sve mozes pustiti niz vodu ,od danas do sutra..gori "srvajvor"nego Bear Grylls
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.