Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Isao bih ove godine u Ulcinj. Nisam jos nikad isao tamo. Najvise radi malog zbog pjescane Plaze i onih satora kako ih vec nazivate.
Gdje preporucujete apartman/hotel?
Gdje preporucujete apartman/hotel?
Za djecu je Ullcinj bas ok, ali gdje god uzmes apartman ili hotel, opet moras autom na plazu. Plaze sa pijeskom su uvijek super, voda u moru za djecu super, jer 100m ode od obale voda do koljena

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Znam da tamo moram s autom, al kazu ima parking i to haman 2 eura citav dan pa mi to ne predstavlja veliki problem
Ima na svakoj plazi, sad ne znam koliko je para, ali ima sigurno.soxx je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:34Znam da tamo moram s autom, al kazu ima parking i to haman 2 eura citav dan pa mi to ne predstavlja veliki problem
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bio sam u Ulcinju prije 4 godine i tada je bilo jako jeftino sve. Ali naš narod pravi zabunu inače. U Ulcinju se nalazi samo mala plaža, dok je ova duga velika plaža u Donjem Štoju.
Što se tiče smještaja, ja sam tada našao na preporuku, ali ima masa apartmana za izdavanje uvijek slobodna i sigurno da odeš i na slijepo možeš nešto naći fino i prikladno. Dalje, parking ispred same plaže nisam plaćao, dok je set dvije ležaljke i suncobran bio 6 eura, a korištenje cijeli dan interneta na plaži euro. Uglavnom, za porodice jako fino, iz srednje Bosne ja sam tada stigao za nekih 10tak max 11 sati na Mostar - Trebinje - Herceg Novi tim putem.
Što se tiče smještaja, ja sam tada našao na preporuku, ali ima masa apartmana za izdavanje uvijek slobodna i sigurno da odeš i na slijepo možeš nešto naći fino i prikladno. Dalje, parking ispred same plaže nisam plaćao, dok je set dvije ležaljke i suncobran bio 6 eura, a korištenje cijeli dan interneta na plaži euro. Uglavnom, za porodice jako fino, iz srednje Bosne ja sam tada stigao za nekih 10tak max 11 sati na Mostar - Trebinje - Herceg Novi tim putem.
Tako blizu, a tako daleko.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mene jednom zena nalozila da idemo. Znaci otisao jednom i nikad vise. Ne samo Ulcinj, nego inace Crna Gora...
Plaza velika, ima da biras dio plaze na koji hoces. Hlada nema za lijeka. Suncobran i lezaljku moras uzeti, ali je jeftino. Po pijesku ne mozes hodati bez papuca jer przi noge. More plitko (do pupka). Vjetar stalno puse i ne kontas da goris. Izgoris i budes ko crnac

Plus taj Ulcinj je meni prava ciganija, zaostali vise od nas

Da je jeftino - jeste, u odnosu na Hrvatsku prejeftino

Otidji i vidi, valjda se neces razocarati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma inace idem u HR al kako citam u CG ce moc se bez Testa pa cemo vidjet jos do jula kako ce se odvijat situacija.
Al nemoj mi rec da je bolje u neum nego u ulcinj
Al nemoj mi rec da je bolje u neum nego u ulcinj

- Fantasista
- Kontakt:
Proći ćeš čitavu CG i prelijepe plaže i mjesta da bi došao u ciganluk najveći na svijetu. Ja jedan dan proveo tamo i nikad više. Totalno bezvezno mjesto, neuredno, ta velika plaža je bezveze, moraš otići do Barija da bi zaplivao jer je plitko.
ABd ove godine ce me kanarska ostrva vidjeti. Ako bude sve kako sam planirao i ova korone ne zajebe opet sta, jedno 7-10 dana tamo idem. To bi mi ujedno trebao biti i medeni mjesec 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Marsal
- Kontakt:
Bio sam u Herceg Novom i Igalu i posto mi je tad bilo bitno samo da se napijem ono proslo je ok jer je baš jeftino. Poslije par godina odem u Omiš i skontam koliko je CG veliko razočarenje u poređenju sa Hrvatskom...
Neum je bolji od Crne Gore.
Neum je bolji od Crne Gore.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Au top, lijepo se provedi

Sta treba od papira da se ode tamo, jesul zatvoreni zbog kovida itd. Ja cu Egipat i Tunis ovo ljeto, mozda i do Antalije.
Pocetkom juna idem u turisticku agenciju i izabrati ponudu, vec sam gledao letke njihove za oko 1000e za dvije osobe all inklusive sa letom moze se naci. Bas jedan forumas ovdje mi je predlozio sta i kako, pa malo sam jos istrazivao. Kako znam nemaju nekih posebnih mjera, vape za turistima kao i cijeli svijet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nema ljepšeg mora na dunjaluku od Jadranskog.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Fantasista
- Kontakt:
Jel to vani agencija ili u BiH? Ako je nasa napisi koja je jer ja nisam vidio nigdje da nude Kanarska ostrva.redbull93 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 18:42Pocetkom juna idem u turisticku agenciju i izabrati ponudu, vec sam gledao letke njihove za oko 1000e za dvije osobe all inklusive sa letom moze se naci. Bas jedan forumas ovdje mi je predlozio sta i kako, pa malo sam jos istrazivao. Kako znam nemaju nekih posebnih mjera, vape za turistima kao i cijeli svijet.
Ma ja, vani, nasi to nemaju nigdje u ponudi, gledao sam i kod njih.VGS je napisao/la: ↑02 maj 2021, 19:03Jel to vani agencija ili u BiH? Ako je nasa napisi koja je jer ja nisam vidio nigdje da nude Kanarska ostrva.redbull93 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 18:42Pocetkom juna idem u turisticku agenciju i izabrati ponudu, vec sam gledao letke njihove za oko 1000e za dvije osobe all inklusive sa letom moze se naci. Bas jedan forumas ovdje mi je predlozio sta i kako, pa malo sam jos istrazivao. Kako znam nemaju nekih posebnih mjera, vape za turistima kao i cijeli svijet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne znam kad ides i kakva je ponuda trenutna, ali imas recimo ponudu vrijedi cini mi se i za Juni, hotel mediteran, becici, od Nikole Pekovica, mislim da je 69€ za dvije osobe i dijete polupansion ukljucene lezaljke i suncobran i peskiri plaza/bazeni, ja sam bio prosle godine na slicnoj ponudi i top mi bilo, sad pa sad si u budvi pjeske.. Imas manje bazene za djecu, ima aqua park.
Ja planirao na medeni u Side, al mi iz fibule javise nema na taj datum kad sam vec dogovorio, pa sad cekam neke ponude iz BGa(grcka, maldivi..) da vidim kakve su kod njih cijene, ako bude preskupo odo u Kusadasi.. Kad treba uplatiti lete svaki dan, a kad treba organizovati charter let, 2 sedmicno

- kraljttbvb
- Kontakt:
Hrvatska je fakat nema dalje...
Meni je bolji Neum vjeruj. Posebno onaj dio prema Dubrovniku. Jest da je malo ružan ulaz u more, neko su oštro kamenje nasuli i more ga još nije lijepo oblikovalo, ali za razliku od Ulcinja i Igala gdje sam dvije godine isao, bar izgleda čisto. Ovo plitko more muti pijesak u plicaku, pa se valjas u mutnoj vodi isto prasac u blatu

A da zaplivas ko čovjek trebaš otići par stotina metara tamo prema Italiji.
U Neumu ja uzmem apartman na plaži, bos idem u more. Suncam se na terasi. Za Crnu Goru Neum je Bali ili Maldivi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Izgleda da cu ove godine u Cro na more nakon 13 godine
Valjam vidjet kakvih opcija ima. Split i okolina Splita.

Valjam vidjet kakvih opcija ima. Split i okolina Splita.
Okolica Zadra najljepsi dio, Istra isto nije losa, kad se Mojce spuste iz Slovenije.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Slatinash_7 i 9 gostiju.