Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Obrnuto proporcionalno podici ce se gledanost u nizoj ligi.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Nije sve tako crno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Oske je za sve vas forum ss.ba
Salu na stranu, brat je bio prejak, sehidio je zbog drugih stvari.

Salu na stranu, brat je bio prejak, sehidio je zbog drugih stvari.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šteta što ga nema da zajedno posmatramo kako naš Željkan posljednji put trza nogom ko kurban.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Imao je brat jakih momenata, osobito na temi Vojvode i najveceg bosanskog sina OgijaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:40Šteta što ga nema da zajedno posmatramo kako naš Željkan posljednji put trza nogom ko kurban.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa Osim je tu, pod drugim nikom. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pritisla ga teska tuga....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A đe su ona 2-3 mentalna degenerika što su bili dočekali 5 minuta pa kačili Pidru i Zinedina ovdje?Zoran28 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:04Imao je brat jakih momenata, osobito na temi Vojvode i najveceg bosanskog sina OgijaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:40Šteta što ga nema da zajedno posmatramo kako naš Željkan posljednji put trza nogom ko kurban.![]()
I onda Spidroni i Zizu ih mlatnuli qrcem po faciSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:31A đe su ona 2-3 mentalna degenerika što su bili dočekali 5 minuta pa kačili Pidru i Zinedina ovdje?Zoran28 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:04Imao je brat jakih momenata, osobito na temi Vojvode i najveceg bosanskog sina OgijaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:40
Šteta što ga nema da zajedno posmatramo kako naš Željkan posljednji put trza nogom ko kurban.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Sjecam se te godine kad ste ispadali,dedo nacrtao na A4 papir,neke strumpfove ,kako se dave,vas grb i natpis : Povuci vodu ,da zeljo ode i to nalijepio iznad solje u wc. Mi,djeca ,stalno trcali u WC ,vukli vodu,bilo nam smijesno

A iskreno ,ne bih volio da bankrotirate i odete odmah u kantonalnu.
Nego ,prvo u federalnu,pa polako nanize

Da gledam i uzivam,kako se patite

-
- Kontakt:
E to su simpaticna vremena. Zabi Saran gol Sarajvu, slagat cu te, valjda je Saran, rahmetli mi dedi na adresu kilo ribe saran dodje. Pa si farbali vrata u bordo, plavo. Simpaticna bas vremena, volio sam cut kada bi dedo prico o tim dogadjajima.Antikloc je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:54Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Sjecam se te godine kad ste ispadali,dedo nacrtao na A4 papir,neke strumpfove ,kako se dave,vas grb i natpis : Povuci vodu ,da zeljo ode i to nalijepio iznad solje u wc. Mi,djeca ,stalno trcali u WC ,vukli vodu,bilo nam smijesno![]()
![]()
Nego ,prvo u federalnu,pa polako nanize![]()
Da gledam i uzivam,kako se patite![]()
A da se igra liga malo duze, ispali bi ovi, vidjet cemo narednu sezonu sta planiraju, vjerovatno ce uci jaci bit ce kupa i lige osvajaci, plavo proljece, kao i svake godine. Kako ide ona njihova pjesma? Vase price i vasa furanja, smaraju nas vec godinama

Oni nece u 2. vec u 4. bankrot, da su pametni to bi sutra uradili i poceli gradit klub, mada vjerujem da se ne bi odma vratili, kada bi poceli gostovati po selima, noge ce im lomit, kad cuju da im prvak sa doline chupova dolazi to ce biti senzacija na selu, nece se vratit 20 godina brata mi.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 02 maj 2021, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel' bilo ovo?

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Meraak1921
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:54Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
Sjecam se te godine kad ste ispadali,dedo nacrtao na A4 papir,neke strumpfove ,kako se dave,vas grb i natpis : Povuci vodu ,da zeljo ode i to nalijepio iznad solje u wc. Mi,djeca ,stalno trcali u WC ,vukli vodu,bilo nam smijesno![]()
![]()
Mah taj film necemo gledati realno, Dzeko ce preuzeti klub

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
E čuj zlatna sredinaMeraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:08Antikloc je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:54Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:04
Ako nista gledanost za 50% pada, jer mi privucemo najvise publiku
![]()
Mah taj film necemo gledati realno, Dzeko ce preuzeti klub, sljedece sezone ako ne udje neko sa parama bicemo opet zlatna sredina al ce se dug povecavati, eh vec ona tamo ce biti belaj

- Meraak1921
- Kontakt:
Pa nama je zlatna s obzirom na situaciju realnoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:09E čuj zlatna sredinaMeraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:08Antikloc je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:54
Vidis,ja sam dovoljno star da se sjecam,kad ste zadnji put igrali drugu ligu i nije bila neka drama,sve kul,sve 5.
![]()
Mah taj film necemo gledati realno, Dzeko ce preuzeti klub, sljedece sezone ako ne udje neko sa parama bicemo opet zlatna sredina al ce se dug povecavati, eh vec ona tamo ce biti belaj
![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Polako, još nije bila sjednica komisije za licenciranje.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:11Pa nama je zlatna s obzirom na situaciju realnoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:09E čuj zlatna sredinaMeraak1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 01:08
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.