Emir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
A ja lika u pm.Ja mislim da vecina nas koji igraju pokera i gube psuju,ali da ovako psuju to jos nisam vidio![]()
Kada sam gubio stotine miliona nisam psovao Boga,ovaj jadnik psuje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
A ja lika u pm.Ja mislim da vecina nas koji igraju pokera i gube psuju,ali da ovako psuju to jos nisam vidio![]()
Ma ljakse, kako samo priča-odmah skontaš.. I ne mogu tih psovača nikako. Mislim opsujem i ja nekom staru i tako toDžoka_TM je napisao/la:Kada sam gubio stotine miliona nisam psovao Boga,ovaj jadnik psujeEmir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najgori su mi ljudi koji kada izgube imaju neki razlog sto su izgubili, sto bi moj profa reko bila magla u Japanu, al poraz ni za zivu glavu nece priznatAulleTa je napisao/la:Moraju se i porazi priznati, nema psovki, svako je sam sebi krivac za sve.
...ovaj nije normalan,on je slucaj za psihijatra...Emir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
ajd nemoj tih filozofskihAulleTa je napisao/la:Moraju se i porazi priznati, nema psovki, svako je sam sebi krivac za sve.
koja levatina izgubio 2,3 milincica sta bi bilo da je izgb.250 mill na ban kao jaEmir_ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovo je vise iz revolta...bilo..idemo se slikat ispred ogledala..sami sebi lajkat statuse,zahvaljivat se na lajkovima,napunit album sa 34589 istih slika...to je valjda in...idemo bit cool...
Ne gora je situacija kada imaš hebenih 40 šuteva prema golu posjed lopte 70 % i na kraju ne zabiješ gola,a plate u napadača po 200k funti sedmičnoFrutek je napisao/la:Ovaj za poker, jarane gore je na FM kad igras protiv *ebenog Famosa i primis go u 94 minuti a 3 minute su nadoknade pa sve po spisku razbio sam čak i šolju tako od bjesa![]()
![]()
![]()
Kod mene budžet sa Slobodom 130k sedmičnoLBJ MVP je napisao/la:Ne gora je situacija kada imaš hebenih 40 šuteva prema golu posjed lopte 70 % i na kraju ne zabiješ gola,a plate u napadača po 200k funti sedmičnoFrutek je napisao/la:Ovaj za poker, jarane gore je na FM kad igras protiv *ebenog Famosa i primis go u 94 minuti a 3 minute su nadoknade pa sve po spisku razbio sam čak i šolju tako od bjesa![]()
![]()
![]()
kad stanes misom na sliku, vidjeces x u gornjem desnom cosku slike, tako uklanjas slikuAdmir_Sa je napisao/la:Jel zna neko kako na ovom novom profilu promijeniti onih 5 tvojih slika sto ti gore na vrhu stoje kada udjes u profil
U gornjem desnom uglu svake slicice imas X ( Hide this photo ).Admir_Sa je napisao/la:Jel zna neko kako na ovom novom profilu promijeniti onih 5 tvojih slika sto ti gore na vrhu stoje kada udjes u profil
sta ce ti kada ce jos malo facebook da se ukineAdmir_Sa je napisao/la:Jel zna neko kako na ovom novom profilu promijeniti onih 5 tvojih slika sto ti gore na vrhu stoje kada udjes u profil
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.