Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislio sam da Kenniju psuješ majku i da njega nazivaš antitrenerom pa sam se naljutio. Izvini.
Imali smo dosta prilika večeras, nismo ih iskoristili. Bitna je razlika između Royovog Liverpoola i Kennyjevog. Idemo na bolje, onoliko koliko je moguće.
Sva je sreća pa za Everton ne igra Cahill, koji je sa Australijom na Azijskom kupu, tako da očekujem pobjedu u narednom kolu.
Blackpool je već prošlost, okrenimo se Evertonu.
Imali smo dosta prilika večeras, nismo ih iskoristili. Bitna je razlika između Royovog Liverpoola i Kennyjevog. Idemo na bolje, onoliko koliko je moguće.
Sva je sreća pa za Everton ne igra Cahill, koji je sa Australijom na Azijskom kupu, tako da očekujem pobjedu u narednom kolu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Nista, desava se...Rizah je napisao/la:Mislio sam da Kenniju psuješ majku i da njega nazivaš antitrenerom pa sam se naljutio. Izvini.
Treba sve karte baciti na EL, osim ako ne uvezemo 10 utakmica bez poraza i budemo blizu mjesta koja vode u Europu (sto cisto sumnjam)
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- mighty_reds
- Kontakt:
Meireles nije igrao na svojoj poziciji danas zato je lose odigrao...nije on zamjena za Gerrarda...to je bio Aquaman al eto sad ga nema Boze moj ima ko ima....jesmo mi licemjerni svi kao navijaci nama je (i meni naravno) tako drago sto je Kenny trener al sad uopce ne krivimo njega nego igrace...istina i kad je Roy bio krivili smo igrace al je Roy bio prvi na nisanu uvijek
ne znam koga se rijesit mozemo jer nece i svako Maxije,Poulsene Aurelije Jovanovice tako da ocekujem mozda maksimalno jednog igraca da ode a da jedan dodje isto...ja bi isao prvo na odbranu jer smo danas tu truba bas bili
ne znam sta je onome Aggeru prolazi ga onaj Fletcher ko najveceg morona
ako nam se ne zakrpi ekipa u januaru sad bojim se da cemo vrlo uzbudljivo gledat tabelu Premier lige u aprilu i maju...al trazit cemo se odozdo...

ne znam koga se rijesit mozemo jer nece i svako Maxije,Poulsene Aurelije Jovanovice tako da ocekujem mozda maksimalno jednog igraca da ode a da jedan dodje isto...ja bi isao prvo na odbranu jer smo danas tu truba bas bili

ako nam se ne zakrpi ekipa u januaru sad bojim se da cemo vrlo uzbudljivo gledat tabelu Premier lige u aprilu i maju...al trazit cemo se odozdo...

Zadnja izmjena: mighty_reds, dana/u 13 jan 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
I will not leave the club in January. Indeed, after this season I will discuss the renewal. Fernando Torres.
Ma i Kenny nije dugorocno rjesenje on je zamoljen do kraja sezone da vodi klub dok ne nacemo pravo rjesenje, u svakom momentu ako nam se ukaze prilika za nekim strucnjakom king ce mu ustupiti mjesto.
Zao mi je stvarno sto smo u ovakvoj situaciji i svi nas provociraju i smiju nam se, govore kako smo kanta od kluba ali moramo biti realni da to trenutno i jesmo cim nas fenjeras nabija 2 puta u istoj godini. Glupo je pricati o ispadanju al je isto tako glupo pricati i o ligi prvaka, mislim kako ce nam biti tesko izboriti i evro ligu sa trenutnim igracima.
Trebaju nam dobri talentovani igraci al je problem sto mi ne trebamo njima u karijeri,mi smo brod koji tone samo se bojim da ne krenemo putem leeds uniteda.
Koji god igrac klasan dodje u ovom prelaznom roku ja cu mu biti zahvalan i automatski cu ga gotivit jer dolazi u jako teskom trenutku da nas vadi iz govana.
Ma i Kenny nije dugorocno rjesenje on je zamoljen do kraja sezone da vodi klub dok ne nacemo pravo rjesenje, u svakom momentu ako nam se ukaze prilika za nekim strucnjakom king ce mu ustupiti mjesto.
Zao mi je stvarno sto smo u ovakvoj situaciji i svi nas provociraju i smiju nam se, govore kako smo kanta od kluba ali moramo biti realni da to trenutno i jesmo cim nas fenjeras nabija 2 puta u istoj godini. Glupo je pricati o ispadanju al je isto tako glupo pricati i o ligi prvaka, mislim kako ce nam biti tesko izboriti i evro ligu sa trenutnim igracima.
Trebaju nam dobri talentovani igraci al je problem sto mi ne trebamo njima u karijeri,mi smo brod koji tone samo se bojim da ne krenemo putem leeds uniteda.
Koji god igrac klasan dodje u ovom prelaznom roku ja cu mu biti zahvalan i automatski cu ga gotivit jer dolazi u jako teskom trenutku da nas vadi iz govana.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Liverpool ću odgledati još 4-5 puta do kraja godine(kada budu igrali protiv Manchestera, Chelsea, City-ja, Arsenala, Tottenhama i Newcastlea), a ni to neće biti zbog njih, već zbog ovih drugih klubova. Ne mogu ni zamisliti kako je navijačima Liverpoola nakon još jedne loše predstave i još goreg rezultata. Jednostavno ne mogu. Pozicije koje vode u Evropu nisu toliko daleko, ali jednostavno ovakav Liverpool to nikada neće stići.
Igrače moraju "udarati" po džepu za svaku lošu partiju, za svaku prokleto nezalaganje na terenu; otjerati višak koji samo opterećuje dovoljno veliku platnu listu, pomiriti se s tim da je ova sezona gotova i misliti na budućnost. Ako treba, prodati sve do jednog igrača i krenuti ispočetka, onda to i uraditi.
Već sam u nekoliko navrata pisao koji igrači bi se mogli već u ovom zimskom prelaznom roku NAJURITI, jer bi to odgovaralo svima(klubu, navijačima, a i samim igračima), pokušati dovesti svježu krv, promijeniti nešto, a ne da se u gostima kod Blackpoola igra ovako sramotno(da ne govorim o drugim gostujućim utakmicama, pa čak i onoj protiv Boltona u kojoj su uspjeli doći do 3 boda).
Čudi me da navijačica Liverpoola brine za temu o nekom Hannoveru. Ako želiš pisati o ovom klubu, piši na temi "Bundesliga", tako da...
Igrače moraju "udarati" po džepu za svaku lošu partiju, za svaku prokleto nezalaganje na terenu; otjerati višak koji samo opterećuje dovoljno veliku platnu listu, pomiriti se s tim da je ova sezona gotova i misliti na budućnost. Ako treba, prodati sve do jednog igrača i krenuti ispočetka, onda to i uraditi.
Već sam u nekoliko navrata pisao koji igrači bi se mogli već u ovom zimskom prelaznom roku NAJURITI, jer bi to odgovaralo svima(klubu, navijačima, a i samim igračima), pokušati dovesti svježu krv, promijeniti nešto, a ne da se u gostima kod Blackpoola igra ovako sramotno(da ne govorim o drugim gostujućim utakmicama, pa čak i onoj protiv Boltona u kojoj su uspjeli doći do 3 boda).
Jasmina Lfc je napisao/la:Btw. moze li mi netko od moderatora objasniti zasto pod bundesligom nema teme o hannoveru 96? Mislim, klub koji je jedno od najvecih iznenadjenja bundeslige ove sezone mislim da takodje zasluzuje svoje mjesto...

Čudi me da navijačica Liverpoola brine za temu o nekom Hannoveru. Ako želiš pisati o ovom klubu, piši na temi "Bundesliga", tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nek meni donese desetak dresova i otvorit cu ja temu, ok?
sad neshto moram napisati u skladu sa temom da mi se ne obrishe post
Utakmica protiv evertona je jako vazna, kako na igracko-taktickom planu, jos vishe je vazna na psiholoskom planu
Utakmica protiv evertona je jako vazna, kako na igracko-taktickom planu, jos vishe je vazna na psiholoskom planu
nema potpisa
Covjek uvidi koliko su vam znacili posebno Mascherano i Alonso, pa vi nemozete pocvezat 3 pasa da ne nabijete loptu , da su ova sva igraca u timu sad , stali bi na loptu okrenuli se pa dali pas , geldam onog Poulsena isto kakv djecacic trcakara .....Steta za jedan ovakav klub da je spao na ovo .....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zbog toga ja kazem da se najveca krivica mora pripisati bivsim vlasnicima. Da smo ostali u starom sastavuAndres je napisao/la:Covjek uvidi koliko su vam znacili posebno Mascherano i Alonso, pa vi nemozete pocvezat 3 pasa da ne nabijete loptu , da su ova sva igraca u timu sad , stali bi na loptu okrenuli se pa dali pas , geldam onog Poulsena isto kakv djecacic trcakara .....Steta za jedan ovakav klub da je spao na ovo .....
sigurno bismo sada bili u top 5 timova na svijetu.
ma ja sam govorio ako se uz Dalglisha ne vrati u formu do kraja sezone da bi ga ja prodao i to bi rekao za svakog osim za Gerrarda i Carraghera i mozda ReinuOTNYS_YNWA je napisao/la:Upravu si @fera ali konkretno nisam na to mislio. I ja ga kritikujem kada je los, ali nikada nisam govorio
da ga treba prodati i slicno. Uvijek sam vjerovao u njega i sada sa Kennyem mislim da moze cuda.

procitao sam sad sve vecerasnje komentare i vidim da hvale ljudi najvise Torresa i koliko vidim promijenio je pristup igri a to je ono sto mi je ove sezone najvise smetalo kod njega. Torres i Gerrard su kljuc nekog moguceg povratka Liverpoola na pobjednicke staze (mislim da pobjedimo par utakmica u nizu) i veoma je vazno da su bar oni u vrhunskoj formi. meni je zao sto Babel ni kod Dalglisha nece izgleda dobiti sansu a evo skoro 2 dana nije bio aktivan na Twitteru

i ovaj gol torresa je mozda i najljepsi gol liverpoola ove sezone. ovo sam pozelio vidjeti od njega da ne pegla loptu nego kao u najboljim danima to rijesi brzo i efikasno.
You are someone else I am still right here
Kenny: "We've had 3 days training. I'll get to know them training/ watching them playing. If you haven't got confidence will take a wee while."
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam samo zasto smo ovako losi u skok igri.
Bas me zanima koliko smo golova primili nakon duge lopte protivnika !?
Sigurno negdje oko 1/2.
Sigurno negdje oko 1/2.
Roy je bio prvi na nisanu s razlogom, i sad bi se lagano on mogao spominjati, jer on je odgovoran za trenutno stanje ekipe, necemo valjda King Kennya kriviti jer je ekipa katastrofalno pripremljena, on je tu tek tri dana, rek je poceo raditi sa ekipom, a da je Roy jos uvijek menager danas bi lagano iz odbrane nabijali loptu na Torresa, i njemu bi neki **** sve po spisku jer se ne trudi...danas smo pokusali igrati lopte, ali protivnik je bio bolji, i zasluzeno pobjedio i najmanje je kriv King Kennymighty_reds je napisao/la:Meireles nije igrao na svojoj poziciji danas zato je lose odigrao...nije on zamjena za Gerrarda...to je bio Aquaman al eto sad ga nema Boze moj ima ko ima....jesmo mi licemjerni svi kao navijaci nama je (i meni naravno) tako drago sto je Kenny trener al sad uopce ne krivimo njega nego igrace...istina i kad je Roy bio krivili smo igrace al je Roy bio prvi na nisanu uvijek![]()
ne znam koga se rijesit mozemo jer nece i svako Maxije,Poulsene Aurelije Jovanovice tako da ocekujem mozda maksimalno jednog igraca da ode a da jedan dodje isto...ja bi isao prvo na odbranu jer smo danas tu truba bas biline znam sta je onome Aggeru prolazi ga onaj Fletcher ko najveceg morona
![]()
problem je sto mi trenutno ne znamo na cemu smo, NESV mora sad odluciti, dali je tu King samo do kraja sezone, ili je dugorocno rjesenje, ja sam za ovo drugo, jer na trzistu nema kvalitetnih trenera, osim rafe naravno

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
Samo deset?Admir_Sa je napisao/la:Nek meni donese desetak dresova i otvorit cu ja temu, ok?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne smijemo kriviti Kennya zbog ova 2 poraza jer je potpuno evidentno da je vec poceo djelovati na igrace.
Ne bih da se opet ponavljam, dovoljno je vidjeti onaj klip i njegov razgovor sa Pachecom i Torresom a
vidimo da su oboica pogodila.
Prva utakmica protiv Manchester Uniteda, realno nismo mogli nista, a druga u gostima gdje ne igramo dobro
od Hodgsonovog vakta. Procitajte recenicu koju je Kenny izjavio ( stavio ju je @Vela ) i vidimo da King nije
sa Marsa pao.
Ide ovo na bolje definitivno, YNWA !!
Ne bih da se opet ponavljam, dovoljno je vidjeti onaj klip i njegov razgovor sa Pachecom i Torresom a
Prva utakmica protiv Manchester Uniteda, realno nismo mogli nista, a druga u gostima gdje ne igramo dobro
od Hodgsonovog vakta. Procitajte recenicu koju je Kenny izjavio ( stavio ju je @Vela ) i vidimo da King nije
sa Marsa pao.

-
- Kontakt:
Rijeci ti se pozlatile.. Da stvarno ode nesto na bolje, barem od iduce tekme...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne smijemo kriviti Kennya zbog ova 2 poraza jer je potpuno evidentno da je vec poceo djelovati na igrace.
sa Marsa pao.

mi smo ekipa koja najgore brani drugu stativu, protiv boltona tako primamo gol, najbolji skakac u boltonu, ostaje sam na drugoj stativi i primamo jeftin gol, danas nesto slicno, igrac Blackpoola sa lakocom nadskace skrtela, koji se lose postavio i nije iamo nikakve sanse u skoku, i prije toga je bila jedna situacija, poslije koje sam **** sve po spisku skrtelu (moram grijesiti zbog njihOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zasto smo ovako losi u skok igri.
Sigurno negdje oko 1/2.

Sarajevo i Liverpool
Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav crni Capello.Saurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..
Ne znam zasto se svi ovoliko raduju propadanju Liverpoola. Meni nikada ne bi fudbal bio zanimljiv
bez Bayerna, Intera, Reala, Barce ... U Ligi prvaka gledati jedan Kopenhagen i slicne...

i odlazi u BayernSaurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..

Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.