Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da je Amar bio trener jucer na derbiju mozda bi nam uzeli bod 

Sta je problem komsijama pozeljeti srecu,da svaku utakmicu dobiju aBd
Mi smo pitari,kod nas ne vazi ona dusmanska "nek komsiji crkne krava",upravo suprotno mi zelimo da njihova krava zazivi jace nego ikada....ne razumijes ti sta je komsijska ljubav i postovanje.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sreli se jutros Pitar i strumf;
Strumf: Djes haveru, kako si?
Pitar: Osjecam se Fanimonalno, kako si ti?
Strumf: Ja se osjecam FanimANALNO.

Strumf: Djes haveru, kako si?
Pitar: Osjecam se Fanimonalno, kako si ti?
Strumf: Ja se osjecam FanimANALNO.

I ovo tebi smiješno?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovo je zasluzilo ban!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj tebra vise stomak me zaboli od smijanja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Razlika navijaca pravog i ovih novih kvazi navijaca je u tome sto pravi navijac voli svoj klub a ne mrzi drugi dok ovaj kvazi navijac prvo mrzi druge dok svoj klub voli eto onako reda radi.Ja sam reko da mi je zao Celika jer on ima navijace koji vole Celik kao sto ima i Velez i ostali.Ja ovo nikom nebi pozelio sta se nama desava dok drugi uzivaju.Tesko je to nekom objasnit.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca naša nije juce Ramovic igrao. On bi nas sam povaljao i zabio 3 gola!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A tek Šabanadžović, pa znaš li ti ko je njemu babo?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:41Sreca naša nije juce Ramovic igrao. On bi nas sam povaljao i zabio 3 gola!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa sami ste krivi pa vam se sprda cijela drzava.Alipasino je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:40Razlika navijaca pravog i ovih novih kvazi navijaca je u tome sto pravi navijac voli svoj klub a ne mrzi drugi dok ovaj kvazi navijac prvo mrzi druge dok svoj klub voli eto onako reda radi.Ja sam reko da mi je zao Celika jer on ima navijace koji vole Celik kao sto ima i Velez i ostali.Ja ovo nikom nebi pozelio sta se nama desava dok drugi uzivaju.Tesko je to nekom objasnit.
Jesu Pitari krivi sto je korona, sto nema novca, sto imate million struja, sto vam je mašnica predsjednik kluba. Sto vas brko uzima lopatom. Sto vam forumasi sazivaju satanke kluba itd.
Da imate gradskog, vjecitog rivala bilo bi vam jasno sto toliko sekiracije oko njih.
Doduse necemo ni mi jos dugo ga imat.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Meraak1921
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:40Razlika navijaca pravog i ovih novih kvazi navijaca je u tome sto pravi navijac voli svoj klub a ne mrzi drugi dok ovaj kvazi navijac prvo mrzi druge dok svoj klub voli eto onako reda radi.Ja sam reko da mi je zao Celika jer on ima navijace koji vole Celik kao sto ima i Velez i ostali.Ja ovo nikom nebi pozelio sta se nama desava dok drugi uzivaju.Tesko je to nekom objasnit.
Ma da Željo trehne u kanton, pala bi liga na jos nize grane, ne govorim is aspekta kvalitete tima vec milion drugih i to je cinjenica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A Olimpik si zaboravio momčino..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mrtvu trku za prvaka će do zadnjeg kola voditi Sarajevo i Borac.Sarajevo poslije Tuzle ima relativno lagan raspored ali nesmije sebi doszvoliti nijedan kiks.Ubjeđen sam da će Borac osvojiti 13-15 bodova, a najteža utakmica će im biti protiv Zrinjskog kod kuće.Isto tako mrtva trka za Evropu između Zrinjskog, Veleža i Širokog.Iduće kolo će dosta toga pokazati u ovoj borbi, poslije utakmica Zrinjskog i Veleža kao i Želje i Širokog.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.