Ma ja ne mogu da svatim zasto Villa masi takve prilike,ko da nije 100 % koncetrisan,dao bi desnu ruku da ono nikad nebi omasio u Valensiji.Sto je puno,puno je.Mora podhitno popraviti realizaciju,nije on za dzabe placen 40 miliona.Mandrak je napisao/la:Villa je vrlo dobro igrao, ali veceras mu se jednostavno nije dalo da postigne gol.
Dvije stative je pogodio (druga iz slobodnjaka) i dva puta bio 1 na 1 sa njihovim golmanom i oba puta mu je ovaj nekako odbranio.
Potez utakmice - asistencija Inieste za Keitu...veliki mangupluk, ono 95% igraca na svijetu nebi onako odigralo i to lob pas
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
MVP - Messi-Villa-Pedro
Betis je bolji od pola timova iz Primere, definitivno...pa eto sama cinjenica da su iz Kupa izbacili i Zaragozu i Getafe (oba iz Primere) govori nešto za sebe...uostalom gledat cemo ih dogodine u Primeri jer su ljudi svakako ubjedljivo prvi u Secundi.barca_87 je napisao/la:ma betis je prejak meni stvarno dugo vako nesh nisam gledo da ekipa vako se postavi hrabro na terenu pred kraj smo ih na foru koju naderali al drama ekipa ,,sve u svemu dobro su vecina odigrali ko sto ti kazes samo et alves u defanzivi pogotovo u prvom smo mogli radi njega jedno 2 gola primit,,pinto me iznenadio onim odbranama jest da zna malo zasrat sa onim dodavanjem pod svaku cijenu prvom do sebe ,,izbij pa skocice neko ak vec pritisnu ljudiAndres je napisao/la:Ovaj Betis iako smo ih nakantali je izuzetno kvalitetna ekipa tehnicki....Fizicki su jaki ali ritam im je opao oko 75 min....Vise mislim dfa su poklekli psihicki....Ako im ostane ova ekipa uz par pojacanja sto ce dobit lovu za ulazak u primeru i uz njihovu jaku tradiciju ocekujem odlicnu njihovu sljedecu sezonu....Vec sad mislim da bvi mogli bit u prvih 12 timova Lige al ostavimo to za slejdecu godinuBarca je odigrala skromno , mogla je vise uvaliti , Messi je bio rutiner , Xavi i Iniesta gosopdari terena....
Messi u par navrati vise ni sam nezna gdje je lopta kolko je brzo salta s lijeva ne desnoAlves mi je prelose odigro , zakazo je totalno , bio je solidan u napadu , Ok desavaju se gresko , hgoce i on go zabit kod 3:0 ali defanziva mu je bila nejasna..Nije ga Pique slucajno naruzio
![]()
al et dobar je bio.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 jan 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nije on kriv sto golman sve brani.Prvo stativa,onda iz slobodnog vadi nemoguce..losmi je napisao/la:Ma ja ne mogu da svatim zasto Villa masi takve prilike,ko da nije 100 % koncetrisan,dao bi desnu ruku da ono nikad nebi omasio u Valensiji.Sto je puno,puno je.Mora podhitno popraviti realizaciju,nije on za dzabe placen 40 miliona.Mandrak je napisao/la:Villa je vrlo dobro igrao, ali veceras mu se jednostavno nije dalo da postigne gol.
Dvije stative je pogodio (druga iz slobodnjaka) i dva puta bio 1 na 1 sa njihovim golmanom i oba puta mu je ovaj nekako odbranio.
Potez utakmice - asistencija Inieste za Keitu...veliki mangupluk, ono 95% igraca na svijetu nebi onako odigralo i to lob pas
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Kume on je doveden i Villa radi strasan posao,.... Nemora igrac zabiajt da bi bio zvjer... Viluu prati jednu citavu tekmu pa ces vidit sta taj covjek radi .... Trci ko Pedro , zvizdi od trcanja, ubi covjek , Suta , Daje lopte, strasan je ..... Golove nemora davat , ima ko ce dat, ali on pravi nehuman presing i vraca se kod svake moguce kontre....Zabija Villa iz preve kad god treba i to je dokazo vise puta i tako ce biti, on je sama svetska klasa i takav ce bit , za njega se ne treba nikad brinut ;)Alves sad treba bit briga jer se uskurcio sa nonsarlancijom , al mi je drago sto ga je na vrijeme Pique spustio i upozoriolosmi je napisao/la:Ma ja ne mogu da svatim zasto Villa masi takve prilike,ko da nije 100 % koncetrisan,dao bi desnu ruku da ono nikad nebi omasio u Valensiji.Sto je puno,puno je.Mora podhitno popraviti realizaciju,nije on za dzabe placen 40 miliona.Mandrak je napisao/la:Villa je vrlo dobro igrao, ali veceras mu se jednostavno nije dalo da postigne gol.

D. Villa, steta za Liverpool usput, a nisi se trebao mučiti za te goLove
[youtube][/youtube]
Sve na jednom mjestu

[youtube][/youtube]
Sve na jednom mjestu

Villa se ove sezone dosta napromašivao, doduše imao je dosta pehova s vratnicama - večeras 2. Ali najvažnije da on igra dobro i da dolazi do svojih prilika. Ja sam zadovoljan s Villom ove sezone, uvijek može bolje.
Bilbaou u Copa del Rey nije zabio (imao dosta prilika)
Deportivu u Primeri zabio 1 gol.
Betisu u Copa del Rey nije zabio (imao dosta prilika)
Na redu je da zabije Malagi u Primeri.
Bilbaou u Copa del Rey nije zabio (imao dosta prilika)
Deportivu u Primeri zabio 1 gol.
Betisu u Copa del Rey nije zabio (imao dosta prilika)
Na redu je da zabije Malagi u Primeri.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Drugo poluvrijeme POTOP,Svaka cast! 

Mandrak: Danas nije imao srece ,ali nisam mislio samo na danasnju tekmu
Andes:Pratim ja VIllu mnogo duze od ove utakmice,i znam kakvu ima ubitacnu zavrsnicu jos od kad je igrao sa Zaragozu.Ali takodje vidim da iz utakmice u utakmicu omasi barem 1-2 stopostotnu sansu,i na to se ne obraca velika paznja,jer barcelona ubedljivo pobedjuje svoje protivnike,ali zamisli u polufinalu LS da tako omasi za pobedu,toga se ja plasim.
Andes:Pratim ja VIllu mnogo duze od ove utakmice,i znam kakvu ima ubitacnu zavrsnicu jos od kad je igrao sa Zaragozu.Ali takodje vidim da iz utakmice u utakmicu omasi barem 1-2 stopostotnu sansu,i na to se ne obraca velika paznja,jer barcelona ubedljivo pobedjuje svoje protivnike,ali zamisli u polufinalu LS da tako omasi za pobedu,toga se ja plasim.
MVP - Messi-Villa-Pedro
I večeras odličan način da se provede noć, uz stream (nažalost) i svu udobnost fotelje, gledajući mađioničare sa Nou Campa.
U početku, utakmica je kao i bila ozbiljna, Betis nije djelovao kao ekipa za zezati se, ali zna to nekad prevariti. Ispostavilo se na kraju da su se barcelonska djeca baš fino poigrala, bacila petardicu i na spavanje.
Messi je i večeras, ako je iko sumnjao, pokazao ko je on i šta je, u današnjem nogometu. Xavi i Iniesta još jednom pokazali zašto su bili na pozornici kao drugi i treći neku noć, Pedro pokazao zašto će biti jedan od onih zabilježenih u historiji, Pinto na vrlo simpatičan i zanimljiv način iskoristio svoje minute, ostali još jednom pokazali zašto igraju tu gdje igraju, i Pep pokazao zašto ih baš on dirigira.
O povremenim naletima igrača da 'odluče' sve sami, drugim nekim sitni greškama, stvarno se ne isplati večeras pričati. Znaju kad su im te greške 'dozvoljene', a kad ih treba izbjeći. Već će to njima Pep objasniti, ne brinimo se.
Sad se okrećemo Malagi, 16. da sve ovo ponovimo.
U početku, utakmica je kao i bila ozbiljna, Betis nije djelovao kao ekipa za zezati se, ali zna to nekad prevariti. Ispostavilo se na kraju da su se barcelonska djeca baš fino poigrala, bacila petardicu i na spavanje.
Messi je i večeras, ako je iko sumnjao, pokazao ko je on i šta je, u današnjem nogometu. Xavi i Iniesta još jednom pokazali zašto su bili na pozornici kao drugi i treći neku noć, Pedro pokazao zašto će biti jedan od onih zabilježenih u historiji, Pinto na vrlo simpatičan i zanimljiv način iskoristio svoje minute, ostali još jednom pokazali zašto igraju tu gdje igraju, i Pep pokazao zašto ih baš on dirigira.
O povremenim naletima igrača da 'odluče' sve sami, drugim nekim sitni greškama, stvarno se ne isplati večeras pričati. Znaju kad su im te greške 'dozvoljene', a kad ih treba izbjeći. Već će to njima Pep objasniti, ne brinimo se.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bice zeznuto ponoviti,Malaga se silno pojacalaBaDa12 je napisao/la:I večeras odličan način da se provede noć, uz stream (nažalost) i svu udobnost fotelje, gledajući mađioničare sa Nou Campa.

MVP - Messi-Villa-Pedro
Ja jedva cekam da vidim Demichelisa na djelu
bolje da je sacekao koje kolo pa onda dosao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napiso sam ti maloprije : Villa kad treba on ce zabit , on je takav igrac , on voli pritisajk , voli gusto ......Zabio je Realu 2 hladno iz 2 suta , zabijo je kad god je trebalo i za Spaniju i za Valenciju , zabijat ce i za Barcu ....losmi je napisao/la:Mandrak: Danas nije imao srece ,ali nisam mislio samo na danasnju tekmu
Villa je uz Eto'oa nesto najbolje sto imamo na toj pozicijiili sto smo imali , sti mda Villa nije isti kao Etoo , Villa trci mnogo vise prema nazad i trazi loptu dok Etoo je trazio ali mngo je bio opasan u 16....
Villa owna i nastavice

Ne brni buraz, po tom pitanju.losmi je napisao/la:Mandrak: Danas nije imao srece ,ali nisam mislio samo na danasnju tekmu
Villa zabija kad treba, u to ne sumnjaj

Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"
ser del barça es el millor que hi ha !
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Ma yebo ti Demikelisa, na Camp Nou se vraca ovaj covjek:miky_hz je napisao/la:Ja jedva cekam da vidim Demichelisa na djelubolje da je sacekao koje kolo pa onda dosao
[youtube][/youtube]
- Los_Blanos2
- Kontakt:
a la segunda ostani gdje jesi najboljeScof1eld je napisao/la:Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Scof1eld je napisao/la:Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"

Alcorcon.Los_Blanos2 je napisao/la: a la segunda ostani gdje jesi najbolje
Hegemoji se opet sinoc pokazala na djelu, i pored dosta propustenih prilika i solidnog protivnika, sijevnula je petica, i polufinale kupa je vec obezbijedjeno, a moglo bi se reci i finale vec. Revans u Betisu komotno mozemo odraditi sa rezervama i igracima iz drugog tima.
Naredni protivnik u ligi je Malaga, tu cemo gledati jos jednu golijadu sasvim sigurno, igramo nevjerovatan fudbal, nemamo niti jednog povrijedjenog igraca, svi uvjeti za nove petarde su ispunjeni i mozemo samo da uzivamo u hegemoniji naseg voljenog kluba
Naredni protivnik u ligi je Malaga, tu cemo gledati jos jednu golijadu sasvim sigurno, igramo nevjerovatan fudbal, nemamo niti jednog povrijedjenog igraca, svi uvjeti za nove petarde su ispunjeni i mozemo samo da uzivamo u hegemoniji naseg voljenog kluba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hahahahhahaahhhaa...Scof1eld je napisao/la:Pepe Mel, trener Betisa: "Imali smo više prilika od Real Madrida!"
Legenda čovjek i što je najtužnije za frankovce čovjek je rekao jednu veliku istinu.Fakat su imali više šansi od reala.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Bilo bi mi zao ako bi frankovci ispali prije finala kupa, bilo bi lijepo gledati jedan el classico vise.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.