Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Đokanović Andrej unosi nemir.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Još je ovo daleko od titule. Sljedeća tekma u Tuzli je daleko daleko najbitnija, dok Borac više nema prava na kiks. Ako dobijemo Tuzlu mislim da se ostali nemaju više čemu nadati što se tiče titule. Slobodu bi trebali rasuti na Hasetu, a onda idemo u Kakanj i ide invazija na brda oko stadiona Mladosti

I onda nam ostaju dvije tekme na Hasetu s Radnikom i Olimpikom koje su (bar na papiru) formalnost

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 02 maj 2021, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Oklizut ce se neko na te "Formalne", mislim da ce jedna takva utakmica i odlucit prvaka. Ti "Formalni" ce ginuti da izbore opstanak, nema u ovoj ligi vise lakih utakmica.Miljacka je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:17Još je ovo daleko od titule. Sljedeća tekma u Tuzli je daleko daleko najbitnija, dok Borac više nema prava na kiks. Ako dobijemo Tuzlu mislim da se ostali nemaju više nemaju čemu nadati što se tiče titule. Slobodu bi trebali rasuti na Hasetu, a onda idemo u Kakanj i ide invazija na brda oko stadiona Mladosti![]()
I onda nam ostaju dvije tekme na Hasetu s Radnikom i Olimpikom koje su (bar na papiru) formalnost![]()
- forza_juve
- Kontakt:
Ima neko voli i mmuda da grize hehelvirbaljic je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:00Samo da se ne zagrizu myda umjesto sise, netreba se zalijetati , hahahhaforza_juve je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:25Ma neka ipak hehamypitar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:14
Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.
Sarajevu sve osim poraza u Tuzli odgovara. Odluciuje gol razlika koja je trenutno ista, al kad vidimo raspored I tu cemo bit u prednosti.
Zadnja sa Olimpicom bice sve rijeseno trpati do mile volje.![]()
Bolje se uzdati u se i svoje kljuse, zagristi protiv sise ujest obe sise i onda se okrenuti dalje a šta bude sa Borcem to nas ne treba da se tiče. Samo korak po korak radi tog koeficijenta u Evropi, to Se ne smije zayebat nikako.
Kako god ima da bude titjob i da se festa huhuh
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako neko moze ocekivati da onakav Zeljeznicar uzme Borcu ili Velezu bod.
Jucer cu protiv nas zapeli i opet izgubili a sto bi uopste zapinjali protiv Borca na primjer
Jucer cu protiv nas zapeli i opet izgubili a sto bi uopste zapinjali protiv Borca na primjer
[*]
ZA SVE TI HVALA AMARE

Ja vjerujem da ce u njima proraditi poznati inat,inat radnicke klase i radnickog kluba...ja se nadam i dalje plavom proljecu svim srcem i dusom..Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:32Ja ne znam kako neko moze ocekivati da onakav Zeljeznicar uzme Borcu ili Velezu bod.

ZA SVE TI HVALA AMARE

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
+1mma_hz je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:41[*]Ja vjerujem da ce u njima proraditi poznati inat,inat radnicke klase i radnickog kluba...ja se nadam i dalje plavom proljecu svim srcem i dusom..Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:32Ja ne znam kako neko moze ocekivati da onakav Zeljeznicar uzme Borcu ili Velezu bod.
Jucer cu protiv nas zapeli i opet izgubili a sto bi uopste zapinjali protiv Borca na primjer![]()
ZA SVE TI HVALA AMARE![]()
![]()
Sretno zeljkanu, zelim im sve pobjede do kraja

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ekipa koja ima Stilica Mesu, Lendrica, Zeca itd i nije ekipa gdje mozes unaprijed racunati na bodove. Dok se smire malo utisci sigurno da Zeljo nece nikom tako lagano prepustiti bodove, a i sto bi. Koje Borac da ih Zeljo pusta. Da je suprotno i mi bi ih dernuli, ne igras za druge igras za sebe i klub.Ne kazem da ih Borac nece dernuti ali da ce ih pustiti sigurno da nece.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:32Ja ne znam kako neko moze ocekivati da onakav Zeljeznicar uzme Borcu ili Velezu bod.
100. Rodjendan, dio navijaca im se ne sjeca kada su zadnji put osvojili titulu. Stoti je rodjendan, docekat ce makar da Kup osvoje...
J... Kup, titula je bitnija
J... Titulu, ne spadamo mi u troclani nacionalni kljuc Zrinjskog, Sarajva, Borca, idemo makar u Europu
J... Europu, svakako igramo bunker na 3 1 u Izraelu, najbitnije je pitare dobit
Derbi, samo da je titulicu pitarima izbit iz ruku, sve im Halalimo
J... Fudol, ne pratimo mi to
Stoti rodjendan, ogadjen im fudbal, jedva cekam proslavu, valjda se nece pomjerati ko proslava im grupe, makar znaju tacan datum
Nostalgicari, za 100 rodjendan slavit ce Nju Kasl, Zubandan i umalo finale protiv Reala na penale
Prva pobjeda FK Sarajevo na svom stadionu, hvala kone
J... Kup, titula je bitnija
J... Titulu, ne spadamo mi u troclani nacionalni kljuc Zrinjskog, Sarajva, Borca, idemo makar u Europu
J... Europu, svakako igramo bunker na 3 1 u Izraelu, najbitnije je pitare dobit
Derbi, samo da je titulicu pitarima izbit iz ruku, sve im Halalimo
J... Fudol, ne pratimo mi to
Stoti rodjendan, ogadjen im fudbal, jedva cekam proslavu, valjda se nece pomjerati ko proslava im grupe, makar znaju tacan datum
Nostalgicari, za 100 rodjendan slavit ce Nju Kasl, Zubandan i umalo finale protiv Reala na penale
Prva pobjeda FK Sarajevo na svom stadionu, hvala kone
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 02 maj 2021, 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Mesa i Zec su igraci za prve lige federacije.amypitar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:51Ekipa koja ima Stilica Mesu, Lendrica, Zeca itd i nije ekipa gdje mozes unaprijed racunati na bodove. Dok se smire malo utisci sigurno da Zeljo nece nikom tako lagano prepustiti bodove, a i sto bi. Koje Borac da ih Zeljo pusta. Da je suprotno i mi bi ih dernuli, ne igras za druge igras za sebe i klub.Ne kazem da ih Borac nece dernuti ali da ce ih pustiti sigurno da nece.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:32Ja ne znam kako neko moze ocekivati da onakav Zeljeznicar uzme Borcu ili Velezu bod.
Max Allegri
Ma joj tebe, odavno se kinoSvra i ja ovako potpucavamo,vise je bilo to za ElviseeeeKockoglavi je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:33**** tw on vidis da je provokatorti nasjedas na njegove mitomanske gluposti. Cirkusanta ignorisi i zdravoVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:38Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:00
Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju
O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi
A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih
Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet
![]()
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.
I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...
Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...
I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...

- svrakino1921
- Kontakt:
Veliki smo mi prijateljiVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:54Ma joj tebe, odavno se kinoSvra i ja ovako potpucavamo,vise je bilo to za ElviseeeeKockoglavi je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:33**** tw on vidis da je provokatorti nasjedas na njegove mitomanske gluposti. Cirkusanta ignorisi i zdravoVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:38
Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.
I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...
Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...
I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...![]()
![]()
A ovoj kocki krivo
Fakat im je teška situacija......
Nema Evrope nema ni tih minimalnih 100k eura
Nemaju ni igrača za prodati vani
Dug prema poreskoj skoro 4M
Dužni plata boga pitaj
Dugovi rastu, a priliva novca nema......
Jedino da im maneken kakvog sa lovom nade pa da ih on napuni lovom, svaka druga varijanta ih vodi u kantonalnu ligu i derbije sa Vratnikom, UNISom, Moscanicom itd itd
Dužni plata boga pitaj
Jedino da im maneken kakvog sa lovom nade pa da ih on napuni lovom, svaka druga varijanta ih vodi u kantonalnu ligu i derbije sa Vratnikom, UNISom, Moscanicom itd itd
Jesmo vas rasuli kinosvra, za petice ste bili zrelisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 16:06Veliki smo mi prijateljiVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:54Ma joj tebe, odavno se kinoSvra i ja ovako potpucavamo,vise je bilo to za ElviseeeeKockoglavi je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:33
**** tw on vidis da je provokatorti nasjedas na njegove mitomanske gluposti. Cirkusanta ignorisi i zdravo![]()
![]()
A ovoj kocki krivo

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
I ti si moj prijateljMiljacka je napisao/la: ↑02 maj 2021, 16:11Jesmo vas rasuli kinosvra, za petice ste bili zreli![]()

Kocka sta ces sad

Maneken je i sam rekao da nadju budalu koja ce upumpat novac a da nista nema od toga niti da se on sta pita u klubu.FoSte95 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 16:08Fakat im je teška situacija......
Dužni plata boga pitaj
Ne sjecam se iskreno kada su gore izgledali, ono sto me zbunjuje je sutnja navijaca, piskarati po Forumu od toga nema nista, nece nikog otjerati pisajuci po Forumu. A i sama grupa TM, nesto ne vidim da se previse bune niti cujem stav njihov, da li su im vodje placene da sute? Mislim izvjesni vodja, njihov amidza dragi nikad u zivotu za Zelju nije navijao niti ga je pratio, kako ga stavise na sipku, tako posta navijac, takvima je sigurno bitniji novac od kluba, zbog njega su i dosli na sipku...
Ako hoce nesto mjenjati moraju se prebacit na ulice a ne virtualno tjerati i boriti se protiv necega. Sta je sa Osimom, sto se suti? Koja mu je funkcija u klubu, niko nije levat, covjek samo sebe izbacio sa udara navijaca kao trener i postavio se na poziciju u klubu gdje ce idalje moci pare svoje uzimati a idalje se pitati za dosta toga u Zeljeznicaru.
Ne znam samo sta je Baki ovo trebalo, valjda ce fini parica uzeti, ali ovo cemu biti mrlja na karijeri trenerskoj.
Što se vi za Želju sikirate?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Čisto u njihovoj avliji pa imaju vremena. Al' u kurcu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne vjerujem da se sekiraju, prava rijec je prisjedaju na muku

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne izgleda dobro za Zelju na TM kad uskoro novi update bude za cijene. hoce makar ovde biti u top 5? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.