Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

delko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la delko » 02 maj 2021, 13:43

Vettel5 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:39
Biti će zanimljiva borba za 2.mjesto obzirom da i Borac i Velež imaju unaprijed upisana 3 boda u mečevima protiv naravno Željezničara. Raspored im je u najmanju ruku identičan, s tim da Borac ima kakvu takvu bodovnu zalihu.
Da bi do toga doslo Sarajevo prvo mora da dobije Tuzlu u gostima. Velez onda igra sa Zrinjskim i moze on tu da izgubi jos dosta bodova. Siroki se tu probudio ovom pobjedom a i Tuzla bi pobjedom nad Sarajevom usla u borbu za Evropu tako da.. Dok se ne odigra meč na Tusnju i Mostarski derbi, ne bih ja nikome jos nista garantovao. Moze Velez jos i bez Evrope ostati, bili su mi prije stvarno dragi ali koliko kmeče sad mi uopste ne bi bilo krivo da se Siroki ili Tuzla ubace na to 4. mjesto umjesto Veleza.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 13:57

Ma kakva Tuzla i njihova Evropa. Nakon utakmice sa Olimpikom do kraja igraju samo derbije (Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski).

Ovim putem želim našim konama pozeljeti uspjeh i da dobiju sve utakmice do kraja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 13:57

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 02 maj 2021, 14:01

delko je napisao/la:
02 maj 2021, 13:43
Vettel5 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:39
Biti će zanimljiva borba za 2.mjesto obzirom da i Borac i Velež imaju unaprijed upisana 3 boda u mečevima protiv naravno Željezničara. Raspored im je u najmanju ruku identičan, s tim da Borac ima kakvu takvu bodovnu zalihu.
Da bi do toga doslo Sarajevo prvo mora da dobije Tuzlu u gostima. Velez onda igra sa Zrinjskim i moze on tu da izgubi jos dosta bodova. Siroki se tu probudio ovom pobjedom a i Tuzla bi pobjedom nad Sarajevom usla u borbu za Evropu tako da.. Dok se ne odigra meč na Tusnju i Mostarski derbi, ne bih ja nikome jos nista garantovao. Moze Velez jos i bez Evrope ostati, bili su mi prije stvarno dragi ali koliko kmeče sad mi uopste ne bi bilo krivo da se Siroki ili Tuzla ubace na to 4. mjesto umjesto Veleza.
TC ima najteži mogući raspored do kraja, čak i sa pobjedom sutra protiv Olimpica ne vidim način kako bi se mogli domoći treće pozicije. Također, igra im je najslabija od top 6 timova. Sarajevo ih je dobilo 2 puta u kratkom roku u kupu, u ligi će iduće kolo opet poentirati i završiti priču o prvaku.

Široki ima dobru priliku jer imaju lakši raspored, "ispucali" su ove teže tekme i sad su im ove iduće protiv Želje i oba tuzlanska tima od krucijalnog značaja. Isto tako moraju navijati da Zrinjski dobije Veleža obavezno.

Zrinjski bi pobjedom protiv Veleža vratio šanse za top 3, iako oni imaju nešto komplikovaniji raspored. Borca neće tući u BL sigurno, ako kiksaju protiv gradskog rivala propadaju im sve šanse.

Opet mi nekako Velež najviše zaslužuje top 3, po svemu prikazanom, ma da ne sumnjam da će sudci sve uraditi da naštele Zrinjskom pobjedu jer im je u interesu da u Evropu idu Sarajevo, Borac i Zrinjski ili Široki. To znamo zašto, nije teško zaključiti.

Borac mi je siguran na drugom mjestu. Iako su iznenađenja moguća pogotovo protiv ovih malih ekipica.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 02 maj 2021, 14:03

Jedino ko moze pobjediti Sarajeva u ovih pet kola to je Tuzla, naravno ako sutra uzmu Olimpik imaju jos nade za evropu, zadnjih pet utakmica Sarajevo ih 4 puta pobjedilo, nadam se da mogu bar ovu dobiti...ugl sljedece kolo odlucuje titulu, Zrinjski ako uzme Veleza, rodjeni ce biti u frci za evropu, nakon ove silne euforije ako im se desi taj poraz, mislim da kola krecu nizbrdo...@Miljacka majku mu kako nisi prosli vikend stavljao tabelu, ako nista ako izgubite od Tuzle hoces li je okaciti?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 maj 2021, 14:04

Mi sa svim pobjedama kući smo sigurni za evropu. Možemo izgubiti od Želje i Slobode.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 maj 2021, 14:06

ElCartel11 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:57
Ma kakva Tuzla i njihova Evropa. Nakon utakmice sa Olimpikom do kraja igraju samo derbije (Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski).

Ovim putem želim našim konama pozeljeti uspjeh i da dobiju sve utakmice do kraja.
Ma nece Tuzla ni Olimpica dobiti ,mada ne sumnjam da nece zapeti protiv Sarajeva.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2021, 14:06

Riziko je napisao/la:
02 maj 2021, 14:04
Mi sa svim pobjedama kući smo sigurni za evropu. Možemo izgubiti od Želje i Slobode.
Apsolutno prihvatam tvoje misljenje
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 02 maj 2021, 14:09

Riziko je napisao/la:
Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta :rol:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 maj 2021, 14:14

forza_juve je napisao/la:
02 maj 2021, 14:09
Riziko je napisao/la:
Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta :rol:
Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.
Sarajevu sve osim poraza u Tuzli odgovara. Odluciuje gol razlika koja je trenutno ista, al kad vidimo raspored I tu cemo bit u prednosti.
Zadnja sa Olimpicom bice sve rijeseno trpati do mile volje. :urnebes:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 maj 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 maj 2021, 14:15

Ma ne možemo titulu osvojiti, potezak raspored, evo i povrede golmana i Ćorića.
Odnosno, mozemo uzeti da opet Sarajevo trehne i Velez sa njima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 02 maj 2021, 14:25

amypitar je napisao/la:
02 maj 2021, 14:14
Riziko je napisao/la:
Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.
Sarajevu sve osim poraza u Tuzli odgovara. Odluciuje gol razlika koja je trenutno ista, al kad vidimo raspored I tu cemo bit u prednosti.
Ma neka ipak heh
Bolje se uzdati u se i svoje kljuse, zagristi protiv sise ujest obe sise i onda se okrenuti dalje a šta bude sa Borcem to nas ne treba da se tiče. Samo korak po korak radi tog koeficijenta u Evropi, to Se ne smije zayebat nikako.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 maj 2021, 14:27

Kao sto sam reko pitari osvajaju tj komsije Velez i Borac nemaju snage i reko sam da Velez nece uzet Borca.Mi vise nismi ni sami sebi zanimljivi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 maj 2021, 14:32

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:38
svrakino1921 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:00

Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju

O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi

A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih

Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet

:kafa:
Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.

I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...

Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...

I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...
Moj drug najbolji

Laktom-laktanjem je stekao prednost
Yp je faul

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 02 maj 2021, 14:33

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:38
svrakino1921 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:00

Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju

O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi

A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih

Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet

:kafa:
Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.

I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...

Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...

I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...
**** tw on vidis da je provokatorti nasjedas na njegove mitomanske gluposti. Cirkusanta ignorisi i zdravo

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 maj 2021, 14:33

Riziko je napisao/la:
02 maj 2021, 14:15
Ma ne možemo titulu osvojiti, potezak raspored, evo i povrede golmana i Ćorića.
Odnosno, mozemo uzeti da opet Sarajevo trehne i Velez sa njima.
Ovu zavrsnicu je nemoguce predvidjeti, od utakmice do utakmici ce biti promjena.

Volio bi naravno da Sarajevo osvoji, bila bi mnogo slatka zbog ove lude zavrsnice. Ovdje bi bod a mozda i gol vise mogao odlucit prvaka.

Borac Europu mora igrati, pod "mora" ne kazem da je nesto namjesteno, vec igrom i igrackim kadrom zasluzujete to, i bit cete dobar predstavnik u Europi vjerujem.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2021, 14:37

dejavu je napisao/la:
02 maj 2021, 13:35
FrancescoTotti je napisao/la:
02 maj 2021, 11:54
Sarajevo i Velez dva najveca kluba u BiH. Ove godine da yebemo vicine a sljedece da bude borba za titulu izmedju dva diva BH fudbala. :bih: :bih:
od selendre pored Mostara i vhs prvaka do najveceg kluba u drzavi u vrlo kratkom periodu :lolno: :rol:
:lol: :lol:
Bice opet selendra i pijacari, cim ih Velez pobjedi :lol:

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 maj 2021, 14:57

let3 je napisao/la:
02 maj 2021, 14:37
:lol: :lol:
Bice opet selendra i pijacari, cim ih Velez pobjedi :lol:
Evo i ja kontam kad postadošmo opet dobri :think:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 02 maj 2021, 14:59

Ima li gdje onog papka iz Danske, da nam zapjeva koju?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 02 maj 2021, 15:00

02 maj 2021, 14:25
amypitar je napisao/la:
02 maj 2021, 14:14

Ma neka ipak heh
Bolje se uzdati u se i svoje kljuse, zagristi protiv sise ujest obe sise i onda se okrenuti dalje a šta bude sa Borcem to nas ne treba da se tiče. Samo korak po korak radi tog koeficijenta u Evropi, to Se ne smije zayebat nikako.
Samo da se ne zagrizu myda umjesto sise, netreba se zalijetati , hahahha
Tuzla City / Sloga Simin Han

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.