Da bi do toga doslo Sarajevo prvo mora da dobije Tuzlu u gostima. Velez onda igra sa Zrinjskim i moze on tu da izgubi jos dosta bodova. Siroki se tu probudio ovom pobjedom a i Tuzla bi pobjedom nad Sarajevom usla u borbu za Evropu tako da.. Dok se ne odigra meč na Tusnju i Mostarski derbi, ne bih ja nikome jos nista garantovao. Moze Velez jos i bez Evrope ostati, bili su mi prije stvarno dragi ali koliko kmeče sad mi uopste ne bi bilo krivo da se Siroki ili Tuzla ubace na to 4. mjesto umjesto Veleza.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma kakva Tuzla i njihova Evropa. Nakon utakmice sa Olimpikom do kraja igraju samo derbije (Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski).
Ovim putem želim našim konama pozeljeti uspjeh i da dobiju sve utakmice do kraja.
Ovim putem želim našim konama pozeljeti uspjeh i da dobiju sve utakmice do kraja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TC ima najteži mogući raspored do kraja, čak i sa pobjedom sutra protiv Olimpica ne vidim način kako bi se mogli domoći treće pozicije. Također, igra im je najslabija od top 6 timova. Sarajevo ih je dobilo 2 puta u kratkom roku u kupu, u ligi će iduće kolo opet poentirati i završiti priču o prvaku.delko je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:43Da bi do toga doslo Sarajevo prvo mora da dobije Tuzlu u gostima. Velez onda igra sa Zrinjskim i moze on tu da izgubi jos dosta bodova. Siroki se tu probudio ovom pobjedom a i Tuzla bi pobjedom nad Sarajevom usla u borbu za Evropu tako da.. Dok se ne odigra meč na Tusnju i Mostarski derbi, ne bih ja nikome jos nista garantovao. Moze Velez jos i bez Evrope ostati, bili su mi prije stvarno dragi ali koliko kmeče sad mi uopste ne bi bilo krivo da se Siroki ili Tuzla ubace na to 4. mjesto umjesto Veleza.
Široki ima dobru priliku jer imaju lakši raspored, "ispucali" su ove teže tekme i sad su im ove iduće protiv Želje i oba tuzlanska tima od krucijalnog značaja. Isto tako moraju navijati da Zrinjski dobije Veleža obavezno.
Zrinjski bi pobjedom protiv Veleža vratio šanse za top 3, iako oni imaju nešto komplikovaniji raspored. Borca neće tući u BL sigurno, ako kiksaju protiv gradskog rivala propadaju im sve šanse.
Opet mi nekako Velež najviše zaslužuje top 3, po svemu prikazanom, ma da ne sumnjam da će sudci sve uraditi da naštele Zrinjskom pobjedu jer im je u interesu da u Evropu idu Sarajevo, Borac i Zrinjski ili Široki. To znamo zašto, nije teško zaključiti.
Borac mi je siguran na drugom mjestu. Iako su iznenađenja moguća pogotovo protiv ovih malih ekipica.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Jedino ko moze pobjediti Sarajeva u ovih pet kola to je Tuzla, naravno ako sutra uzmu Olimpik imaju jos nade za evropu, zadnjih pet utakmica Sarajevo ih 4 puta pobjedilo, nadam se da mogu bar ovu dobiti...ugl sljedece kolo odlucuje titulu, Zrinjski ako uzme Veleza, rodjeni ce biti u frci za evropu, nakon ove silne euforije ako im se desi taj poraz, mislim da kola krecu nizbrdo...@Miljacka majku mu kako nisi prosli vikend stavljao tabelu, ako nista ako izgubite od Tuzle hoces li je okaciti?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Mi sa svim pobjedama kući smo sigurni za evropu. Možemo izgubiti od Želje i Slobode.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ma nece Tuzla ni Olimpica dobiti ,mada ne sumnjam da nece zapeti protiv Sarajeva.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:57Ma kakva Tuzla i njihova Evropa. Nakon utakmice sa Olimpikom do kraja igraju samo derbije (Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski).
Apsolutno prihvatam tvoje misljenje
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- forza_juve
- Kontakt:
Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.forza_juve je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:09Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta![]()
Sarajevu sve osim poraza u Tuzli odgovara. Odluciuje gol razlika koja je trenutno ista, al kad vidimo raspored I tu cemo bit u prednosti.
Zadnja sa Olimpicom bice sve rijeseno trpati do mile volje.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 maj 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne možemo titulu osvojiti, potezak raspored, evo i povrede golmana i Ćorića.
Odnosno, mozemo uzeti da opet Sarajevo trehne i Velez sa njima.
Odnosno, mozemo uzeti da opet Sarajevo trehne i Velez sa njima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- forza_juve
- Kontakt:
Ma neka ipak hehamypitar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:14Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.forza_juve je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:09Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta![]()
Sarajevu sve osim poraza u Tuzli odgovara. Odluciuje gol razlika koja je trenutno ista, al kad vidimo raspored I tu cemo bit u prednosti.
Zadnja sa Olimpicom bice sve rijeseno trpati do mile volje.![]()
Bolje se uzdati u se i svoje kljuse, zagristi protiv sise ujest obe sise i onda se okrenuti dalje a šta bude sa Borcem to nas ne treba da se tiče. Samo korak po korak radi tog koeficijenta u Evropi, to Se ne smije zayebat nikako.
❤️1946❤️
Kao sto sam reko pitari osvajaju tj komsije Velez i Borac nemaju snage i reko sam da Velez nece uzet Borca.Mi vise nismi ni sami sebi zanimljivi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Moj drug najboljiVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:38Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:00
Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju
O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi
A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih
Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet
![]()
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.
I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...
Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...
I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...
Laktom-laktanjem je stekao prednost
Yp je faul
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** tw on vidis da je provokatorti nasjedas na njegove mitomanske gluposti. Cirkusanta ignorisi i zdravoVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:38Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:00
Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju
O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi
A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih
Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet
![]()
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.
I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...
Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...
I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...
Ovu zavrsnicu je nemoguce predvidjeti, od utakmice do utakmici ce biti promjena.
Volio bi naravno da Sarajevo osvoji, bila bi mnogo slatka zbog ove lude zavrsnice. Ovdje bi bod a mozda i gol vise mogao odlucit prvaka.
Borac Europu mora igrati, pod "mora" ne kazem da je nesto namjesteno, vec igrom i igrackim kadrom zasluzujete to, i bit cete dobar predstavnik u Europi vjerujem.
dejavu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:35od selendre pored Mostara i vhs prvaka do najveceg kluba u drzavi u vrlo kratkom perioduFrancescoTotti je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:54Sarajevo i Velez dva najveca kluba u BiH. Ove godine da yebemo vicine a sljedece da bude borba za titulu izmedju dva diva BH fudbala.![]()
![]()
![]()
![]()

Bice opet selendra i pijacari, cim ih Velez pobjedi

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Evo i ja kontam kad postadošmo opet dobri

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ima li gdje onog papka iz Danske, da nam zapjeva koju?
-
- Kontakt:
Samo da se ne zagrizu myda umjesto sise, netreba se zalijetati , hahahhaforza_juve je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:25Ma neka ipak hehamypitar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:14Ma nece Borac ni Zelju dobiti nikom nije u interesu da gubi. Sa Krupom i Zrinjskim na noz.forza_juve je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:09
Iskreno ne znam šta vama može izbiti Evropu. Neka bude bar jedan poraz kući i dosta![]()
Zadnja sa Olimpicom bice sve rijeseno trpati do mile volje.![]()
Bolje se uzdati u se i svoje kljuse, zagristi protiv sise ujest obe sise i onda se okrenuti dalje a šta bude sa Borcem to nas ne treba da se tiče. Samo korak po korak radi tog koeficijenta u Evropi, to Se ne smije zayebat nikako.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.