Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Admir opet poziva na proteste. Dan te yebo pa odose nam kone u protestante...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sarajevo i Velez dva najveca kluba u BiH. Ove godine da yebemo vicine a sljedece da bude borba za titulu izmedju dva diva BH fudbala.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel to onaj tokmak sto je sam sjedio ispred Grbavice i satro cekao igrace

Jedan od glupljih maneJaka
Nego gdje onaj bicedupla k.urcina debil,jos "aplouduje"klip kako njih 30 otima parolu 5 momaka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
irfo
Interni moderator
Post 09 avg 2020, 01:14
Ocekujem ovaj poredak na kraju sezone:
Zeljeznicar
Siroki
Borac
Velez
Sarajevo
Zrinjski
Tuzla
Radnik
Olimpik
Sloboda
Krupa
Mladost
Interni moderator
Post 09 avg 2020, 01:14
Ocekujem ovaj poredak na kraju sezone:
Zeljeznicar
Siroki
Borac
Velez
Sarajevo
Zrinjski
Tuzla
Radnik
Olimpik
Sloboda
Krupa
Mladost
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mi smo ih **** dobroFrancescoTotti je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:54Sarajevo i Velez dva najveca kluba u BiH. Ove godine da yebemo vicine a sljedece da bude borba za titulu izmedju dva diva BH fudbala.![]()
![]()

- Osttribine
- Kontakt:
Pa sta ćeš puštati kad vas svi i onako deru i jos bi da naplatite haha.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 04:35Mislio sam neigrajuci uzeti pare, tj pustiti Borcu pustiti Sirokom i pustiti Zrinjskom , jel ti sad jasnije hahaOsttribine je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:49Pa daj se vise jednom odluci jeste li najgora ekipa lige ili sta, kako kontate uzeti bodove i novac igrajuci za nekoga kada ste kazes krš, mada nakon promasenog penala vidim pisao si zamalo da se vratite u utakmicu, nije vam lako![]()
Virto se vratio u jazbinu na Prokletije.
Vidi se da momak ne prati PLBIH,da je htjeo sve fuliti namjerno ne bi ovako uspjeo.
FK SARAJEVO.
Da, da, i isao na aerodrom da prosvjeduje haha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
J.beš ovakvu ligu, pobijediš u derbiju i ne zezaš štrumfove. Sve otišlo u 3 pm.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju
O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi
A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih
Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet

Alipasino je napisao/la: ↑10 dec 2020, 17:23Sta vam je ba.Uzimamo Krupu pitari igraju nerjeseno sa Slobodom znaci +4 dolaze nam na Grbavicu i tu ih rastavljamo i to je +1 mosa.Njima ce se prodat najbolji igraci a nama ce doc 2 super igraca koji ce odma uletit u prvih 11.Uzimamo titulu za 100 godina postojanja.Vozdra.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Kockoglavi
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
@bojamora, čujemo li se? Vico, pitari, sudije, ofsajdi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Kockoglavi
- Kontakt:
Utopio se u moruHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:34@bojamora, čujemo li se? Vico, pitari, sudije, ofsajdi?
od selendre pored Mostara i vhs prvaka do najveceg kluba u drzavi u vrlo kratkom perioduFrancescoTotti je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:54Sarajevo i Velez dva najveca kluba u BiH. Ove godine da yebemo vicine a sljedece da bude borba za titulu izmedju dva diva BH fudbala.![]()
![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kakvi ba protesti, ko to smije na babukin hljeb da udari!?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma da pitarima nisu dali 10 bodova i Želji uzeli barem 30 vidio bi ti!Kockoglavi je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:34Utopio se u moruHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:34@bojamora, čujemo li se? Vico, pitari, sudije, ofsajdi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Prvo, u pravu si za faul u napadu, ali da Elvisssseee, sudi, vjerovatno bi i crveni Fanimu dao...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 13:00
Kakvu smo golcinu zabili Pitarima
Prvi gol Sarajeva je faul u napadu
I nismo losi bili
Da smo zabili penal mi bi smo uzeli ovo na kraju
O opremi da ne govorim
Postajem dosadan sam sebi
A cudime da nejma nikakve parole na sjeveru
Sto li
A nije da nejma povoda nekih
Stadion i da se Uzme sve sto se moze uzet
![]()
Da je opet Elvissseee sudio vjerovatno bi ga zabili,jer bi on vracao dok Štila ne bi ubacio loptu u gol.
I za opremu se slazem, ustedjeli ste nam na Securitasu, ljudi dosli ,vidjeli vas i rekli hajmo kuci ovu angazovali drugu agenciju...
Nekom kradu kablove, a nekom transove, djaba ne mozes izbaciti pravu ljubav prema klubu, daj parolu da je cuvaj kuci...
I ovo zadnje, e to se zove moc uzimanja,ali to mogu samo jaci klubovi,ovi pred stecajem uglavnom se bore makar kartu za prevoz da obezbjede...
Biti će zanimljiva borba za 2.mjesto obzirom da i Borac i Velež imaju unaprijed upisana 3 boda u mečevima protiv naravno Željezničara. Raspored im je u najmanju ruku identičan, s tim da Borac ima kakvu takvu bodovnu zalihu.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.