Mislim da je covjek samo pokusao reci da Gerrard zasluzuje bolje od ovakvog Liverpoola. Misli malo.Jasmina Lfc je napisao/la:Ma kuda da ide Gerrard?????Carlo je napisao/la:Reina - odličan, nemam mu šta prigovoriti. Da nije njega, moglo je biti i gore, puno gore.
Kelly - Očajno, loše. Gubi lopte ko od šale, sve što je uradio je bila asistencija. Nisam nešto primjetio da je pretjerano dobro odigrao.
Škrtel - no comment
Agger - preloš je, mogao je zaustaviti taylora-fletchera kod prvog gola, ali je reagovao amaterski.
Johnson - loš je bio, nemože on igrati na lijevoj strani
Lucas - iako je imao par oduzetih lopti, nije napravio ništa specijalno
Poulsen - poslije Torresa najbolji igrač Liverpoola na terenu, mislim da je ovo njegova najbolja partija u dresu Liverpoola.
Kuyt - borben je, nema mu se šta zamjeriti, vidjelo se da se vraća čak i na poziciju lijevog beka, trudi se kao i uvijek.
Meireles - najgori na terenu
Torres - imao je tri-četiri šanse, mogao je dati još makar jedan gol, ali mu se nije dalo. Još jednom je dokazao da je klasa i kad igra u kontinuitetu i bez povreda može se reći da je jedan od najboljih napadača svijeta. Neki su ga ovdje kritikovali kako se ne vraća nazad po loptu, ali u ovoj utakmici se vraćao i do više nego što je trebalo.
Konkretno, 80% naših igrača su trube. Torres, Gerrard i još neki kvalitetni igrači - možete ići, niste zaslužili da budete ovako paćeni.Pa on jedini nesto vrijedi u citavom klubu!!! i apsolutno zasluzuje svaku funtu koju prima, jer je vodja, motivator, legenda!!! Zato se ovo i desava jer njega nema na terenu.. Pa zar je on kriv sto je dobio crveni bezveze pa sad mora sjediti na klupi 3 tekme??? Toliko kazne nije dobio ni onaj koji je slomio nogu Eduardu da Silvi! Sramota za engl. nogomet, za prokletog Webba, pa i za one koji se usude kritizirati kapetana zbog nicega. Gerrard ne ide nikud niti sada niti do kraja karijere!
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rekao sam ti ja da je izgubio Liverpool poslije terminaAdmir_Sa je napisao/la:da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?
Bog nam pomoci ne moze

Zadnja izmjena: asylum, dana/u 13 jan 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
a izgledaasylum je napisao/la:Rekao sam ti ja da je izgubio Liverpool poslije terminaAdmir_Sa je napisao/la:da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?
Bog nam pomoci ne moze

nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije placeni vec paćeni, fino citaj. 

-
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije placeni vec paćeni, fino citaj.
ok, onda se izvinjavam! Cujte, neznam ja te bosanske izraze...

Takvi nam i ne trebaju na forumuEdinTM87 je napisao/la:odricem vas se, kakav antitrener, ovo ne moze blekpula dobit **** majku
Sram da te bude šta si rekao. Ne znam koliko godina imaš, ali smijem se kladiti da nemaš više od 20. Znaš li ti šta je Kenny uradio za Liverpool?
Ne znam koji si ti faktor da uopšte spominješ njegovo ime. Još mu psuješ majku

There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
- Kontakt:
Da se ja pitam na ljeto bih ostavio samo torresa,gerrarda,carru,reinu i meirelesa ovo ostalo bi sve prodo i kupio nove igrace uz jos novca od vlasnika,ostavio bi legendu najvecu na klupi,a prekomandovao bih najtalentovanije igrace iz omladinskog tima i stavio ih na klupu!!!!!
Zadnja izmjena: gerrard_1892, dana/u 13 jan 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto njega???gerrard_1892 je napisao/la:Da se ja pitam na ljeto bih ostavio samio torresa,gerrsrda,carru,reinu i meirelesa ovo ostalo bi sve prodo i kupio nove igrace uz jos novca od vlasnika,ostavio bi legendu najvecu na klupi,a prekomandovao bih najtalentovanije igrace iz omladinskog tima i stavio ih na klupu!!!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Očekuje vas teška i grčevita borba za opstanak
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meireles je do ove utakmice igrao sve korektno, morao je i on nekada kiksati no to me ne sprjecava
da kazem da je ove sezone definitivno najbolji igrac.
Kako smo mi samo licemjerni prema Torresu, cas ovakav cas onakav... Odlucite se vec jednom. Ja sam uvijek
bio uz njega i vjerujem da ce pronaci staru/dobru formu.
Kako smo mi samo licemjerni prema Torresu, cas ovakav cas onakav... Odlucite se vec jednom. Ja sam uvijek
Jel' ti drago ?Ted Mosby je napisao/la:Očekuje vas teška i grčevita borba za opstanak
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
j.ebi ga... nadao sam se bodu al ovo je sasvim realan rezultat. rezultat nece doci preko noci kao sto su neki ocekivali, nije king kenny bog (dobro, meni jeste) pa da se odma sve okrene. treba biti realan i priznati da mi uz izuzetak maksimalno 4-5 igraca koji nisu bas u najboljoj formi ili imaju probleme sa povredama i nemamo bas nesto jaci tim od ovog blackpoola. ja i dalje mislim da king moze napraviti preporod ovog liverpoola ali samo ako bude imao podrsku uprave jer neki od igraca koji igraju kod nas ne bi bili u prvoj postavi nekih timova u championshipu. treba nekoliko dobrih pojacanja i prodati i otpustiti jedno 5-6 polovnjaka.
nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentarsati igru i taktiku nazalost.
hahaha dobar dobar
nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentarsati igru i taktiku nazalost.
Jasmina Lfc je napisao/la:![]()
![]()
Jao, zar opet??
nije ni cudo, nama bi više pomogao stevie wonder na lijevom krilu nego jovanović uz dužno poštovanje, a meireles stvarno je katastrofa veceras...
hahaha dobar dobar

You are someone else I am still right here
Joj tebi stvarno ne ide citanje.. 1. **** majku je samo uzrecica, 2. nisam uopste Kennya pomeno, vec pod tim "kakav antitrener" sam mislio da Hodgson nije kriv za sve (odavno je poznato da njega zovem antitrenerom)Rizah je napisao/la:Takvi nam i ne trebaju na forumuEdinTM87 je napisao/la:odricem vas se, kakav antitrener, ovo ne moze blekpula dobit **** majku
Sram da te bude šta si rekao. Ne znam koliko godina imaš, ali smijem se kladiti da nemaš više od 20. Znaš li ti šta je Kenny uradio za Liverpool?
Ne znam koji si ti faktor da uopšte spominješ njegovo ime. Još mu psuješ majku
Razmisli malo kad citas...
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 13 jan 2011, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
Ako zdravka mamica ne dovedemo pod hitno..Ted Mosby je napisao/la:Očekuje vas teška i grčevita borba za opstanak

Mozda bi i njih da nije sudija..malo fergie cmizdr cmizdr i sljedecu tekmu sudija penalcic sviraILoveLFC je napisao/la:Jel' ti drago ?Ted Mosby je napisao/la:Očekuje vas teška i grčevita borba za opstanak

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo vise nije podnosljivo . Izgleda da nije problem bio samo u treneru nego da je stvarno daleko vise ukorijenjen. Ne ide, ne ide, ne ide i ne ide. 90 % treba prodati , a to je ipak proces ako uzmemo u obzir da se prosjecno 2 igraca promjene po prijelaznom roku . U najboljem slucaju. Ali jedno je sigurno, ovako definitivno ne ide 

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
- Kontakt:
Kenny Dalglish: "Fantastic goal by Fernando Torres. Blackpool are good side - they put you under pressure and play quickly. We have to look ourselves and find the answer to some of the goals we conceded."
za raula se slazem... svakom se desi da odigra lose jednu utakmicu ili kako vidim po komentarima danas se poulsenu desilo da odigra jednu dobru utakmicu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Meireles je do ove utakmice igrao sve korektno, morao je i on nekada kiksati no to me ne sprjecava
sto se drugog dijela posta tice... pa sta treba da lazem sam sebe i govorim da je torres u sjajnoj formi kao i prije par sezona kad nije. meni je torres drag igrac ali to ne znaci da cu govoriti da je dobar i kad nije... jasno je meni da je on tebi drag kao meni npr gerrard i carragher ali ja kazem i za njih da su lose odigrali kad mislim da je tako.
You are someone else I am still right here
Valjda ce trener skontati da ovako vishe nikako ne moze ici. Lukas, Meireles i Poulsen zajedno ne mogu ni u Famosu, a podrska krila je katastrofalnaAdmir_Sa je napisao/la:4141, s tim da je meireles bio malo ofanzivniji od lukasa...kuyt igrao desno, a na lijevoj strani su igrali glen i lane, i bili su katarstrofalniAdmir_Sa je napisao/la:da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?

Pada mi sad na pamet da pokusa mozda 352, ili 532, al je problem lijevi wb

Sa ovim igracima liverpool nikako ne moze igrati 442, 4141 i slicne formacije u kojima kljucnu ulogu igraju krila, a mi nemamo igraca da to igraju.[/quote]
danas smo morali tako igrati, King Kenny je izveo najbolji tim u ovom trenutku, i napokon smo pokazali zelju za pobjedom, pokusali smo igrati, ali jednostavno blackpool je bio bolji, i u ovom trenutku su igarci blackpoola dosta bolje pripremljeni, i to sve govori, u kakvom stanju je trenutno ekipa, a o uigranosti se ne moze ni govoriti, Kingu zamjeram samo izmjene, to je mogao i trebao bolje obaviti
mi ne mozemo igrati sa dva napadaca, nemamo igrace za tu formaciju, bolje receno mi nemamo igrace ni za jednu formaciju, jer kako god postavis igru, na nekim pozicijama smo blago receno losi, iako nije toliki problem ni formacija, koliko je zalaganje pojedinaca i trenutna forma, i na kraju ono najvaznije uigranost ekipe, a to se moglo vidjeti i danas, pogotovo kod prvog gola, nesporazum Torresa i Meirelesa i umjesto da vodimo dva nula mi primamo gol, i ekipa pada i nije se oporavila do kraja utakmice...u sezoni 2008/2009 smo igrali sa jednim napadacem, a dali smo najvise golova u ligi, i kad se sve sabere i u evropi, igrali smo mozda i najbolji fudbal u evropi, i mislim da bi se trebali vratiti na tu formaciju, barem dok se ne dovede neko pojacanje, ali prije svega igraci trebaju da podignu formu, i samopouzdanje, a sledeca tekma je prava prilika za to
@carlo sa lfccro
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravu si @fera ali konkretno nisam na to mislio. I ja ga kritikujem kada je los, ali nikada nisam govorio
da ga treba prodati i slicno. Uvijek sam vjerovao u njega i sada sa Kennyem mislim da moze cuda.
da ga treba prodati i slicno. Uvijek sam vjerovao u njega i sada sa Kennyem mislim da moze cuda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.