Vjerujes li da sam prvi put u zivotu navlacio da ne izgubitetutankamon1905 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:18Joj Zrinje jesu namazani, jos ce svojom nesposobnoscu izbit velezu sigurnu europu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vjerujes li da sam prvi put u zivotu navlacio da ne izgubitetutankamon1905 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:18Joj Zrinje jesu namazani, jos ce svojom nesposobnoscu izbit velezu sigurnu europu
Ne vjerujem, mislim da ce Husref izgubiti od Olimpika da bi se lakse naguzio svojoj tihoj patnji kao u kupu sto je uradio, pa na kraju kolateralna steta ispao golman od njegovog jarana menadzera koji je bio glavni akter poraza od Mladosti i Sarajeva u kupu.
meni je ova utakmica bila ljepša nego Sarajevo protiv Želje...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:11Vise sam uzivao gledajuci sudjenje nego onaj amaterski nogomet.
Peljto je nas daleko najbolji sudija steta sto nema barem jos 5 Peljta.
Zeljeznicar 15 bodova iz iducih 5 tekmi !! Igrace se opet fotbalFoSte95 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:30Znači situacija je sljedeća pet kola prije kraja
Sarajevo je prvo i sada svoju sudbinu drži u svojim rukama, danas ne samo pobjeda nego i dosta dobra igra i polako se kristališe trojac koji bi mogao odigrati ključnu ulogu u finišu prvenstva (Zinedin-Fanimo-Mešanović)
Borac se spasao u Mostaru ali njemu slijede još teža iskušenja, prvo naredno Kurpa koja (kako god završio Olimpic u ponedeljak) se vratila, živa je i ima neke šanse za opstanak. Onda poslije toga ide Zrinjski pa Željo.
Tu su se formirale četiri grupe ekipa:
za prvaka (Sarajevo, Borac, Velež)
za evropu (Zrinjski, Široki Brijeg, Tuzla City)
za opstanak (Mladsot, Olimpik, Radnik, Krupa)
odrađivanje sezone (Željezničar, Sloboda)
pet kola do kraja, i kada vidim raspored mislim da se pitanje prvaka rješava u naredna dva-tri kola Sarajevo igra redom (Tuzla, Sloboda, Mladost), a Borac (Krupa, Zrinjski, Željezničar). Još pogotovo ako Velež dobije Zrinju, ili bar X izvuče, ima da pršti sve u Banja Luci taj meč. Nekako taj meč vidim kao ključan u borbi za titulu.
Što se evrope tiče i opstanka tu je tek milijardu mogućnosti i generalno mislim da će Željezničar i Tuzla biti ekipe koje će odlučiti kako prvaka tako i četvrtog u Evropi.
Tuzla dobije li Olimipka vraća se u borbu za evropu a do kraja pazite im rasporeda:
Tuzla City: Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski
Željezničar: Široki, Velež, Borac, Zrinjski, Krupa
Opet ovaj bolesnik
...klubove se zbunili
Nije vise ni smijesno.
Hocemo na kafu u Olovo jel vazi ?
Zasluzio je covjek da sudi i Krupa-Olimpik predzadnje kolo.
Zbunit ces se hariZma pa ces otici u Vares
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.