FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koja majstorija Inieste,strasno jbt...5-0 Keita 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
alves alves alves alves...
dragi alves..dragi alves
keita keita keita keita..
al iniesta iniesta,,,koja je ovo mangupksa asistencija...
petarda..jos jedna u nizu...
dragi alves..dragi alves
keita keita keita keita..
al iniesta iniesta,,,koja je ovo mangupksa asistencija...

petarda..jos jedna u nizu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
treba ovde stat 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Idemo jedo pitanje 20 km
Koja je najbolja tvornica petardi ?
Koja je najbolja tvornica petardi ?

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
da slucajno nema ko na forumu da u imenu sadrzi rjec "real" ako ima neko nahebo je
messi,messi,messi,messi,messi itd.

messi,messi,messi,messi,messi itd.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ma cim je to REAL betis to petarde pucaju uveliko

ser del barça es el millor que hi ha !
FC Barcelona-Panathinaikos 5-1
FC Barcelona-Sevilla 5-0
FC Barcelona-Real Madrid 5-0
FC Barcelona-Real Sociedad 5-0
Espanyol-FC Barcelona 1-5
FC Barcelona-AD Ceuta 5-1
FC Barcelona -Real Betis 5-0
Juujuju koliko petardi.Danas po meni svi odlicni,samo je Alves zakazao,shebo nam je dva cista gola,zbog svog sebicluka,gresio u pasovima,al ae valjda ce biti bolje.Takodje mi zao sto Messi omasi ono 1-1 za njegov cetvrti gol,u nedelju nas ocekuje teska utakmica,koju bi trebalo da dobijemo
FC Barcelona-Sevilla 5-0
Juujuju koliko petardi.Danas po meni svi odlicni,samo je Alves zakazao,shebo nam je dva cista gola,zbog svog sebicluka,gresio u pasovima,al ae valjda ce biti bolje.Takodje mi zao sto Messi omasi ono 1-1 za njegov cetvrti gol,u nedelju nas ocekuje teska utakmica,koju bi trebalo da dobijemo

MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
zato je to sve popravio asst za pedralosmi je napisao/la:FC Barcelona-Panathinaikos 5-1
FC Barcelona-Sevilla 5-0

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ukoliko u imenu kluba stoji Real ne gine Vam petarda.
Rutinska pobjeda i ovjeravanje plasmana u 1/2 finale, i ubjedjen sam da ce Barca igrati 20.04.2011.godine u velikom finalu. Usput pitanje gdje se igra ove godine finale ?
PS: Veoma losa partija Messija.
Covjek veceras nije bio u svom elementu i realizacija mu je iznosila samo 50 % (3/6). Nadam se da ce ga Pep do utakmice s Malagom vratiti u formu.

PS: Veoma losa partija Messija.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicna utakmica,nema sta.Betis jako dobro odigrao prvo poluvrijeme,zasluzili su da postignu gol.Dosli su da igraju,odavno nije bila otvorenija utakmica i tako dobra,ali ipak Betis nije izdrzao do kraja i s 5 komada se vracaju kuci.
Carobnjak opet pokazuje zasto je najbolji,mada je realno mogao postici 5 golova sam,ali hajde,nije lose ni 3
Carobnjak opet pokazuje zasto je najbolji,mada je realno mogao postici 5 golova sam,ali hajde,nije lose ni 3

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma kakva crna asistencija,i u toj situaiciji je bio sebican i nije teo da dobaci nego je sutirao,sva sreca pa mu se odbi lopta na noge,pa kad je video da ne moze opet da uputi sut,onda baci pedru.-Barcelona- je napisao/la:zato je to sve popravio asst za pedralosmi je napisao/la:FC Barcelona-Panathinaikos 5-1
FC Barcelona-Sevilla 5-0
MVP - Messi-Villa-Pedro
Dobar je Betis bio, u prvom odlican, ali Xavi kad doda pas kroz 4 covjeka i komplet odbranu onda tu nema pomoci...i još kad to ponovi nekoliko puta, onda je petarda zagarantovana.
Ma Betis je bio odlican prvo poluvreme,ali je ovo sudbina svakog tima koji krene da se nadigrava sa BarcelonomMandrak je napisao/la:Dobar je Betis bio, u prvom odlican, ali Xavi kad doda pas kroz 4 covjeka i komplet odbranu onda tu nema pomoci...i još kad to ponovi nekoliko puta, onda je petarda zagarantovana.

MVP - Messi-Villa-Pedro
Ovaj Betis iako smo ih nakantali je izuzetno kvalitetna ekipa tehnicki....Fizicki su jaki ali ritam im je opao oko 75 min....Vise mislim dfa su poklekli psihicki....Ako im ostane ova ekipa uz par pojacanja sto ce dobit lovu za ulazak u primeru i uz njihovu jaku tradiciju ocekujem odlicnu njihovu sljedecu sezonu....Vec sad mislim da bvi mogli bit u prvih 12 timova Lige al ostavimo to za slejdecu godinu
Barca je odigrala skromno , mogla je vise uvaliti , Messi je bio rutiner , Xavi i Iniesta gosopdari terena....
Messi u par navrati vise ni sam nezna gdje je lopta kolko je brzo salta s lijeva ne desno
Alves mi je prelose odigro , zakazo je totalno , bio je solidan u napadu , Ok desavaju se gresko , hgoce i on go zabit kod 3:0 ali defanziva mu je bila nejasna..Nije ga Pique slucajno naruzio 

Messi u par navrati vise ni sam nezna gdje je lopta kolko je brzo salta s lijeva ne desno

Osim gresaka u defanzivi,iznenadio me sto je u ofanzivi stavio sebe ispred kolektiva,i to u vise situacija.Andres je napisao/la:Ovaj Betis iako smo ih nakantali je izuzetno kvalitetna ekipa tehnicki....Fizicki su jaki ali ritam im je opao oko 75 min....Vise mislim dfa su poklekli psihicki....Ako im ostane ova ekipa uz par pojacanja sto ce dobit lovu za ulazak u primeru i uz njihovu jaku tradiciju ocekujem odlicnu njihovu sljedecu sezonu....Vec sad mislim da bvi mogli bit u prvih 12 timova Lige al ostavimo to za slejdecu godinuBarca je odigrala skromno , mogla je vise uvaliti , Messi je bio rutiner , Xavi i Iniesta gosopdari terena....
Messi u par navrati vise ni sam nezna gdje je lopta kolko je brzo salta s lijeva ne desnoAlves mi je prelose odigro , zakazo je totalno , bio je solidan u napadu , Ok desavaju se gresko , hgoce i on go zabit kod 3:0 ali defanziva mu je bila nejasna..Nije ga Pique slucajno naruzio
MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta da kazem neko fanastica utakmica
Pinto-Sjajno brani imamo 3 ili 4 sjajne odbrane
Puyol-Kapitenski
Pique-Lakse je zid proci nego pique
Alves-U 1 poluvremenu imamo puno greski,ali u 2 puno bolje
Maxvell-Odlicno odigro,dokaz da imamo dobre lijeve bekove
Sergio-Prekino je nekoliko napada,i jednim djelom sa zasluzan za 1 gol messia
Xavi-2 asistencije,ostalo znate
Iniesta-Dovoljno je pogledati asistenciju kod gola keite
Messi-Igrac utakmice,zasluzeno dobio "zlatnu loptu"
Villa-Imamo sjajnu tekmu,ali kad lopta nece u go nece
Pedro-Momak koji pokazuje iz utakmicu u utakmicu o kakvom se igracu radi (fenomenalnom)
Affelay-Bice odlicno pojacanje,solidno odigro 15 minuta
Keita-Crnjo zabi go.
Pinto-Sjajno brani imamo 3 ili 4 sjajne odbrane
Puyol-Kapitenski
Pique-Lakse je zid proci nego pique
Alves-U 1 poluvremenu imamo puno greski,ali u 2 puno bolje
Maxvell-Odlicno odigro,dokaz da imamo dobre lijeve bekove
Sergio-Prekino je nekoliko napada,i jednim djelom sa zasluzan za 1 gol messia
Xavi-2 asistencije,ostalo znate
Iniesta-Dovoljno je pogledati asistenciju kod gola keite
Messi-Igrac utakmice,zasluzeno dobio "zlatnu loptu"
Villa-Imamo sjajnu tekmu,ali kad lopta nece u go nece
Pedro-Momak koji pokazuje iz utakmicu u utakmicu o kakvom se igracu radi (fenomenalnom)
Affelay-Bice odlicno pojacanje,solidno odigro 15 minuta
Keita-Crnjo zabi go.
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 13 jan 2011, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Čestitke i jednoj i drugoj ekipi, Betis je većim dijelom utakmice pružao otpor, a kako se tekma bližila kraju "padali" su. Na kraju zaslužena petarda (realan rezultat bi bio 12:3
) i prolaz u 1/2 Copa del Rey!

3 najbolja igrača na svijetu su večeras bili u glavnoj ulozi! :ugeek:
Ova utakmica mi je jedna od loših Barçe u zadnje vrijeme. U napadu slaba realizacija, Villa pogotovo. Obrana igrala nonšalantno, dekoncentrirano. Uzvrat će biti "izlet", taman da se odmore glavni igrači i da priliku dobiju ovi iz 2. plana.

3 najbolja igrača na svijetu su večeras bili u glavnoj ulozi! :ugeek:
Ova utakmica mi je jedna od loših Barçe u zadnje vrijeme. U napadu slaba realizacija, Villa pogotovo. Obrana igrala nonšalantno, dekoncentrirano. Uzvrat će biti "izlet", taman da se odmore glavni igrači i da priliku dobiju ovi iz 2. plana.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Villa je vrlo dobro igrao, ali veceras mu se jednostavno nije dalo da postigne gol.
Dvije stative je pogodio (druga iz slobodnjaka) i dva puta bio 1 na 1 sa njihovim golmanom i oba puta mu je ovaj nekako odbranio.
Potez utakmice - asistencija Inieste za Keitu...veliki mangupluk, ono 95% igraca na svijetu nebi onako odigralo i to lob pas
Dvije stative je pogodio (druga iz slobodnjaka) i dva puta bio 1 na 1 sa njihovim golmanom i oba puta mu je ovaj nekako odbranio.
Potez utakmice - asistencija Inieste za Keitu...veliki mangupluk, ono 95% igraca na svijetu nebi onako odigralo i to lob pas

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 jan 2011, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo golovi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ma betis je prejak meni stvarno dugo vako nesh nisam gledo da ekipa vako se postavi hrabro na terenu pred kraj smo ih na foru koju naderali al drama ekipa ,,sve u svemu dobro su vecina odigrali ko sto ti kazes samo et alves u defanzivi pogotovo u prvom smo mogli radi njega jedno 2 gola primit,,pinto me iznenadio onim odbranama jest da zna malo zasrat sa onim dodavanjem pod svaku cijenu prvom do sebe ,,izbij pa skocice neko ak vec pritisnu ljudiAndres je napisao/la:Ovaj Betis iako smo ih nakantali je izuzetno kvalitetna ekipa tehnicki....Fizicki su jaki ali ritam im je opao oko 75 min....Vise mislim dfa su poklekli psihicki....Ako im ostane ova ekipa uz par pojacanja sto ce dobit lovu za ulazak u primeru i uz njihovu jaku tradiciju ocekujem odlicnu njihovu sljedecu sezonu....Vec sad mislim da bvi mogli bit u prvih 12 timova Lige al ostavimo to za slejdecu godinuBarca je odigrala skromno , mogla je vise uvaliti , Messi je bio rutiner , Xavi i Iniesta gosopdari terena....
Messi u par navrati vise ni sam nezna gdje je lopta kolko je brzo salta s lijeva ne desnoAlves mi je prelose odigro , zakazo je totalno , bio je solidan u napadu , Ok desavaju se gresko , hgoce i on go zabit kod 3:0 ali defanziva mu je bila nejasna..Nije ga Pique slucajno naruzio

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.