znas sta je jos tuga zivota kad onakav slunto i bez para kao blazevic voda onakvu ckapi hahahahadelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:05Ne znas ti da bi Lendara 30 komada zabio ove sezone a Eric sve branio i popravio refleks,samo da su plate bile.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
U kakvom karantinu? Odakle pare za to? Uglavnom pobjeci nemaju gdje..LjoZee je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:58Mozda su bili u karantinu. Ne smiju oni se ni vratiti veceras da ih ne bi ko iza coska.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:54A odakle su oni otisli na utakmicu, posto se na Grbavicu nisu vratili?![]()
Pročepit će negdje.
Gdje bi mu kraj bio da jos primi platu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.
Opstanak je izboren u ovoj slavljeničkoj godini.
Da nas nije poremetila Corona izborili bi i Evropu.
Odraditi i ove preostale utakmice na visokom nivou i to je to.
Da nas nije poremetila Corona izborili bi i Evropu.
Odraditi i ove preostale utakmice na visokom nivou i to je to.
Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Nisu to navijaci.delinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.![]()
![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
E cuj uz duzno postovanjedelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
![]()
Pročepit će negdje.
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Kad vidim nekog da trazi sliku sa Sinisom ili Veselim dodje mi da pucam sebi u glavudelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
![]()
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma nemamo se pravo žaliti...dobili smo ipak za stogodišnjicu TheTag koji košta 25 eura (a jedva ljude natjeraš da daju 10 eura za člansku i sad kao ljudi će kupova thetag) i tokene. Stogodišnjica uspješna.delinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
![]()
the tag je uspjesna stvar kad se svi tagujemo na nekoj od klinika kcusa zbog debilabraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:19Ma nemamo se pravo žaliti...dobili smo ipak za stogodišnjicu TheTag koji košta 25 eura (a jedva ljude natjeraš da daju 10 eura za člansku i sad kao ljudi će kupova thetag) i tokene. Stogodišnjica uspješna.delinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
![]()
![]()
il ispred neke apoteke tagujmo se koliko nas je doslo po apaurin
Kakvi igraci takvi i navijaci, Zeljeznicar zasluzuje bolje igrace i bolje navijace.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad je i braco postao ravnodušan znaš da je sve otišlo u ****
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Yebem mater igračima,stručnom štabu,upravi i skupštini !
Da li će neko reagovati na sramotu koja nam se dešava ? Skupština,uprava - **** jedne pogledajte u gaće ima li neko muda ?
Da li će neko reagovati na sramotu koja nam se dešava ? Skupština,uprava - **** jedne pogledajte u gaće ima li neko muda ?
Brko iz druge galaksije!
- PointBlank
- Kontakt:
Opet ljudi o mudima.. joj na sta smo spali
Picke nego sta,prije bi dobio batine samo na treningu da se prokurci neki igrac a ne ovo sto se sad radi,ovo je katastrofa i navijaci direktno ucestuvu u raspadu naseg kluba.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:18E cuj uz duzno postovanjedelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
![]()
Kakvo drug postovanje. Mi smo picke nevidjene. Pisaju nam po klubu, a nas maksimum supljiranje po forumima..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mozda si ti promatrac,ja sam isao na svaku tekmu gostojucu i domacu dok nije dosla ova "Konora"(Politicar rekao
-
perodeformero
- Kontakt:
Mi smo Zeljini Zeljo je nas
Zeljo je niciji, a kada je belaj od toga svi bjeze, dignes ruke ko Lagumdzija i kazes ja sam slucajni prolaznik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.