Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E jest i igrao protiv Maldinija i Neste i kompanije.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma dobro to, nego dobio pravo.

Nije loše za debi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako bahato...
Naružili "Radnički klub" za dan rada u njihovoj najvećoj utakmici, i to na SVOM stadionu.
Naružili "Radnički klub" za dan rada u njihovoj najvećoj utakmici, i to na SVOM stadionu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislim, da su se kone zayebale sto su izasle u onim dresovima.
Kazu, da su nasi Vinka premuntali, da ne igramo derbi vec prijateljsku utakmicu protiv Vratnika zbog potpisivanja Koševa i on izveo napadacki sastav. A bio je pripremio 3 defanzivca u sredini.
Kazu, da su nasi Vinka premuntali, da ne igramo derbi vec prijateljsku utakmicu protiv Vratnika zbog potpisivanja Koševa i on izveo napadacki sastav. A bio je pripremio 3 defanzivca u sredini.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako siroki ne dobije vcrs, Borac bi iz nekoliko razloga mogao pustiti Krupi sledecu utakmicu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zeljo i dalje ima sansu za Europu,samo moraju jace zapeti Bgm.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja im od srca želim sve pobjede do kraja prvenstva!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kome? Da ga posalju na terene prve lige federacije?! Poezija kako covjek sudi.
Max Allegri
- svrakino1921
- Kontakt:
Moraju opet u Zenicu
I oni ovdje nesto
Svasta
I oni ovdje nesto
Svasta
Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:10Hoce masnica , uci ce vam, al' otpozadaMeraak1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:05Besparica je, nema potrebe se brukati, u kanton pa se dizati, to je jedino rjesenje ako nece niko uci sa parama u klub, pare sve pokrecu![]()

Mutavi 1921-2021 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Europska Grbavica, trening kamp FK Olimpica
- svrakino1921
- Kontakt:
Selam. Ima li kakvih tokena?
Zelji je sad lako, ne moze ni gore ni dole, sad je idealno uradit tehnoloski upgrade. Tokeni, oni virtualni sistemi...
Sad uradit PR i promociju i bit ce prvi klub sa takvim upgradeom. Kad vece nece vise biti najtrofejniji.
Zelji je sad lako, ne moze ni gore ni dole, sad je idealno uradit tehnoloski upgrade. Tokeni, oni virtualni sistemi...
Sad uradit PR i promociju i bit ce prvi klub sa takvim upgradeom. Kad vece nece vise biti najtrofejniji.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.