PetardaLos_Blanos2 je napisao/la:HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
PetardaLos_Blanos2 je napisao/la:HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera ligu
Alcorn ili kako vecLos_Blanos2 je napisao/la:Evo kad spominjete RM koji nema veze sa ovim..ja spomenuti HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera liguzdravo
ee dzesi blancose,,sta ima..Los_Blanos2 je napisao/la:Evo kad spominjete RM koji nema veze sa ovim..ja spomenuti HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera liguzdravo
ja nisam bio na temi 1 mijesec mozda i viseCules je napisao/la:Alcorn ili kako vecLos_Blanos2 je napisao/la:Evo kad spominjete RM koji nema veze sa ovim..ja spomenuti HerculesRobovlasnik je napisao/la:Pa ovaj betis je najbolji od svih reala sa kojima smo igrali ove sezone xD xD sigurno da zasluzuju primera liguzdravo
A kako vas nije sramota da dolazite na ovu temu posle 2-6 i 5-0 jao kakvi ste vi to ljudi
meni Bogami od ovih...crnih..Los_Blanos2 je napisao/la: @T-MAK evo malo uletio na temu vidim spominje se Madrid koji nema veze sa tekmom
jel tebi nije lako podnjeti poraz barce ili npr cukarickog??? odgovori sam sebi na to pitanje..