Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 12 jan 2011, 23:18

Liverpool8 je napisao/la:Je l' skontao neko danas da Kuyta i njemu slicne treba oterati?
skontao sam ja to prosle godine :D

Jova(45k sedmicno) Kuyt(75k) Maxi(55k) J. Cole(75k) Poulesen(35k)

Za 2je godine sto odrzavamo ove igrace potrosimo 30 miliona a oni nista ne pripomazu MRSSSS iz kluba
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2011, 23:21

Necekajte 5 do 12 pa da onda trazite PRAVOG trenera. Kenny nemoze spasiti ovaj Liverpool.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 12 jan 2011, 23:22

Gledam veceras Johnsona i vidim kako se pati na poziciji levog beka stvarno ocaj nema sanse da on tu igra, inace ja mislim da smo se mi vise potrudili da nadjemo linkove za mec nego oni sto su hteli da pobede :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 jan 2011, 23:23

Polsen je večeras dobro odigrao, ne znam šta ga kudite baš u večerašnjoj utakmici.
Ovaj komentator je dobro rekao, Liverpool ima 31 igrača i mislim da King nije naučio ni imena svih njih a kamo li da zna kako igraju.
Meni je krivo na Torresa, jer kod onog centaršuta na Meirelesa, Jova je bio sam na šutu sa nekih 10 metara i kod one prilike kada je Lucas presjekao loptu umjesto da trči sam na golmana on se spetlja i na kraju ošuta sa 25 metara i pogodi igrača. Najlošiji igrač na terenu je Meireles, obadva gola na njegovu krivicu. Skrtel isto katastrofa.
Mislim da će opet Kelly biti proglašen za našeg najboljeg igrača.
Stvarali smo prilike ali nam je sreća okrenula leđa.

King is back in King we trust.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 12 jan 2011, 23:25

King Kenny je napisao/la:In Kenny we trust

YNWA
Naravno da verujemo niko ovde nije rekao da nevalja, samo treba napraviti cistac, mislim na one sto imaju preko 29 god. e onda ce valjda biti nesto od lpool-a.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jan 2011, 23:28

da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?
nema potpisa

Jasmina Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Jasmina Lfc » 12 jan 2011, 23:31

jedan od razloga za danasnji poraz, je taj sto mi nemamo vodju na terenu. Cim nema Gerrarda, nema ni tog igraca koji ce preuzeti na sebe odgovornost i voditi suigrace na terenu. U vezi smo se borili koliko smo mogli, al opet falio nam je kreativac. Zar Kenny nije ustanovio da tandem Lucas-Poulsen NEJDE!?!
Torres je bio odsjećen kvalitetnih lopti, centaršutevi sa krila nepostojeći.
Za razliku od Roya, ovdje se vidjelo da smo išli po pobjedu, ali jednostavno nemamo igrače za prevagu, koji bi mogli nešto domišljato i lukavo napravit u napadu.

Minimalno 4 igrača nam treba...3 vrhunska i 1 kvalitetni.
4 igrača za uhvatit top 4.
6,7 igrača za titulu...iliti potpuni remont.
Naravno govorim za sljedeću sezonu, ovu treba spasit što se spasit dade, KK-u treba dati vremena, ali jednostavno mi tog vremena nemamo. Nama promjene trebaju odmah i sada, jer ovaku igru ako prezentiramo i protiv Evertona i tu cemo ostati kratkih rukava, a onda eto nas i u zoni ispadanja.Ipak, nada umire zadnja a specijalno uz takvo ime kao što je LFC.
YNWA ;)

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 12 jan 2011, 23:32

Admir_Sa je napisao/la:da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?
Samo ti kuyt moze reci sta je igrao ! :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 jan 2011, 23:36

Ovo je dno dna

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 12 jan 2011, 23:39

svi navalili na kuyta al nema sanse da je bio losiji od celavog portugalca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Jasmina Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Jasmina Lfc » 12 jan 2011, 23:41

Fudo je napisao/la:svi navalili na kuyta al nema sanse da je bio losiji od celavog portugalca.
Slazem se apsolutno...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 jan 2011, 23:42

Moramo jos cekati da vidimo pravi LFC.
Kennyiju treba jos vremena da nadje idealnu formaciju, taktiku...

Nadam se da ce sve krenuti nabolje od gradskog derbija. :)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jan 2011, 23:42

Jasmina Lfc je napisao/la:jedan od razloga za danasnji poraz, je taj sto mi nemamo vodju na terenu. Cim nema Gerrarda, nema ni tog igraca koji ce preuzeti na sebe odgovornost i voditi suigrace na terenu. U vezi smo se borili koliko smo mogli, al opet falio nam je kreativac. Zar Kenny nije ustanovio da tandem Lucas-Poulsen NEJDE!?!
Torres je bio odsjećen kvalitetnih lopti, centaršutevi sa krila nepostojeći.
Za razliku od Roya, ovdje se vidjelo da smo išli po pobjedu, ali jednostavno nemamo igrače za prevagu, koji bi mogli nešto domišljato i lukavo napravit u napadu.

Minimalno 4 igrača nam treba...3 vrhunska i 1 kvalitetni.
4 igrača za uhvatit top 4.
6,7 igrača za titulu...iliti potpuni remont.
Naravno govorim za sljedeću sezonu, ovu treba spasit što se spasit dade, KK-u treba dati vremena, ali jednostavno mi tog vremena nemamo. Nama promjene trebaju odmah i sada, jer ovaku igru ako prezentiramo i protiv Evertona i tu cemo ostati kratkih rukava, a onda eto nas i u zoni ispadanja.Ipak, nada umire zadnja a specijalno uz takvo ime kao što je LFC.
YNWA ;)
trebala si cijeli post kopirati, a inace @luis garcai pise dobre postove :mrgreen:
Admir_Sa je napisao/la:da sad ne citam sve, mozel mi neko reci kakva je formacija bila, jel oept kuyt igrao krilo? sta je bilo sa lijevom stranom?
4141, s tim da je meireles bio malo ofanzivniji od lukasa...kuyt igrao desno, a na lijevoj strani su igrali glen i lane, i bili su katarstrofalni :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 jan 2011, 23:43

ILoveLFC je napisao/la:Moramo jos cekati da vidimo pravi LFC.
Kennyiju treba jos vremena da nadje idealnu formaciju, taktiku...

Nadam se da ce sve krenuti nabolje od gradskog derbija. :)
Samo se ti tijesi :mrgreen: :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jan 2011, 23:43

Reina - odličan, nemam mu šta prigovoriti. Da nije njega, moglo je biti i gore, puno gore.
Kelly - Očajno, loše. Gubi lopte ko od šale, sve što je uradio je bila asistencija. Nisam nešto primjetio da je pretjerano dobro odigrao.
Škrtel - no comment
Agger - preloš je, mogao je zaustaviti taylora-fletchera kod prvog gola, ali je reagovao amaterski.
Johnson - loš je bio, nemože on igrati na lijevoj strani
Lucas - iako je imao par oduzetih lopti, nije napravio ništa specijalno
Poulsen - poslije Torresa najbolji igrač Liverpoola na terenu, mislim da je ovo njegova najbolja partija u dresu Liverpoola.
Kuyt - borben je, nema mu se šta zamjeriti, vidjelo se da se vraća čak i na poziciju lijevog beka, trudi se kao i uvijek.
Meireles - najgori na terenu
Torres - imao je tri-četiri šanse, mogao je dati još makar jedan gol, ali mu se nije dalo. Još jednom je dokazao da je klasa i kad igra u kontinuitetu i bez povreda može se reći da je jedan od najboljih napadača svijeta. Neki su ga ovdje kritikovali kako se ne vraća nazad po loptu, ali u ovoj utakmici se vraćao i do više nego što je trebalo.

Konkretno, 80% naših igrača su trube. Torres, Gerrard i još neki kvalitetni igrači - možete ići, niste zaslužili da budete ovako paćeni.

@YNWA, s kojeg je foruma to kopirano? :lol:
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 12 jan 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 jan 2011, 23:44

Ha ha,rekao sam da ce Blackpool slaviti protiv liverpoola, pa ni Dalglis vam nece pomoci :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jan 2011, 23:50

Veoma losa igra, ovoj ekipi je potrebna prava rekonstrukcija.
Istina, Kenny je nesto posebno u Liverpoolu ali dok imamo ovaj tim ne mozemo nista. Izgleda da nije
ni do Hodgsona, Beniteza pa sada ni do Kennya vec do igraca koji igraju samo i iskljucivo zbog
bivsih gadova od vlasnika koji su zahtjevali prodaju glavnih i dovodjenje polovnjaka.
Drago mi je sto je Torres pogodio, vidi se da King pocinje djelovati na nase igrace sto treba da nas
raduje.
Prvo je razgovor sa Pachecom urodio plodom da bi potom i Torres pogodio a znamo da je i on imao par
razgovora sa Kraljem.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jan 2011, 23:51

4141, s tim da je meireles bio malo ofanzivniji od lukasa...kuyt igrao desno, a na lijevoj strani su igrali glen i lane, i bili su katarstrofalni :evil:[/quote]

Valjda ce trener skontati da ovako vishe nikako ne moze ici. Lukas, Meireles i Poulsen zajedno ne mogu ni u Famosu, a podrska krila je katastrofalna :roll:

Pada mi sad na pamet da pokusa mozda 352, ili 532, al je problem lijevi wb :roll: u Sredini bi mogli Polusen-Meireles+AMC Gerrad ili Joe Cole i gore dva napadaca, tores/babel ili tores/kuyt

Sa ovim igracima liverpool nikako ne moze igrati 442, 4141 i slicne formacije u kojima kljucnu ulogu igraju krila, a mi nemamo igraca da to igraju.
nema potpisa

Jasmina Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Jasmina Lfc » 12 jan 2011, 23:52

Carlo je napisao/la:Reina - odličan, nemam mu šta prigovoriti. Da nije njega, moglo je biti i gore, puno gore.
Kelly - Očajno, loše. Gubi lopte ko od šale, sve što je uradio je bila asistencija. Nisam nešto primjetio da je pretjerano dobro odigrao.
Škrtel - no comment
Agger - preloš je, mogao je zaustaviti taylora-fletchera kod prvog gola, ali je reagovao amaterski.
Johnson - loš je bio, nemože on igrati na lijevoj strani
Lucas - iako je imao par oduzetih lopti, nije napravio ništa specijalno
Poulsen - poslije Torresa najbolji igrač Liverpoola na terenu, mislim da je ovo njegova najbolja partija u dresu Liverpoola.
Kuyt - borben je, nema mu se šta zamjeriti, vidjelo se da se vraća čak i na poziciju lijevog beka, trudi se kao i uvijek.
Meireles - najgori na terenu
Torres - imao je tri-četiri šanse, mogao je dati još makar jedan gol, ali mu se nije dalo. Još jednom je dokazao da je klasa i kad igra u kontinuitetu i bez povreda može se reći da je jedan od najboljih napadača svijeta. Neki su ga ovdje kritikovali kako se ne vraća nazad po loptu, ali u ovoj utakmici se vraćao i do više nego što je trebalo.

Konkretno, 80% naših igrača su trube. Torres, Gerrard i još neki kvalitetni igrači - možete ići, niste zaslužili da budete ovako paćeni.
Ma kuda da ide Gerrard????? :shock: Pa on jedini nesto vrijedi u citavom klubu!!! i apsolutno zasluzuje svaku funtu koju prima, jer je vodja, motivator, legenda!!! Zato se ovo i desava jer njega nema na terenu.. Pa zar je on kriv sto je dobio crveni bezveze pa sad mora sjediti na klupi 3 tekme??? Toliko kazne nije dobio ni onaj koji je slomio nogu Eduardu da Silvi! Sramota za engl. nogomet, za prokletog Webba, pa i za one koji se usude kritizirati kapetana zbog nicega. Gerrard ne ide nikud niti sada niti do kraja karijere!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jan 2011, 23:57

I onda kažu što nema žena na forumu? ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.