FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omar500
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omar500 » 12 jan 2011, 22:46

fukara87 je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:LUDA MAŠTA RADI SVAŠTA !!!! ČUJ EVROPA !!!! AAAAAAAAAAAAAA BOŽEEEE :lol: :lol: :lol:
pa kakav si ti to navijac ako nisi optimista ...vjerujem da slabo dolazis i na tekme i da navijas...zato suti matereti ;) zar nisi primjetio da se sad radi malo ozbiljnije u klubu nego predhodnih godina...??
Teško bogme do Europe, mada nije nemoguće. Borac, Željo i Široki 100% idu u Europu, a Široki ili Željo će najvjerovatnije uzeti kup, tako da trebate ganjati 4. poziciju, gdje su vam konkurenti Travnik :lol: , Sarajevo čiji su igrači na hrenovkama i Slavija čiji igrači nemaju ni hrenovki :D . Olimpic je po meni ozbiljniji konkurent za Europu od Sarajeva, ali sudije ih znaju sj*bat. A Sarajevo će imati više gostujućih nego domaćih tekmi. Uglavnom, ako vam se sve dobro poklopi, možda i dođete do Europe. Taman bi igrali na svom stadionu ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 jan 2011, 22:54

slani grad je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ste ovdje nasli raspravljat o tribini :shock: :shock: ....ovdje se pise o Slobodi a koga interesuje tribina i desavanja oko nje ima mjesto za to.....ovdje sigurno nije mjesto takvim pricama
zašto je problem pričati o nečemu što je sastavni dio kluba :o :o

Stana i Bekić ako dođu će biti pojačanja i transferi kakve dugo nismo napravili ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 12 jan 2011, 23:01

Kakav god da sam navijač i koliko god da dolazim ili ne dolazim na tekme,ja sam samo realan! Šanse da Sloboda izbori Evropu su jednake šansama da moj Lazio osvoji "Scudetto" !
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2011, 23:03

s.s.lazio je napisao/la:Kakav god da sam navijač i koliko god da dolazim ili ne dolazim na tekme,ja sam samo realan! Šanse da Sloboda izbori Evropu su jednake šansama da moj Lazio osvoji "Scudetto" !

ajd ne valjaj gluposti matereti....sit sam ja takvih navijaca koji samo pisu po forumima a slabo kad da dodju na tekmu i da bodre svoj klub...to ti je dokaz da ti ne vjerujes u klub koji volis , samo ti navija za taj tvoj Lazioo ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

jug2
Kontakt:

Post Postao/la jug2 » 12 jan 2011, 23:09

odavno nešto luđe nisam pročitao sloboda u evropi,dolazi bekić nije igrao ni u lokomotivi a došli i mešanović i nikolić zajedno imaju 80 godina

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2011, 23:21

jug2 je napisao/la:odavno nešto luđe nisam pročitao sloboda u evropi,dolazi bekić nije igrao ni u lokomotivi a došli i mešanović i nikolić zajedno imaju 80 godina
veze ti nemas jarane moj...odmah se izloguj svegati ...ti znas eto koliko oni imaju zajedno godina a nezz kakve kvalitete posjeduju ti igraci...stvarno nidje veze kakvih glupi budala ima ovdje, boze sacuvaj

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 12 jan 2011, 23:50

Manje prepucavanja a više konstruktivnih saznanja i zdravih komentara,vezanih za našu Slobodu bi nam bilo itekako potrebno! Znamo da je slaganje kockica oko igračkog kadra krenulo,te se iskreno nadam da će u tim nakanama i uspjeti ljudi koji se o tome i brinu.
Turbulencije i manji potresi u Upravi kluba će proći. Dobro je da se ne izlazi u javnost sa bombastičnim izjavama,već da u miru igrači odrade pripremni dio,a kantonalne i općinske vlasti odriješe kesu i već jednom se u potpunosti stave na usluzi našem voljenom klubu!Naravno da ćemo i mi ,kao redovni posjetioci,kupovinom ulaznica,koliko-toliko pomoći klubu,ali ne onima koji su skloni taj novac preusmjeravati u svoj džep.

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 12 jan 2011, 23:54

Dajdža je napisao/la:Manje prepucavanja a više konstruktivnih saznanja i zdravih komentara,vezanih za našu Slobodu bi nam bilo itekako potrebno! Znamo da je slaganje kockica oko igračkog kadra krenulo,te se iskreno nadam da će u tim nakanama i uspjeti ljudi koji se o tome i brinu.
Turbulencije i manji potresi u Upravi kluba će proći. Dobro je da se ne izlazi u javnost sa bombastičnim izjavama,već da u miru igrači odrade pripremni dio,a kantonalne i općinske vlasti odriješe kesu i već jednom se u potpunosti stave na usluzi našem voljenom klubu!Naravno da ćemo i mi ,kao redovni posjetioci,kupovinom ulaznica,koliko-toliko pomoći klubu,ali ne onima koji su skloni taj novac preusmjeravati u svoj džep.
pa kad su svi tako nabrijane brate dragi dodjite na utakmicu lakse je pobijedit kad imaju navijace .

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 13 jan 2011, 00:04

slani grad je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Jedna lijepa vijest .....Mamic odlucio da pusti Almira Bekica na posudbu Slobodi na sest mjeseci...e ovo je bas extra takav nam igrac treba ....
kolko je sigurno ovo za Bekica....uuufff...kakvo bi nam to pojacanje bilo...mislim da sa njim i ovom trojicom nije ni liga evrope daleko
Jedno su naše želje ,a drugo je stvarnost!Puno izjava tipa,čula-kazala...pa u u slučaju Almira Bekića! Istina je da bi on
radije igrao na posudbi u Slobodi,nego u Lokomotivi.Uzmimo da je i razlog tomu razumljiv:voljeni klub i grad,porodica,djevojka....Žao mi je za Stanišu da ga je ta papirologija-ispisnica koštala pauziranja,a dobro znam koliko on znoja prolije u samo pripremama,koliko želi da igra i koliko može da da od sebe.Alenovo često mijenjanje klubova i nedisciplina mi ne daje nadu da u njemu puno dobijamo...može on za pola sata nešto napraviti,ali kontinuiteta nema.Šteta za njega,mogao je puno više postići.Ne znam kolko je puta već dolazio i odlazio iz Tuzle..
I dalje stojim da prvi tim mora konstantno crpiti potecijale iz juniorskog pogona....
Sramota je i bruka Željezničaru uzeti tolike i nezaslužene pare za Edina Džeku..jer su mu dali šuplju i da je ostao tu,završio bi kao i kod nas što završavaju naša djeca.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 13 jan 2011, 00:11

brcanska_malta je napisao/la:
Dajdža je napisao/la:Manje prepucavanja a više konstruktivnih saznanja i zdravih komentara,vezanih za našu Slobodu bi nam bilo itekako potrebno! Znamo da je slaganje kockica oko igračkog kadra krenulo,te se iskreno nadam da će u tim nakanama i uspjeti ljudi koji se o tome i brinu.
pa kad su svi tako nabrijane brate dragi dodjite na utakmicu lakse je pobijedit kad imaju navijace .
Nekada sam dolazio sa svojim ocem na tekme,a danas moj sin dolazi sa mnom.Naravno da nastojim redovno dolaziti na Tušanj i da vrijeme planiram za Slobodine utakmice u Tuzli.A uklope se i dvije do tri na strani...

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 13 jan 2011, 00:27

svaka cast gospodine ako to sve stizes i volis , to se cjeni

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 jan 2011, 00:44

brazzo je napisao/la:
slani grad je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ste ovdje nasli raspravljat o tribini :shock: :shock: ....ovdje se pise o Slobodi a koga interesuje tribina i desavanja oko nje ima mjesto za to.....ovdje sigurno nije mjesto takvim pricama
zašto je problem pričati o nečemu što je sastavni dio kluba :o :o

Stana i Bekić ako dođu će biti pojačanja i transferi kakve dugo nismo napravili ;)
zato sto navijacka skupina FKR87 i SVI njeni clanovi ne pisu o desavanjima na tribini na otvorenim forumima..za takve stvari ima predvidzen sajt..ako ti jos sta nije jasno...slobodno pitaj
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 13 jan 2011, 00:48

rodjak vidis da se pokusavamo organizovat i reklamirat povratak na sve nacine ,nemamo mi brojku od 3000 ljudi da imamo sastanke podgrupa i gluposti imamo jednu podgrupu koja radi i dok pocne fudbal nadamo se da ce se sve vratit tamo dje treba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jan 2011, 01:49

brcanska_malta je napisao/la:rodjak vidis da se pokusavamo organizovat i reklamirat povratak na sve nacine ,nemamo mi brojku od 3000 ljudi da imamo sastanke podgrupa i gluposti imamo jednu podgrupu koja radi i dok pocne fudbal nadamo se da ce se sve vratit tamo dje treba
Ne lupetaj gluposti molim te ;) Nije ti ovo mjesto za vracanje ljudi na tribinu, a i ti kad probaj otici na neku utakmicu :)

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 13 jan 2011, 01:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:rodjak vidis da se pokusavamo organizovat i reklamirat povratak na sve nacine ,nemamo mi brojku od 3000 ljudi da imamo sastanke podgrupa i gluposti imamo jednu podgrupu koja radi i dok pocne fudbal nadamo se da ce se sve vratit tamo dje treba
Ne lupetaj gluposti molim te ;) Nije ti ovo mjesto za vracanje ljudi na tribinu, a i ti kad probaj otici na neku utakmicu :)
probat cu :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 jan 2011, 09:39

Bice zanimljivo opet gledati Alena! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2011, 11:30

brcanska_malta je napisao/la: brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc malo jer i to nece bit bezveze dosta cemo dobit pomoci od kluba za pirotehniku na fudbalu , razumijes druze doci ce nam ko usluga za uslugu
:roll: Ovo boldirano je blam za ozbiljnu navijačku skupinu u ultra svijetu. Shvati ovo kako hoćeš uz preporuku da ovo ne pišeš javno, smijaće vam se ljudi ;)[/quote]

Brcasnka malta idi ubi se i ne pojavljuj se na utakmici ziv bio ti si naso ovdje narod pozivat na utkamicu i pisat ovakve gluposti...cuj mi cemo dobiti od kosarkaskog kluba pomoc za fudbalsku utakmicu ...nikad nista nismo u zivotu dobili niti nam treba pogotov od njih nesto...i sad se isto ispisi sa vog foruma ziv bio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jan 2011, 12:09

SaltCityAttack je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la: brate ovim treningom smo pokazali da je dosta i da smo spremni da se vratimo jer 150 ljudi je stvarno dobra brojka za treninga , a kosarku trebamo pomoc malo jer i to nece bit bezveze dosta cemo dobit pomoci od kluba za pirotehniku na fudbalu , razumijes druze doci ce nam ko usluga za uslugu
:roll: Ovo boldirano je blam za ozbiljnu navijačku skupinu u ultra svijetu. Shvati ovo kako hoćeš uz preporuku da ovo ne pišeš javno, smijaće vam se ljudi ;)

Brcasnka malta idi ubi se i ne pojavljuj se na utakmici ziv bio ti si naso ovdje narod pozivat na utkamicu i pisat ovakve gluposti...cuj mi cemo dobiti od kosarkaskog kluba pomoc za fudbalsku utakmicu ...nikad nista nismo u zivotu dobili niti nam treba pogotov od njih nesto...i sad se isto ispisi sa vog foruma ziv bio[/quote]

Pa niti jedan klub na svijetu ne daje pomoc za pirotehniku jer od toga im idu kazne.De se preispitaj malo pa onda nesto napisi
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 jan 2011, 12:10

Svašta djeca pišu, čuj klub daje pirotehniku. :lol:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 jan 2011, 13:29

ma glupost ba bogami, da nama klub kupuje pirotehniku :lol: :lol: pa mi zapalili jednu baklju u mejdanu skoro i izbacili nas vani zastitari....za svaku utakmicu navijaci su ti koji trebaju da skupe pare da bi se kupila pirotehnika...Nema ba sve ispod 18 godina ne treba pustat na tribinu jer se tako stvara neozbiljna grupa...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.