Neobjašnjivo je koliko su loši.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bhchampion099
- Kontakt:
Bosanski City, kakva akcija, sve od prve! Pep style 
Bravo momci!

Bravo momci!
Samo Saraj'vo!
Jesu li se ugasili ili još psuju Kaljancu?
Ma to pojedini maloumni pitari pisali

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što je dobro, al su ovi iskusniji zakazali i razočarali totalno. Znači to je pokazatelj da se mlađi trebaju forsirati više.
-
- Kontakt:
Od A do Ž.Tele33 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:48Samo strpljivo.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:26Kakav je ziheraš ovaj Martinović, on Želju nije napao. Stvarno ako ovakva ekipa bude prvak stvarno nema smisla ( svaka čast za prvi dio prvenstva ali ovo poslije je cirkus 8 bodova od 30).
Ovo je odvratan meč. Kao da igraju dva zadnja tima. Doduše po formi na proljeće i jesu.
Garant je Vinko išao na to da Željo lako prima golove pa konta i njima će nešto ući.
Bože sačuvaj kako su grohnuli ovi klubovi.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo što je Lendrić odigrao u prvom komotno isto može bilo koji napadač iz 2. Lige FBiH
Pa je li obećao da će mu igrači dobiti plate ili nije

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ono kad vidiš, i još ljudi dobiju dva žuta zbog prigovora... Serem se ja i na ligu i na sve...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ovaj Zeljo je definitivno najgora ekipa u ligi, a slijedece sezone samo jos losiji mogu biti. Ide im hladno borba za opstanak. Da kazem da mi ih je zao, lagao bih 

Cekamo Sehu da kaze jel sve u soldima
15.10.2013.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Picqe sa juga
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma vecina nas su prizeljkivali ovo, igraci nemaju zelje da igraju, para nema i to treba priznati, treba ovo sad izdrzati do kraja, pa ako treba u kanton otic, pa ispocetka sve.. Ebiga Željo
Kako se napada ekipa koja se brani sa 10 igrača na svojoj polovini sve vrijeme? Trebo je možda i Dupovca gurnut u vrh napada. Ostalo si u pravu dosta toga.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:51Od A do Ž.Tele33 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:48Samo strpljivo.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:26Kakav je ziheraš ovaj Martinović, on Želju nije napao. Stvarno ako ovakva ekipa bude prvak stvarno nema smisla ( svaka čast za prvi dio prvenstva ali ovo poslije je cirkus 8 bodova od 30).
Ovo je odvratan meč. Kao da igraju dva zadnja tima. Doduše po formi na proljeće i jesu.
Garant je Vinko išao na to da Željo lako prima golove pa konta i njima će nešto ući.
Bože sačuvaj kako su grohnuli ovi klubovi.![]()
Samo naprijed Saraj'vo!
Zeljana je zrela za jos dva
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bar da su plave dresove obukli da znam da igramo protiv Zeljeznicara. Ovako kontam po igri,po dresovima koji su ovo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.