RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

B o X
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la B o X » 07 jan 2011, 22:47

apple je napisao/la:Zna li iko kad krece proljetni dio?
ako je suditi po ovome onda počinje 26 februara

http://en.uefa.com/memberassociations/a ... index.html
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 11 jan 2011, 23:29

RA vracate li se na utakmice... kako ide ostajete li u ligi .... zelimo vam da ostanete u ligi... ima li pojacanja jel istina da je onaj turkovic iz napretka kod vas bio na probi...jel se hasanovic pojavio na prozivci ?? kakve su vam novosti ?

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2011, 16:07

Dosao vam je Gadzo,odlicno pojacanje ;)
A C A B !

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 12 jan 2011, 17:19

a prica se da je dobar igrac, ali sacekajmo jos da ga vidimo na djelu :)

i evo nesto novo ko nije gledao:

[youtube][/youtube]

koja vremana, kaze komentator "samo nesto vise od 30000 gledalaca" :D

a velez ko velez, vodimo 2:0 i jos fulimo penal... i na kraju zna se sta slijedi :evil:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jan 2011, 19:32

Evo ga pojacanje pravo nema sta :D :D :D :D

buaaa , sta ono rekose o dugorocnim ugovorima :D :D :D :D :D al eto Gadzo Messi nam dolazi pa mozemo napraviti izuzetak :D :D
Sta kaze tip jedini cilj mi j da igram -> znaci ne trazi pare -> nitko ga drugi ne zeli -> ne zeli se vezati -> ne kosta nas nista -> al ima zagarantovano mjest u prvih 11 ...-> kosta i previse.

Klasika, a mars u PM sve..

Bilo bi zanimljivo citati da stave pored svakog igraca sto iskoristi Velez kao kakvu kuravu i ime menadzera. Da znamo ciji je igrac ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 jan 2011, 19:44

VFCB je napisao/la:a prica se da je dobar igrac, ali sacekajmo jos da ga vidimo na djelu :)

[youtube][/youtube]

a velez ko velez, vodimo 2:0 i jos fulimo penal... i na kraju zna se sta slijedi :evil:
Stavio sam tu recenicu Milojka u potpis, haha cuj samo 30 000 gledalaca :lol: Kakva su to vremena bila...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 jan 2011, 19:47

Brate opusti se malo, ko kaze da ce igrati? I ja imam jednu zeljicu, ma daj..

Sto se mene tice, ne mora svaki igrac ni imati ugovor na dvije ili vise godina, neka ima pola ekipe sada to je GOLEMO, kad skontas gdje smo bili jucer.

Ispade da sam ja ovdje neki oficijelni zastupnik "igraca sa strane", lol, nisam stvarno, ali ako ce on doprinijeti nekoj zdravoj konkurenciji u ekipi, neka ga. Ja vjerujem da cika Milo nece nikoga uvrstiti u prvih 11 zbog ovoga ili onoga, nego cisto iz dobra prema klubu i njegovog odnosa prema istom. Polako, tek smo sedam dana u pogonu.

Zivi bili.

Play up!
Support Velez, It's logical! ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 jan 2011, 19:51

drH je napisao/la:
VFCB je napisao/la:a prica se da je dobar igrac, ali sacekajmo jos da ga vidimo na djelu :)

[youtube][/youtube]

Stavio sam tu recenicu Milojka u potpis, haha cuj samo 30 000 gledalaca :lol: Kakva su to vremena bila...
Kakav se prije fudbal igrao, šteta što to nisam doživio i bio sudionik svega toga :cry:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 12 jan 2011, 22:55

mustuluk

gledam maloprije na tv 1 vijest da vladavic prelazi u velez na pola godine iz privatnih razloga. ne kontam kako to, kako ce rijesit situaciju s zilinom jer ima jos godinu i pol, al ovo je dobra vijest.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jan 2011, 22:56

Imas pivu za mustuluk, ako bude istina. :D
#divovi

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 jan 2011, 22:59

frenki je napisao/la:mustuluk

gledam maloprije na tv 1 vijest da vladavic prelazi u velez na pola godine iz privatnih razloga. ne kontam kako to, kako ce rijesit situaciju s zilinom jer ima jos godinu i pol, al ovo je dobra vijest.
Hoće da se vrati u BiH na pola godine, kao da se odmori malo i tako to. Valjda htio u Želju, a Želji nije potrebanna pola godine, pa valjda hoće u Velež. Super bi vam došao, lakše bi izborili opstanak ;)
Uglavnom, u pitanju je posudba na pola godine, a detalje posudbe ne bih znao reći

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 12 jan 2011, 23:11

Kad bi Vlada dosao pa cak i na posudbu na pola godine,nama bi trebao jos samo spic jer bi imali vise nego solidnu ekipu za opstanak.Uz Stokica,Hadziju i mozda Vladu,samo bi nam spic trebao i to bi ja mislim bilo to ali ima trener i on zna najbolje.A sto se tice ovog momka,Gadze,taj jedino moze doci na probu jer bi smijesno bilo da potpise ugovor sa Velezom a u Celiku na klupi sjedio ali opet trener ima zadnju rijec

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jan 2011, 18:14

frenki je napisao/la:mustuluk

Sad ćemo uzeti i Beckhama na posudbu pola godine dok traje pauza u MLS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne bi bilo loše da Vladavić dođe, sigurno je da bi sa njim lakše izborili opstanak....
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 13 jan 2011, 19:31

koliko ima istine da su hasanovic i okic Celikovi? hvala

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 13 jan 2011, 20:00

KenoRob je napisao/la:koliko ima istine da su hasanovic i okic Celikovi? hvala

Za Ševku ne znam, a Hasanović je 100% naš.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 13 jan 2011, 20:23

oldbridge je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:koliko ima istine da su hasanovic i okic Celikovi? hvala

Za Ševku ne znam, a Hasanović je 100% naš.
ok, hvala

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jan 2011, 00:16

Vidim po internet portalima a i cujem po gradu kako ovaj predsjednik radi po svom a trenera baca u drugi plan i on zeli da dovodi igrace.Treba se masovno skupit i tog covijeka koji gleda samo sebe i svoje prijatelje odstranit iz Veleza jer mislim da ce doci ako se ovako nastavi do nekih nepredvidjenih stvari.Je li taj nas predsjednik menadjer pa on dovodi igrace?Zna se da trener dovodi igrace i da je on odgovoran za njih a mi trenutno imamo dobrog trenera jer mi to svi od igraca govore koje sam pitao.I sad imamo dobrog trenera i treba da nam unisti sve sto se radilo na poboljsavanju Veleza jedan covijek?Ako treba,za vrat i nogom u g.uzicu i izbacit uljeza jer ce radit kako treba ili nece nikako.Digla se prasina oko ovog nekog momka.Kazu POJACANJE a u Celika nije igrao i kad je trener rekao na probu da dodje predsjednik govori da ce potpisat.Nama ne trebaju tarabe igraci nego provjereni a ostali na probu neka dolaze jer dosta se menadjera nakupilo love preko Veleza

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jan 2011, 00:56

Mitrovic je rekao samo Vladavic moze u Velez bez provjere - svi ostali ima da se dokazu da bi dobili mjesto u klubu.

Vila moze pricat sta hoce. Jedan direktor bi trebao da zna sta baljezga - ocigledno ovaj papan nezna svoje mjesto u klubu nego se mjesa drugima u posao. Radi ovog smo imali bojkot - Vili bi preporucio ili da se javno izvini za istup koji mu nije bio na mjestu (jer on nemoze izjaviti da je neki igrac 100% Velezov dok trener ne kaze da jeste) ili nek slobodno napusti Velez i nek se ne vraca.

Dosta je samovolje i neprofesionalizma.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jan 2011, 09:55

Nije mi jasno kako predsjednik moze dovodit igrace a trener nije dao zeleno svijetlo za taj posao.Svugdje na svijetu trener ima zadnju rijec sto se tice igraca ali samo u nas seljaci pokusacaju da nametnu svoje igrace.Preporucio bi predsjedniku da se izvine prije svega treneru za ovo a onda i javno ili da odstupi jer se konacno zeli normalno radit ali vazda neko koci sve to.Velez je,nadam se,nekad bio poligon za menadjere i nadam se da je sa tom praksom zavrseno

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 14 jan 2011, 10:56

sEFKIJA vILA! Poltron,seljak ,ulizica i bliski saradnik aBDULAHA iBRAKOVICA! ZAJEDNICKI ZLOCINACKI PODUHVAT JE PLJACKA VELEZOVIH PARA OD MAJKICEVOG TRANSFERA! SADA JE U VELEZU DA UHLJEBI IGRACE KOJE MU POSALJE iBRAKOVIC A ISTOVREMENO DA SREDI DA OKIC ODE U CELIK BEZ OBESTECENJA KAKO BI NJIH DVOJICA OPET PROFITIRALI! ZATO MU SE NE SVIDJA MITAR KOJI JE PROFESIONALAC OD GLAVE DOPETE!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.