Sport i TV
Re: Sport i TV
Polufinale Evropa lige, 15 min gotovo proslo, oni se tek ukljucuju. Koji profesionalizam...
- feniksptica
- Kontakt:
Razumite sponzora LingLong i samog A.V.
Dva jasna razloga zašto se Zvezda mora ispoštovat, čak i na ASBiH.
Dva jasna razloga zašto se Zvezda mora ispoštovat, čak i na ASBiH.
Znaci, za tebe potpuno opravdano?
Jesu li mogli prebaciti ovaj futsal na AS5, da se bez problema moze prenositi polufinale utakmice koju ce mnogi gledati? Ako se vec mora Zvijezda ispratiti do odlaska igraca u WC.
Za mene opravdano jer su svi kanali popunjeni. Druga stvar je to što njima fali kanala. AS5 je također zauzeta.
Sve u svemu, Arena je za 3 klase kvalitetnija televizija od SK.
Ali da je to prenos nečega, nego 20 ljudi hoda po terenu praznog stadiona 

Opravdano zato sto nisu mogli organizovati prenos da se polufinalna utakmica liga Evrope prenosi od prve minute..

Bitno je prednost dati futsalu, nekim rumunskim, portugalskim ligama (koje ne prati 10 ljudi), ili emisijama koje se mogu 'preskociti'.
I ne znam ko ih uporedjuje sa SK, branis ih kao da ti je babo vlasnik - licno.

Po meni, jedino su mogli pustiti na ASBiH. Ekskluzivitet je i za ostala natjecanja.Federer17 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:52Opravdano zato sto nisu mogli organizovati prenos da se polufinalna utakmica liga Evrope prenosi od prve minute..![]()
Bitno je prednost dati futsalu, nekim rumunskim, portugalskim ligama (koje ne prati 10 ljudi), ili emisijama koje se mogu 'preskociti'.
I ne znam ko ih uporedjuje sa SK, branis ih kao da ti je babo vlasnik - licno.![]()
Usporedba je tek onako, a nikoga ja ne branim bez razloga. Na ovu konstataciju o vlasniku neću replicirati.
Što je uopće išlo ovo nešto sa NBA? Ja sam se tad uključio i baš sam se sjebo. Razumijem i da se ne mogu odmah prebacit ovamo, ali nisu morali baš toliko biti bezobrazni.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Arena svako malo to radi derbi Italijnske Serije A se ukljuce u 15oj minuti itd, a ovako nesto sto nije toliko gledano ide normalno.
Jel moguce da mozes biti debil i tako raditi sedmicama, jel lakse napraviti raspored da ti se ne poklapa kosarka ili utakmice balkanski liga s tim derbijem, jer poslije ide emisija, dok kod kosarske se moze oduljiti pola sata duze utakmica od planiranog.
Jedna ozbiljan televizija to sebi ne moze dopustiti i to ne jednog nekog 10tak puta.
Jel moguce da mozes biti debil i tako raditi sedmicama, jel lakse napraviti raspored da ti se ne poklapa kosarka ili utakmice balkanski liga s tim derbijem, jer poslije ide emisija, dok kod kosarske se moze oduljiti pola sata duze utakmica od planiranog.
Jedna ozbiljan televizija to sebi ne moze dopustiti i to ne jednog nekog 10tak puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma Arena je smijesna. Ne moze u istu recenicu sa Sportklubom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dobio novi eon box, na njemu nema mogućnost promjene jezika tona
kakvi su to kreteni i koliko ljudi ne kuze sta korisnici zele. Uzas.

Max Allegri
To ti Hrvati na SK?
Traži drugu verziju boxa, mislim isto je eon box ali druga im.je verzija gdje su srbi

I meni su isto donijeli bili odmah ih nazvao, rekoh ne.mogu ja pogotovo f1 i moto.gp.bez ercega nikako
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imas opciju promjene jezika ali moras ici u settings, ali kad god vracas unazad program na SK 2, SK 3 pa do SK HD bice na hrvatskom
Don't believe the hype.
Ne moze. Ovo sam prebacio sa sebe na zenu da bi dobio 6m za 1KM i usput dobio novi model Boxa. Azpi,zvao sam, kaze ne može novi box.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:07Imas opciju promjene jezika ali moras ici u settings, ali kad god vracas unazad program na SK 2, SK 3 pa do SK HD bice na hrvatskom
Max Allegri
Jel ovo istekao period dzabana Arena HD na Moja TV ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:11Ne moze. Ovo sam prebacio sa sebe na zenu da bi dobio 6m za 1KM i usput dobio novi model Boxa. Azpi,zvao sam, kaze ne može novi box.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:07Imas opciju promjene jezika ali moras ici u settings, ali kad god vracas unazad program na SK 2, SK 3 pa do SK HD bice na hrvatskom

Ako ti je taj box, mora moci
Don't believe the hype.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 01 maj 2021, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.