Toliko su mi se zgadili da im ni jednom vise ne vjerujem. Ja Mustafu i nakon onih 5 golova na pocetku nisam favorizirao,ali nam treba neke brzine i kreativnosti,pogotovo na dugom terenu kakvo je Kosevo. Ovako ce nas lako zatvoriti. Nadati se cudo malog Gasala. Ja bi vise volio da Bekric igra,kad vec nema Zeca i Sinana. Ja nemam nista protiv Alispahica,ali Bojo ,Celikovic i on u paketu,nenizgleda mi dobro. Celikovic je igrac manje na terenu,prema naprijed.zeljovac21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 16:31Celikovic je defanzivni vezni njemu i nije zadatak da nesto iskreira, Alispahicu su pitari redovna musterija i ne treba ni pricati. A koga bi ti stavio na krilo izmedju Boje, Veselog i Mustafe? Mislim da je Bojo digao formu, zabio je i gol u prosloj utakmici tako da je on prva opcija tu. Vidjet cemo ali po meni je ok sastav sa ovim sto imamo, kad bi Stila bio na nivou ne bih se brinuo, ali steta pa mu je fudbal pao u drugi plan.BarbareZeljin je napisao/la: ↑01 maj 2021, 16:25Hajd ti nam objasni sta ocekujes prema naprijed sa ovim sastavom. Celikovic,Bojo i Alispahic. Sta oni mogu iskreirat,pogotovo ova prva dvojica. Bolje Bekric da igra ,mozes bar nesta ocekivati. Ovako daj Boze da grijesmo. Pogotovo jer nema Zeca i Ramovica. Ovo poprilicno lose izgelda.zeljovac21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 16:19Sta je problem sa sastavom strucnjaci? Jeste ocekivali mozda Muftica opet na golu na derbiju? Ili Bendera koji nema nastupa jos uvijek? Opet ste se nadali Veselinovicu na krilu? Bojo bez noge je korisniji od njega na toj poziciji.
Jedino nas moze izvadit sto je i ovo Sarajevo za ****. Ali sto rece Plava Porodica,nije ni cudo sto imamo ovu seriju rezultata. Citava ekipa spala na 2-3 covjeka.
Lako ce nas zatvarat gore.
Hajde nek nam je Bog na pomoci. Vise se uzdam u zakon veliki brojeva, da jednom moramo i pobijedit,nego u igrace.