Odmah sam rekao da je protiv Sarajeva trebao dobiti crveni. Protiv Krupe mislim da bi bilo prestrogo i penal i drugi zuti i da je dovoljna kazna penal.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Ne postoji veci sljam od ovih forumasa sto vrte neke teorije zavjere,kao da se milioni vrte ovdje a ono Krupa i Mladost igraju na nekom pasnjaku, vrijednost obje ekipe 800 maraka
Vi nam niste postali, vazda ste bili. A Musiji radi sta hoces halal ti bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:44Mladost mi je postala toliko gadna ekipa, pa sto im najbolji igraci ne igraju protiv Krupe? Musija zenu ti zadovoljim ana lno
Tobejarabi
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Željo se ne treba sikirati, sudije će biti na njihovoj strani, Vico vedri i oblači 
Poklopio čovjek sve tekme do kraja.

Poklopio čovjek sve tekme do kraja.

-
- Kontakt:
Baka vjerovatno 4 4 2, neki romb.
Sarajevo očekivan sastav.
Sarajevo očekivan sastav.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jestel ovo naucili sad na sastanku udruzenja premier ligasaWolffire je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:50Vi nam niste postali, vazda ste bili. A Musiji radi sta hoces halal ti bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:44Mladost mi je postala toliko gadna ekipa, pa sto im najbolji igraci ne igraju protiv Krupe? Musija zenu ti zadovoljim ana lno
Cuvate najbolje igrace da slucajno ne dobiju suspebziju
Ocigledno je u BiH, gdje su se korupcija i nacionalni kljuc uvukli u svaki segment drustva, tesko zamisliti da se isto desava u sportu.delko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:33Bas tako, Englezi jos i VAR imaju, imaju svu najskuplju opremu pa opet greska za greskom. Ne kod nas bude neki faul sumnjiv, gotovo - rasformirati ligu..znalo se od ranije... kaze frajer iznad nisu izveli najbolje igrace - cuvaju se zbog kartona jer se ZNALO.. pa kad si tako znao sve ranije de mi reci sljedeci put prije utakmice, da uzmem kakve pare... ali ne sve strucnjak do strucnjaka kad sve vec bude gotovo :SConvicts1988 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:29Al smarate sa tim sudijama i tim sudijskim odlukama grobtejebao .. Pa u Engleskoj sudije griješe i svašta sude, a vi idete iz krajnosti u krajnost, neke sitnice se gledaju i analaziraju, pa do najsitnijeg faula, jel bio il ne ..
I ne mislim da je stvar losa koliko to generalno forumasi potenciraju, ali svakako ne mislim da su cista posla i da je sve stvar sudijskih gresaka. Istina je negdje izmedju.
- hule_barca
- Kontakt:
Ne volim teorije zavjere, ali ova borba za opstanak je postala sve ofirnija. Očigledno je da Krupa mora ostati a žrtveno janje će biti Radnik.
Što se tiče drugog kluba za ispadanje, čini se da su Mladost i Sloboda u nekim raznim talovima, tako da bi Olimpik mogao biti kolateralna šteta.
Što se tiče drugog kluba za ispadanje, čini se da su Mladost i Sloboda u nekim raznim talovima, tako da bi Olimpik mogao biti kolateralna šteta.
Mes Que Un Club
Naučili smo ovo na utakmicama s vama. Koliko god da se trudiš protiv nekih stvari se ne može.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 16:07Jestel ovo naucili sad na sastanku udruzenja premier ligasaWolffire je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:50Vi nam niste postali, vazda ste bili. A Musiji radi sta hoces halal ti bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:44Mladost mi je postala toliko gadna ekipa, pa sto im najbolji igraci ne igraju protiv Krupe? Musija zenu ti zadovoljim ana lno
Cuvate najbolje igrace da slucajno ne dobiju suspebziju
Hocel biti neki fin stream za derbi, postavite
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Mladost daje šansu mladim igračima, igra otvoreno, bilo bi šteta da ispadnu.
uporedim sastave i kada vidim kovacevica na jednoj i erica na drugoj strani... kolika razlika u kvalitetu i formi! dzaba ti sve sto napravis u polju ako ericu padne klapna i odluta negdje sa glavom.
Željezničar u posljednjih 10 utakmica u PLBiH od mogućih 30 bodova osvojio tek 4:
6 poraza
4 remija
0 pobjeda...
Nevjerovatno...strasno...pa da su samo stojali i nisu igrali (trcali) imam osjećaj da bi vise bodova osvojili.
I danas će se bezbeli "izvaditi" protiv Sarajeva.
6 poraza
4 remija
0 pobjeda...
Nevjerovatno...strasno...pa da su samo stojali i nisu igrali (trcali) imam osjećaj da bi vise bodova osvojili.
-
- Kontakt:
Kod svih naših golmana nikad im ne možeš znati. Znaju izgledati kao Bufon uvakat, a znaju napraviti glupave greške.
Tako to ide. Protiv nas ce da potegnu iz petnih zila.hurem je napisao/la: ↑01 maj 2021, 16:26Željezničar u posljednjih 10 utakmica u PLBiH od mogućih 30 bodova osvojio tek 4:
6 poraza
4 remija
0 pobjeda...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kad kazu ne stima se hahahahah
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zeko nece da igra bez plate. Pametan decko.
P.S. Sad ce husika objasnjavati kako Zecina voli zeljA
P.S. Sad ce husika objasnjavati kako Zecina voli zeljA
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Vode ljudi 2:0 i ovaj ih kartonira ko da su nervozna ekipa koja gubi 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.