Ako igra danas
Kako ce roollinge da mota na nasem najvecem stadionu koji ce imat cat 4 nekad mozda nekad za 10 godina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa i vi ste gledali sitnice kad ste bili u PL-uConvicts1988 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:29Al smarate sa tim sudijama i tim sudijskim odlukama grobtejebao .. Pa u Engleskoj sudije griješe i svašta sude, a vi idete iz krajnosti u krajnost, neke sitnice se gledaju i analaziraju, pa do najsitnijeg faula, jel bio il ne ..
Bas tako, Englezi jos i VAR imaju, imaju svu najskuplju opremu pa opet greska za greskom. Ne kod nas bude neki faul sumnjiv, gotovo - rasformirati ligu..znalo se od ranije... kaze frajer iznad nisu izveli najbolje igrace - cuvaju se zbog kartona jer se ZNALO.. pa kad si tako znao sve ranije de mi reci sljedeci put prije utakmice, da uzmem kakve pare... ali ne sve strucnjak do strucnjaka kad sve vec bude gotovo :SConvicts1988 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:29Al smarate sa tim sudijama i tim sudijskim odlukama grobtejebao .. Pa u Engleskoj sudije griješe i svašta sude, a vi idete iz krajnosti u krajnost, neke sitnice se gledaju i analaziraju, pa do najsitnijeg faula, jel bio il ne ..
Toliko providno da vise nije ni smijesno.
Ma ovo su neki talovi. Ne moze me niko ubjediti da ekipa koja je protiv Zelje, Zrinjskog i TC napravila hrpu sansi sada ne moze suta u gol imati. Gora sam ja budala sto sebi kidam zivce gledajuci ovo sranje od lige.
Ja vec mjesec dana imam apsolutno drugacije informacije o utakmici Krupe i Borca, covjek se kune na info, a i prijasnje informacije su mu bile tacne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.