slani grad je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Jedna lijepa vijest .....Mamic odlucio da pusti Almira Bekica na posudbu Slobodi na sest mjeseci...e ovo je bas extra takav nam igrac treba ....
kolko je sigurno ovo za Bekica....uuufff...kakvo bi nam to pojacanje bilo...mislim da sa njim i ovom trojicom nije ni liga evrope daleko
Jedno su naše želje ,a drugo je stvarnost!Puno izjava tipa,čula-kazala...pa u u slučaju Almira Bekića! Istina je da bi on
radije igrao na posudbi u Slobodi,nego u Lokomotivi.Uzmimo da je i razlog tomu razumljiv:voljeni klub i grad,porodica,djevojka....Žao mi je za Stanišu da ga je ta papirologija-ispisnica koštala pauziranja,a dobro znam koliko on znoja prolije u samo pripremama,koliko želi da igra i koliko može da da od sebe.Alenovo često mijenjanje klubova i nedisciplina mi ne daje nadu da u njemu puno dobijamo...može on za pola sata nešto napraviti,ali kontinuiteta nema.Šteta za njega,mogao je puno više postići.Ne znam kolko je puta već dolazio i odlazio iz Tuzle..
I dalje stojim da prvi tim mora konstantno crpiti potecijale iz juniorskog pogona....
Sramota je i bruka Željezničaru uzeti tolike i nezaslužene pare za Edina Džeku..jer su mu dali šuplju i da je ostao tu,završio bi kao i kod nas što završavaju naša djeca.